4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.464 reviews

Simyo sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only50+ Mobiel sim onlyYoufone sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd
Voeg Simyo Compleet toe
Nee
Ik heb KPN Thuis en profiteer daarom van extra voordelen

Scherpe Deals: Extra hoge korting vanaf 10GB en géén aansluitkosten t.w.v. 15,-.

Heb je internet van KPN voor thuis? Meld je aan voor Simyo Compleet en profiteer van dubbele data én belminuten.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 05-02-2023. Tariefinformatie

Tariefinformatie Simyo

Simyo 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel
0,31 (per minuut/bericht)
Starttarief
Gesprekken worden per minuut afgerekend en naar boven afgerond.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
2 GB
3,00
3,0024 mnd
6 GB
4,00
4,0024 mnd
10 GB
6,00
6,0024 mnd
20 GB
9,00
9,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
200 min of 200 sms
5,00
5,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
7,00
7,0024 mnd

Simyo Compleet voordelen
Als je Simyo met KPN Thuis combineert, profiteer je van extra voordelen. Nadat je Simyo Compleet is geactiveerd krijg je vanaf de volgende maand twee keer zoveel minuten en data. Dit krijg je elke maand weeer. Het is hierbij wel van belang dat je Thuis abonnement van KPN en Simyo mobiele abonnement op hetzelfde adres geregistreerd staan. Er kunnen maximaal tien mobiele abonnementen worden aangemeld op één adres.

De tarieven van Simyo
Gesprekken worden naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Voor belminuten en sms’jes buiten de bundel betaal je € 0,31 per minuut/bericht. Data wordt afgerond naar 1 kB per sessie. Het gebruik van data buiten de bundel kost € 0,15 per MB. Voor het gebruik van je bundels in het buitenland gelden afwijkende tarieven.

Simyo in het buitenland
Je Simyo-abonnement kun je gebruiken in heel de EU. Met Roam Like at Home kun je mobiel bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen. Kijk voor meer informatie op de Roam Like at Homepagina.

Tussentijds wijzigen
Je mag bij Simyo maandelijks je bundels omhoog én omlaag aanpassen. Bundels lopen van de eerste tot de laatste kalenderdag. Je kunt je bundels tot het einde van de maand wijzigen. Op de eerste dag van de nieuwe maand gaan je nieuwe bundels in.

Mijn Simyo
Via Mijn Simyo beheer je je abonnement en al je instellingen online en ook via de app heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten. Dit kan voor meerdere telefoonnummers; zo kan je bijvoorbeeld de kosten voor het hele gezin, of het bundelverbruik van je kinderen in de gaten houden. Door in te loggen op Mijn Simyo kan je het ook Simyo Compleet voordeel activeren, wanneer je op hetzelfde adres KPN Vast internet gebruikt.

Snel en stabiel internet
4G is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel dataverkeer. Dit netwerk zorgt standaard voor meer snelheid dan het 3G netwerk. Je downloadsnelheid is maximaal 225 Mbps en je uploadsnelheid 75 Mbps.

Bellen via 4G en WiFi
Simyo introduceert als eerste Sim Only-provider in Nederland bellen via 4G (VoLTE) en via wifi (VoWiFi). Klanten met een geschikte smartphone en een Sim Only-abonnement kunnen bellen via het betrouwbare 4G-netwerk van KPN en via een wifi-verbinding. Deze functies zijn gratis te gebruiken.

Abonnement opzeggen
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd met dezelfde voorwaarden. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt opzeggen via Mijn Simyo. Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement per die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Als je tijdens de looptijd van je contract opzegt, houdt er dan rekening mee dat Simyo de resterende maanden abonnementskosten in rekening brengt.

Databundel

2 GB
3,-
6 GB
4,-
10 GB
6,-
20 GB
9,-
p.m.

2 GB

€ 3,-

6 GB

€ 4,-

10 GB

€ 6,-

20 GB

€ 9,-

Belbundel

200 min of 200 sms
5,-
Onbp min + Onbp sms
7,-
200 min of 200 sms5,- p.m.
Onbp min + Onbp sms7,- p.m.

