4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 52.149 reviews

Apple iPhone 13 screenprotectors

10 resultaten
Sorteren op

Krassen, barsten, vuil en stof. Daar zit je niet op te wachten als je net een nieuwe smartphone hebt. Met een screenprotector plak je een bijna onzichtbare maar superstevige laag op het scherm. Je kunt je telefoon op precies dezelfde manier gebruiken, maar de kans dat je scherm beschadigt neemt flink af. Een slimme keuze dus! Dat is jouw telefoon toch wel waard?

Je bent natuurlijk superzuinig op je nieuwe iPhone 13. Je wilt er alles aan doen om je toestel zo goed mogelijk te beschermen. Dankzij ons ruime aanbod aan iPhone 13 screenprotectors voorkom je krasjes of barsten op het touchscreen van je iPhone 13. Benieuwd welke screenprotector het beste bij jou past? Hieronder geven we je meer informatie over alle iPhone 13 screenprotectors.

Glazen screenprotector iPhone 13

Zoek je een glazen screenprotector voor je iPhone 13? Bij Mobiel.nl hebben we een uitgebreid aanbod voor je. Een glazen screenprotector beschermt je iPhone 13 tegen zowel vallen, stoten als tegen krassen. Daarnaast voelt een glazen screenprotector aan als je originele touchscreen.

Plastic screenprotector iPhone 13

In tegenstelling tot een glazen screenprotector, beschermt een plastic screenprotector voor de iPhone 13 niet tegen vallen of stoten. Een plastic screenprotector voor de iPhone 13 biedt voornamelijk bescherming tegen krasjes op het touchscreen.

Goedkope screenprotector iPhone 13

Op zoek naar een goedkope screenprotector voor je iPhone 13? Dan bof je. Screenprotectors zijn over het algemeen niet heel duur. Toch zit er wel degelijk een klein verschil in de prijzen. Een glazen screenprotector voor de iPhone 13 biedt wat meer bescherming en is hierdoor iets duurder dan een plastic screenprotector voor de iPhone 13.

iPhone 13 Pro screenprotector

Op zoek naar een iPhone 13 Pro screenprotector? Mobiel.nl biedt diverse iPhone 13 Pro screenprotectors aan. Op zoek naar een glazen screenprotector voor de iPhone 13? Of heb je liever een plastic screenprotector op je iPhone 13 Pro zitten? Bekijk het gehele aanbod hier.