4,7/5
Trustpilot 49.583 reviews

Servicepunten

Mobiel.nl heeft 2 servicepunten (winkels) , deze zijn gevestigd in Leidschendam en Utrecht. (Klik op de locatie voor meer info)

In onze servicepunten kun je terecht voor:

Verkoop

Alle telefoons, accessoires en abonnementen zijn online en in onze servicepunten aan te schaffen. Wil je in ons servicepunt een abonnement aanschaffen? Zorg dat je je legitimatie en bankpas bij je hebt. Je kunt je nieuwe abonnement en telefoon vaa direct meenemen. De voorraad van ons servicepunt in Utrecht kan afwijken van de voorraad op onze website. Neem daarom vooraf even contact met ons op om te controleren of een product voorradig is zodat we het toestel voor je kunnen reserveren.

Showroom

In onze servicepunten hebben we van de meest populaire telefoons demo toestellen beschikbaar, deze toestellen zijn te bekijken en uit te proberen. Heb je een telefoon naar je wensen gevonden? Dan kunnen onze telecomspecialisten je helpen met een passend abonnement. Uiteraard kun je het gewenste toestel ook zonder abonnement aanschaffen.

Deskundig en eerlijk advies

Mobiel.nl is al ruim 20 jaar een echte specialist in telecom. Onze collega’s in de servicepunten weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn qua abonnementen en telefoons. Omdat we samenwerken met alle providers en alle telefoonfabrikanten kunnen we als geen ander een eerlijk advies geven over de voor- en nadelen per provider en of telefoon. Dus heb je moeite zelf een keuze te maken, kom langs bij onze specialisten.

Gegevens overzetten

Heb je bij ons je nieuwe telefoon aangeschaft en wil je graag hulp bij het overzetten van gegevens van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon? Geen probleem, wij helpen je graag! Omdat we hier flink wat tijd voor nodig hebben (houd rekening met minimaal een uur) dien je hiervoor vooraf een afspraak te maken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor de aanschaf van jouw nieuwe telefoon met of zonder abonnement in combinatie met het overzetten van jouw gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon.

Extra service en garantie

Wil je het glas van je telefoon beschermen met een screenprotector en deze vakkundig laten plakken? Wij helpen je hier graag mee! Heb je vragen over de werking van je telefoon en/of abonnement aarzel niet om langs te komen zodat we je ter plekke kunnen helpen. Hou er rekening mee dat we bij een hardware matig defect aan je telefoon geen reparatie ter plekke kunnen uitvoeren maar dat we jouw toestel moeten opsturen naar ons gecertificeerde repaircenter.

Afhalen en betalen

Uiteraard is het ook mogelijk om online bestelde producten gratis af te halen in onze servicepunten. Uit veiligheidsoverweging is het bij ons niet mogelijk om cash te betalen. Het is helaas niet mogelijk om de betaling van je bestelling met een creditcard te voldoen.

Let op: Je bestelling kan opgehaald worden nadat je van ons per email bericht hebt ontvangen. Je dient je tijdens het afhalen te legitimeren met het legitimatiebewijs dat je tijdens het bestellen hebt gebruikt. Haal jij het toestel voor iemand anders op? Neem dan de legitimatie en machtiging van de persoon die de bestelling geplaatst heeft mee samen met jouw eigen legitimatie.