Green128GB
128GB
Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 7 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 400
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met abonnement

Green128GB
128GB
Op voorraad
9,6
 • Vanaf 7 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Tot € 400

Beste providers voor jou

op basis van je huidige abonnementen en filters
Meest gekozen

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met Vodafone abonnement

2 jaar
350 Mbps
Vodafone 5G
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
50,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 50,-p.m.
Laagste toestelkosten

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
45,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 45,50p.m.

Alle providers op een rijtje

voordeligste abonnement per provider

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met Ben abonnement

2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
15 GB in EU
 • 15 GB voor de prijs van 10 GB
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
 • Direct leverbaar
35,-
per maand
161,-
bijbetaling
gemiddeld 41,71p.m.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met hollandsnieuwe abonnement

2 jaar
350 Mbps
Vodafone 4G+
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
 • Direct leverbaar
41,-
per maand
78,-
bijbetaling
gemiddeld 44,25p.m.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met Tele2 abonnement

2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB
 • Direct leverbaar
44,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 45,25p.m.
Laagste toestelkosten

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
45,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 45,50p.m.
Meest gekozen

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met Vodafone abonnement

2 jaar
350 Mbps
Vodafone 5G
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
50,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 50,-p.m.

Samsung Galaxy S22 Plus 5G met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
52,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 52,-p.m.
Voorbeeldberekening toestelbundel
AanbiedingTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Samsung Galaxy S22 Plus 5G + Ben761,00161,00600,0025,0024 maanden0%
Samsung Galaxy S22 Plus 5G + hollandsnieuwe798,0078,00720,0030,0024 maanden0%
Samsung Galaxy S22 Plus 5G + Tele2756,000,00756,0031,5024 maanden0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. Websend B.V. bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Samsung Galaxy S22 Plus abonnement vergelijken

Abonnementen voor de S22 Plus zijn er in veel verschillende varianten. Kies bijvoorbeeld voor T-Mobile, KPN of Tele2 als je extreem veel data wilt. Wil je iets goedkopers? Kijk dan bij Lebara of 50+ Mobiel. Wat je ook zoekt, de voordeligste abonnementen vind je bij Mobiel.nl!

Vind de drie beste Samsung Galaxy S22 Plus abonnementen voor jou

Hoe weet je wat het beste Galaxy S22 Plus abonnement is voor jou? Door de abonnementen vergelijker van Mobiel.nl! Aan de hand van de filters genereert de vergelijker een top 3 die het meest overeenkomen met de filters die jij hebt ingevoerd. Lijkt één van de opties je wat? Dan kun je meer informatie over het abonnement lezen als je op het abonnement klikt.

Onze abonnementen vergelijker gebruiken

De abonnementen vergelijker is erg gebruiksvriendelijk. De filters kun je eenvoudig aanklikken. Na het selecteren van de filters krijg je gelijk een selectie abonnementen op een rijtje. Alle zoekresultaten voldoen aan jouw eisen, waardoor alle abonnementen eventuele opties kunnen zijn. Nog niet helemaal tevreden met de resultaten? Dan kun je altijd doorgaan met filteren.

Abonnement providers vergeleken door de Consumentenbond

De Consumentenbond toetst ieder kwartaal alle providers op basis van een aantal criteria. De providers worden beoordeeld door echte gebruikers van het netwerk en het zijn dan ook echte ervaringen. De resultaten worden vervolgens berekend en in een lijst samengesteld, zodat jij eenvoudig kan zien waar welke providers goed op scoren. Benieuwd wie het afgelopen kwartaal het het best heeft gedaan? Bekijk het op de pagina ‘De beste mobiele provider’.

Welk Galaxy S22 Plus abonnement past bij mij?

De abonnementen vergelijker kun je eenvoudig gebruiken om erachter te komen welk abonnement met de Galaxy S22 plus bij jou past. De aspecten die jij belangrijk vindt in een abonnement kun je selecteren in de vergelijker. Vervolgens filtert de vergelijker alle abonnementen weg die niet bij jou passen en blijven alleen de abonnementen over die aan jouw wensen voldoen.