Wij regelen jouw overstap met nummerbehoud. Zo heb je nooit dubbele kosten. Vraag nummerbehoud vanaf vier maanden voor de einddatum van je huidige contract aan. Je oude abonnement wordt dan automatisch opgezegd en je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat het oude abonnement afloopt.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Samsung USB-C In-Ear Oordopjes by AKG Zwart
22,95 20,95
Fluqx Atom Draadloze Speaker
24,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Simyo 2 jaar
8,00
2 GB
3,00
200 min of 200 sms
5,00
Totaal per maand
8,00

Sim only van Simyo

Met een sim only-abonnement van Simyo weet je dat je goed zit. Maar liefst 25 keer is Simyo door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn scherpe prijzen, een overzichtelijk productaanbod, de mogelijkheid flexibel te kiezen en het betrouwbare KPN-netwerk. Het Nederlandse bedrijf verkoopt niet alleen in Nederland mobiele abonnementen, maar heeft inmiddels ook de markt weten te vinden in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Sim only’s van Simyo zijn er in verschillende vormen. Zo kies je zelf hoeveel data en minuten je wilt gebruiken en kan je ook kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only.

Simyo sim only-abonnement in het kort

  • Maandelijks opzegbare sim only mogelijk
  • Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN
  • Maandelijks gratis je abonnement aanpassen
  • Alles zelf regelen via ‘Mijn Simyo’

Maandelijks opzegbare sim only

Wil je liever nergens voor langere tijd aan vastzitten? Met een maandelijks opzegbare sim only van Simyo krijg je deze flexibiliteit. Het is met een maandelijks opzegbare sim only ieder moment mogelijk om het abonnement op te zeggen, met een opzegtermijn van maar één maand. Ideaal als je de provider eens uit wilt proberen of als je twijfelt over hoelang je telefoon nog meegaat.

Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN

Simyo maakt gebruik van het stabiele netwerk van provider KPN. Met een sim only van Simyo profiteer je dus mee van de beste dekking en de laagste storingsgevoeligheid van Nederland. Er is zelfs helemaal geen verschil voor klanten van Simyo en KPN. En je krijgt standaard een 4G-internetverbinding, welke bundel je ook kiest voor je sim only.

eSIM

Simyo biedt als een van de eerste providers in Nederland eSIM aan. Dat is de nieuwe, digitale opvolger, van het plastic simkaartje. Bestel je een abonnement met eSIM, dan ontvang je een unieke QR-code in plaats van een plastic simkaart. Waar je nu gewend bent om een simkaart in je telefoon te stoppen, download je met eSIM gemakkelijk een profiel op je telefoon via die unieke QR-code.

Maandelijks gratis aanpassen

Met een sim only-abonnement van Simyo is het mogelijk om iedere maand gratis je bundel bij te stellen. Dit kan zowel naar boven als naar beneden. Je bel- en internetbundel kunnen één keer per maand gratis aangepast worden naar een andere hoeveelheid. Het maakt niet uit of de sim only maandelijks opzegbaar is of een jaarabonnement.

Alles zelf regelen via Mijn Simyo

Via ‘Mijn Simyo’ beheer je zelf je abonnement en al je instellingen. Zo krijg je inzicht in je verbruik en je gemaakte kosten. Ook kan je via dit persoonlijke accounts bundels uit- en aanzetten, bijstellen en bundels bijkopen. Dus ben je een keer sneller door je internet of belminuten heen dan normaal? Dan koop je gemakkelijk een bundel bij, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. En heb je de volgende maand weer minder data of minuten nodig? Dan stel je het gewoon zelf weer bij naar beneden.

Uitstekende service

Bij Simyo vinden ze het bieden van uitstekende service heel belangrijk. En daar zijn ze voor beloond met meerdere prijzen. Zo is de provider door de Consumentenbond verkozen tot ‘Sim Only Service Kampioen’. Ook hebben ze meerdere keren een prijs gewonnen voor ‘Klantvriendelijkste (Telecom)bedrijf’, uitgereikt door SAMR én werden zij bekroond tot ‘Meest klantgerichte mobiele provider’ tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards 2017. Een mooie prijzenkast, dus.

Gratis nummerbehoud

Wil je het nummer waar je nu mee belt graag behouden? Dat is geen probleem met een sim only van Simyo. De provider neemt het nummer over vanaf het moment dat je huidige contract afloopt. Na de aanvraag, krijg je binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin de datum waarop je nummer overgezet wordt. Al stap je over van Prepaid naar sim only, wordt je nummer al binnen 5 dagen overgezet.

Simyo in het buitenland

Simyo biedt geen buitenlandbundels aan die internetten en bellen in het buitenland voordelig houden. Binnen de Europese Unie op reis? Dan maak je gewoon gebruik van je normale bundels voor internetten, sms’en en bellen, zoals je ook in Nederland doet. Voor het bellen vanuit Nederland náár andere (EU)landen gelden andere tarieven. Ga je buiten de EU op reis? Met een sim only van Simyo betaal je in landen buiten de EU het nationale tarief met een toeslag per minuut, sms of MB. Op de website van Simyo vind je de kosten hiervoor per land.

Lees verder