4,7/5
Trustpilot 49.467 reviews

Apple iPhone hoesjes

Merk van je telefoon

Model van je telefoon

Hoesjes voor je iPhone 13

Hoesjes voor je iPhone 12

iPhone hoesjes

Zorg voor een optimale bescherming van je toestel en schaf een iPhone hoesje aan. Mobiel.nl biedt diverse hoesjes aan, in alle soorten, kleuren en maten. Zo zorgen we ervoor dat jouw ideale iPhone hoesje bij ons verkrijgbaar is.

Goedkope iPhone hoesjes

Een goed hoesje hoeft helemaal niet veel geld te kosten. In ons assortiment vind je tal van goedkope iPhone hoesjes. Deze bieden een prima bescherming, vooral tegen krassen en wat minder harde stoten.

Doorzichtig iPhone hoesje

Apple brengt zijn toestellen altijd uit in verschillende mooie kleuren. Begrijpelijk dus als je het zonde vindt wanneer de mooie kleur van je telefoon achter een hoesje verdwijnt. In dat geval brengt een doorzichtig iPhone hoesje de oplossing. Met een doorzichtig iPhone hoesje krijg je telefoon een goede bescherming én blijft de kleur van je toestel zichtbaar.

iPhone hoesje met pasjes

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig met contant geld afgerekend. De tijd van grote portemonnees lijkt voorbij. Waar voorheen de portefeuille standaard in de broekzak zat, is dat tegenwoordig de telefoon. Hoe handig is het dat je deze twee kan combineren? We bieden diverse iPhone hoesjes met pasjes aan. In de zogeheten iPhone wallet cases heb je plek voor diverse pasjes en is er vaak ook nog plek om contant geld op te bergen.

Ga voor een volledige bescherming van je iPhone en bekijk ook onze iPhone screenprotectors.