50+ Mobiel abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van 50+ Mobiel samen.

Telefoon met 50+ Mobiel abonnement

Populaire telefoonmerken bij een 50+ Mobiel abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van 50+ Mobiel

Over 50+ Mobiel

50+ Mobiel biedt sim only's tegen een scherp tarief. Service, gemak en voordeel staan hoog in het vaandel bij de provider. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn de sim only abonnementen geschikt voor iedereen. Ouder of jonger dan 50 jaar, dat maakt niet uit. Op zoek naar een goedkoop sim only abonnement met een stabiele verbinding? Dan is 50+ Mobiel wat voor jou.

50+ Mobiel sim only

Met een sim only van 50+ Mobiel kun je supervoordelig bellen, sms'en en mobiel internetten. Dreig je door je bundel heen te gaan? Verhoog dan gemakkelijk en gratis je bundel. Zo blijf je flexibel tegen een lage prijs en zonder gedoe.

Gratis nummerbehoud

Overstappen van je huidige provider naar 50+ Mobiel kan snel en eenvoudig. Geef tijdens het bestelproces aan dat je jouw huidige telefoonnummer wil behouden. Dat kan al vanaf 4 maanden voor het einde van je contract. Je oude nummer neem je gratis mee en 50+ Mobiel zegt het contract bij je huidige provider voor je op. Zo voorkom je dubbele kosten. Zodra je de aanvraag voor nummerbehoud bij 50+ Mobiel hebt bevestigd, ontvang je per sms de datum en tijd van de overstap.

Vodafone netwerk

50+ Mobiel maakt gebruik van het krachtige 4G-netwerk van Vodafone. Dit netwerk heeft een landelijke dekking. Je kan dus overal binnen Nederland zorgeloos internetten. Het 4G-netwerk van Vodafone is zelfs het grootste netwerk ter wereld. Je bent dus altijd en overal bereikbaar.

50+ Mobiel app

Wil je toegang tot je persoonlijke gegevens en inzicht in je verbruik? Download dan de 50+ Mobiel app. Met de app kan je ook eenvoudig je abonnement verhogen en je rekeningen bekijken. Alles wordt voor je op één plek verzameld. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. De app van 50+ Mobiel is gratis te downloaden via de Android en iOS app stores.

50+ Mobiel in het buitenland

Binnen de EU is je bel- en databundel overal geldig. Je kan dus binnen je bundel zorgeloos internetten. Wil je vanuit Nederland naar een land in de EU bellen? Dan betaal je speciale buitenlandtarieven. Als je op vakantie bent binnen de EU kan je wel met een gerust hart naar de thuisblijvers in Nederland bellen, dat valt namelijk binnen je bundel.

Ga je een verre reis maken buiten de EU? Dan betaal je per minuut, sms of MB. Hoeveel dat precies is, hangt af van naar welk land je gaat.