Samsung Galaxy S22 Plus abonnement met 5G

Supersnel internet gebruik je op de Galaxy S22 plus. Hier moet je alleen wel een 5G-abonnement voor hebben. Op dit moment bieden wij alleen 5G aan bij Vodafone, KPN, Tele2 en T-Mobile. Op onze site kun je alle 5G abonnementen met elkaar vergelijken. Zo vind jij het voordeligste abonnement voor jou.

Maandelijks opzegbare Samsung Galaxy S22 Plus abonnementen

De Galaxy S22 plus is helaas niet te combineren met een maandelijks opzegbaar abonnement. Je kan wel de Galaxy S22 Plus los kopen en een sim only nemen. Zo heb je toch een nieuw toestel en de flexibiliteit van een maandelijks opzegbare sim only. Je kan dan niet het toestel maandelijks afbetalen, maar je hebt wel de vrijheid om het abonnement maandelijks op te zeggen.

Samsung Galaxy S22 Plus abonnement met of zonder toestelbundel?

Graag de Samsung Galaxy S22 plus maandelijks afbetalen? Kies dan voor een toestelbundel. Zo kun je het toestel maandelijks aflossen en hoef je niet gelijk het gehele toestel te betalen. Ook kun je ervoor kiezen om het abonnement zonder toestelbundel af te sluiten. Dit is een handige optie als je graag het toestel gelijk betaalt, want je krijgt dan nog steeds korting op het toestel vanuit de provider. Een win-win situatie!

Eenjarig Samsung Galaxy S22 Plus abonnement

Wij bieden de Samsung Galaxy S22 plus bij een aantal providers met een éénjarig abonnement aan. Perfect voor wie graag ieder jaar een nieuw toestel wil uitkiezen. Ook is het ideaal wanneer je niet te lang vast wil zitten aan een contract. Check alle 1-jarige abonnementen voor de Galaxy S22 plus in de abonnementen vergelijker.

Let op! Éénjarige abonnementen worden bij het BKR geregistreerd bij een toestelbundel vanaf € 20,-. Lees in ons artikel ‘BKR registratie bij een telefoonabonnement’ wat de gevolgen kunnen zijn voor jou.

Tweejarig Samsung Galaxy S22 Plus abonnement

De meeste mensen kiezen voor een tweejarig abonnement. Over het algemeen krijg je bij twee jaar lopende abonnementen de meeste korting op het toestel. De hoogte van de korting kan ook per abonnement verschillen. Kijk in onze vergelijker wat de actuele prijzen zijn per provider.

Goed om te weten, voor 2-jarige abonnementen geldt een BKR-registratie bij een toestelbundel hoger dan € 10,- per maand.

Zakelijk Samsung Galaxy S22 Plus abonnement

Mobiel.nl is jouw zakelijke partner. Het is mogelijk abonnementen op maat af te stemmen. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of heb je inhoudelijke vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via zakelijke mobiele abonnementen.

Een Samsung Galaxy S22 Plus abonnement met nummerbehoud

Als je al jaren hetzelfde nummer hebt, wil je die natuurlijk graag behouden. Wij helpen jou hierbij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat jij je nummer kunt behouden bij overstap naar een andere provider. Kies je voor een verlenging? Dan blijf je simpelweg je nummer gebruiken bij jouw huidige provider.

Samsung abonnementen vergelijken

Samsung heeft zoveel modellen dat we ons goed kunnen voorstellen dat je nog niet een keuze hebt kunnen maken. Binnen de S22-lijn zijn er al meerdere opties. Bekijk hier daarom de verschillende Samsung modellen in combinatie met een abonnement. Alle Samsung toestellen met abonnement staan hier overzichtelijk op een rijtje, zodat jij slim kunt kiezen én kopen wat het beste bij je past.