Ben abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van Ben samen.

Telefoon met Ben abonnement

Hebbes!
Ontvang tijdelijk 15 GB voor de prijs van 10 GB en betaal geen aansluitkosten
Hebbes!

Populaire telefoonmerken bij een Ben abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van Ben

Alles over Ben

Ben is een zelfstandig opererend onderdeel van T-Mobile. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is gespecialiseerd in goedkope sim only-abonnementen. Sinds 2010 verkoopt Ben ook losse telefoons.

Ik Ben / Ben App

In de Ben App geef je zelf gemakkelijk wijzigingen door. Naast het doorgeven van wijzigingen kun je op de Ik Ben-pagina ook extra bundels kopen en je simkaart (de)blokkeren of vervangen. Met de Ben App ben je continu op de hoogte van je dataverbruik en beschikbare minuten, sms’jes en/of MB’s.

MB Pauze / MB Extra

Met MB Pauze kun je onverwachte kosten (buiten je internetbundel) voorkomen. Wanneer je MB Pauze aanzet, is het niet mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet buiten je bundel (of zonder internetbundel). Heb je een internetbundel en MB Pauze aangezet? Dan wordt je MB Pauze automatisch actief zodra je de internetbundel hebt verbruikt. Zodra de nieuwe maand start kun je weer gebruik maken van je internetbundel. Zo ben je optimaal beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet. Wil je toch gebruik maken van mobiel internet terwijl je de internetbundel hebt verbruikt? Dan kun je met MB Extra tegen een voordelig tarief extra MB’s aanschaffen. Via Ik Ben kan je eenvoudig een 100 MB of 500 MB bundel kopen, zo vaak als het nodig is.

Ben sim only

Je kunt bij Ben ook kiezen voor een voordelig sim only-abonnement. Een sim only is een ideale optie als je nog tevreden bent met je huidige telefoon, maar wel graag een goedkoper of uitgebreider abonnement wilt.

4G-netwerk van T-Mobile

Bij Ben maak je gebruik van het supersnelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile. Dankzij de nieuwste technologieën, is de dekking zowel thuis als buiten aanzienlijk verbeterd. Met 4G bij Ben heb je internet tot 100 Mbps. Wil je zeker zijn van snel internet, zet dan de 4G Extra Snel-bundel aan en haal snelheden tot wel 225 Mbps. De bundel kan je maandelijks aan- en uitzetten via de Ik Ben App.

Ben in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Dan kan je gemakkelijk MB Extra aanschaffen waarmee je tegen een voordelig tarief kan blijven internetten. Deze aanvuller is geldig in Nederland én de EU. Telefoontjes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.