afm

4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.809 reviews

KPN abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van KPN samen.

Telefoon met KPN abonnement

KPN aanbiedingen
Bekijk onze geselecteerde aanbod van extra scherpe KPN aanbiedingen.
KPN aanbiedingen

Populaire telefoonmerken bij een KPN abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van KPN

Alles over KPN

KPN is een toonaangevend en leidende telecomprovider in Nederland. Ook in België en Duitsland heeft het bedrijf een groot marktaandeel binnen de telecommarkt. KPN werd opgericht in 1886, en is er op gericht kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. KPN staat voor persoonlijk, eenvoud en vertrouwen.

KPN Mobiel

Of je nu veel of weinig internet gebruikt, KPN heeft altijd een passend aanbod. Met een breed assortiment aan databundels is er altijd iets voor jou. Dit geldt ook als je veel of weinig belt. Je maakt uiteraard ook gebruik van het supersnelle 4G netwerk van KPN.

KPN Husselvoordelen

Met de nieuwe KPN Husselvoordelen profiteer je van extra’s wanneer je mobiel en thuis met elkaar combineert. Je ontvangt:

  • € 5,- korting op geselecteerde entertainmentpakketten
  • € 5,- of € 7,50 korting op je mobiele abonnement
  • Unlimited Data bundel is beschikbaar
  • Onderling gratis bellen en MB’s delen met alle KPN abonnementen op het adres.

We zullen het nog even iets meer uitleggen. Als je mobiel en thuis combineert kan je kiezen voor € 5,- korting per maand op Netflix, Spotify (Family), FOX Sports, Film1 of het Pluspakket. Daarnaast krijg je op elke mobiel abonnement € 5,- korting per maand en wanneer je de nieuwe 20 GB bundel hebt gekozen vanaf 8 oktober 2019 dan krijg je zelfs € 7,50 korting per maand op dit mobiele abonnement. Wanneer je een thuis abonnement van KPN hebt op je adres en je neemt er een mobiel abonnement bij, dan kun je als KPN-klant nu ook kiezen voor de Unlimited Data bundel en profiteer je van € 7,50 korting per maand. Let wel op, want als je het KPN thuis abonnement opzegt of overstapt naar een andere provider dan vervalt de € 7,50 korting per maand op het Unlimited data abonnement. Voor de Unlimited data bundel geldt dat je maximaal 8 GB data per dag voor eigen gebruik kan opmaken en maximaal 50 GB data per maand kan delen met andere mobiele abonnementen op het adres. Gebruik je per dag meer dan 8 GB data? Dan kun je zo vaak je wilt 2 GB data toevoegen via sms of MijnKPN.

KPN sim only

Als je nog een goed werkende telefoon hebt, dan is een sim only-abonnement de ideale oplossing. Je ontvangt in dit geval namelijk geen toestel bij je abonnement, waardoor je maandelijkse kosten laag blijven.

5G-internet van KPN

Bij alle abonnementen van KPN kan je razendsnel internetten op het nieuwe 5G-netwerk. Een nóg sneller mobiel netwerk, waarbij gemiddelde snelheden van 240 Mbit/s gehaald kunnen worden. Dus hecht je veel waarde aan de snelheid van je internet? Dan is het zeker de moeite om een sim only-abonnement van KPN te overwegen.

KPN in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je in de hele EU gewoon je abonnement gebruiken, zonder extra kosten. Je kunt al je MB’s zowel gebruiken in Nederland als in de hele EU. Er geldt een limiet van 25 GB data per maand voor het gebruik EU roaming met de Unlimited bundel. Je hoeft dus geen Extra Bundel aan te zetten zodra je de grens over gaat als je nog MB’s uit je abonnement over hebt. Zijn je MB’s op? Dan wordt de internetsnelheid vertraagd en kun je een Extra Bundel kopen. Voor telefoontjes en sms’en vanuit Nederland naar het buitenland gelden andere tarieven. Buiten de EU kun je niet internetten uit je abonnement. Je hebt een Extra Bundel voor buiten de EU nodig of je betaalt een hoger tarief per MB. Het verschilt per land buiten de EU welke Extra Bundel je kunt gebruiken.