Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 5 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Maximale downloadsnelheid
5 Mbps - 1000 Mbps
5 Mbps
1000 Mbps
Maximale maandprijs
Tot € 50
€ 1
€ 50
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid

Simyo sim only-abonnementen

 • Vanaf 5 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Simyo

Scherpe dealsspeciaal voor jou?

Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?

Beste providers voor jou

Meest gekozen
Simyo
6 GB
200 minuten / sms
Actie nog 3 dagen
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
2 jaar
256 Mbps
KPN 4G
6 GB in EU
gem. 8,- /mnd
8,-
/mnd
gem. 8,- /mnd

Scherpe dealsspeciaal voor jou?

Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?

Alle Simyo abonnementen op een rijtje

Simyo
10 GB
200 minuten / sms
Actie nog 3 dagen
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
2 jaar
256 Mbps
KPN 4G
10 GB in EU
gem. 9,- /mnd
9,-
/mnd
gem. 9,- /mnd
Simyo
12 GB
200 minuten / sms
Actie nog 3 dagen
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
2 jaar
256 Mbps
KPN 4G
12 GB in EU
gem. 11,- /mnd
11,-
/mnd
gem. 11,- /mnd
Simyo
15 GB
200 minuten / sms
Actie nog 3 dagen
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
2 jaar
256 Mbps
KPN 4G
15 GB in EU
gem. 12,- /mnd
12,-
/mnd
gem. 12,- /mnd

Sim only van Simyo

Met een sim only-abonnement van Simyo weet je dat je goed zit. Maar liefst 25 keer is Simyo door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn scherpe prijzen, een overzichtelijk productaanbod, de mogelijkheid flexibel te kiezen en het betrouwbare KPN-netwerk. Het Nederlandse bedrijf verkoopt niet alleen in Nederland mobiele abonnementen, maar heeft inmiddels ook de markt weten te vinden in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Sim only’s van Simyo zijn er in verschillende vormen. Zo kies je zelf hoeveel data en minuten je wilt gebruiken en kan je ook kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only.

Simyo sim only-abonnement in het kort

 • Maandelijks opzegbare sim only mogelijk
 • Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN
 • Maandelijks gratis je abonnement aanpassen
 • Alles zelf regelen via ‘Mijn Simyo’

Maandelijks opzegbare sim only

Wil je liever nergens voor langere tijd aan vastzitten? Met een maandelijks opzegbare sim only van Simyo krijg je deze flexibiliteit. Het is met een maandelijks opzegbare sim only ieder moment mogelijk om het abonnement op te zeggen, met een opzegtermijn van maar één maand. Ideaal als je de provider eens uit wilt proberen of als je twijfelt over hoelang je telefoon nog meegaat.

Betrouwbaar 4G-netwerk van KPN

Simyo maakt gebruik van het stabiele netwerk van provider KPN. Met een sim only van Simyo profiteer je dus mee van de beste dekking en de laagste storingsgevoeligheid van Nederland. Er is zelfs helemaal geen verschil voor klanten van Simyo en KPN. En je krijgt standaard een 4G-internetverbinding, welke bundel je ook kiest voor je sim only.

eSIM

Simyo biedt als een van de eerste providers in Nederland eSIM aan. Dat is de nieuwe, digitale opvolger, van het plastic simkaartje. Bestel je een abonnement met eSIM, dan ontvang je een unieke QR-code in plaats van een plastic simkaart. Waar je nu gewend bent om een simkaart in je telefoon te stoppen, download je met eSIM gemakkelijk een profiel op je telefoon via die unieke QR-code.

Maandelijks gratis aanpassen

Met een sim only-abonnement van Simyo is het mogelijk om iedere maand gratis je bundel bij te stellen. Dit kan zowel naar boven als naar beneden. Je bel- en internetbundel kunnen één keer per maand gratis aangepast worden naar een andere hoeveelheid. Het maakt niet uit of de sim only maandelijks opzegbaar is of een jaarabonnement.

Alles zelf regelen via Mijn Simyo

Via ‘Mijn Simyo’ beheer je zelf je abonnement en al je instellingen. Zo krijg je inzicht in je verbruik en je gemaakte kosten. Ook kan je via dit persoonlijke accounts bundels uit- en aanzetten, bijstellen en bundels bijkopen. Dus ben je een keer sneller door je internet of belminuten heen dan normaal? Dan koop je gemakkelijk een bundel bij, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. En heb je de volgende maand weer minder data of minuten nodig? Dan stel je het gewoon zelf weer bij naar beneden.

Uitstekende service

Bij Simyo vinden ze het bieden van uitstekende service heel belangrijk. En daar zijn ze voor beloond met meerdere prijzen. Zo is de provider door de Consumentenbond verkozen tot ‘Sim Only Service Kampioen’. Ook hebben ze meerdere keren een prijs gewonnen voor ‘Klantvriendelijkste (Telecom)bedrijf’, uitgereikt door SAMR én werden zij bekroond tot ‘Meest klantgerichte mobiele provider’ tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards 2017. Een mooie prijzenkast, dus.

Gratis nummerbehoud

Wil je het nummer waar je nu mee belt graag behouden? Dat is geen probleem met een sim only van Simyo. De provider neemt het nummer over vanaf het moment dat je huidige contract afloopt. Na de aanvraag, krijg je binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin de datum waarop je nummer overgezet wordt. Al stap je over van Prepaid naar sim only, wordt je nummer al binnen 5 dagen overgezet.

Simyo in het buitenland

Simyo biedt geen buitenlandbundels aan die internetten en bellen in het buitenland voordelig houden. Binnen de Europese Unie op reis? Dan maak je gewoon gebruik van je normale bundels voor internetten, sms’en en bellen, zoals je ook in Nederland doet. Voor het bellen vanuit Nederland náár andere (EU)landen gelden andere tarieven. Ga je buiten de EU op reis? Met een sim only van Simyo betaal je in landen buiten de EU het nationale tarief met een toeslag per minuut, sms of MB. Op de website van Simyo vind je de kosten hiervoor per land.