4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.809 reviews

hollandsnieuwe sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyYoufone sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

24 mnd
Voeg combivoordeel toe
Nee
Ik heb Internet van Ziggo en profiteer daarom van extra voordelen

Buitenkansje 7.500 bundel voor 10,-, voor Ziggo klanten dubbel tegoed en géén aansluitkosten t.w.v. 20,-.

Combineer hollandsnieuwe en Ziggo en profiteer van combivoordelen.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 04-12-2022. Tariefinformatie

Tariefinformatie hollandsnieuwe

hollandsnieuwe 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Starttarief
Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Mobiel internet wordt per sessie naar boven afgerond op 10kb.
Facturering
De eerste maand (abonnements- en aansluitkosten) incasseren wij als verkooppunt. Dit gebeurt binnen ongeveer zeven werkdagen na de ingangsdatum van het abonnement. Hierna worden de abonnementskosten maandelijks door hollandsnieuwe geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
2,5 GB of 2500 min of 2500 sms
8,00
8,0024 mnd
5 GB of 5000 min of 5000 sms
10,00
10,0024 mnd
7,5 GB of 7500 min of 7500 sms
10,00
10,0024 mnd
10 GB of 10000 min of 10000 sms
14,00
14,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
Onbp min + Onbp sms
2,00
2,0024 mnd

De tarieven van hollandsnieuwe
Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten. Mobiel internet wordt per sessie naar boven afgerond op 10 KB. Je kunt extra tegoed aanschaffen door op te waarderen via hollandsnieuwe.nl/opwaarderen of je kan je tegoed ook aanvullen via automatisch opwaarderen of met een sms. De maandelijkse bundel is de hele maand geldig vanaf de datum van aanschaf en dit tegoed maak je als eerste op. Het opwaardeertegoed is drie maanden geldig vanaf de datum van aanschaf. Voor het opwaardeertegoed geldt dat het tegoed dat als eerste verloopt wordt aangesproken. Voor het bellen naar servicenummers gelden andere tarieven. Extra MB/min/sms worden als eerst verbruikt. Als deze units op zijn worden automatisch de units in de standaard maandbundel verbruikt.

Alles uit één bundel die past bij je gebruik
Bij hollandsnieuwe profiteer je van superlage tarieven en kan je internetten, bellen en sms'en uit één bundel. Hollandsnieuwe 2000 bevat bijvoorbeeld 2000 eenheden per maand. Je bepaalt zelf hoeveel eenheden je gebruikt voor bellen, sms'en of internetten. Bijvoorbeeld 1500 MB en 500 minuten of 1500 MB, 400 minuten en 100 sms. Als je door jouw bundeltegoed heen bent, kun je altijd extra eenheden kopen. Hoe meer je gebruikt, hoe goedkoper het wordt! Wil je toch liever zorgeloos kunnen bellen en sms'en? Kies dan voor de extra onbeperkt min/sms bundel.

hollandsnieuwe in het buitenland
Je hollandsnieuwe-abonnement kun je ook gebruiken in de EU. De Roam like at Home-regelgeving houdt in dat je mobiel kan bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Bellen kost dan € 0,23 per minuut; per sms betaal je € 0,07. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen. Voor meer informatie over Roam Like at Home klik je hier. Roamen buiten de EU en speciaal betaalde servicenummers en sms-diensten worden rechtstreeks verbruikt uit de maandbundel. Voor meer informatie over het gebruik van je bundel in het buitenland kan je kijken bij de buitenland tarieven van hollandsnieuwe.

Combivoordeel
Heb je Internet van Ziggo op je adres? Dan kom je in aanmerking voor hollandsnieuwe combivoordeel. Je ontvangt dubbeltegoed: dat betekent 2x zoveel MIN/MB/SMS per maand bij je hollandsnieuwe abonnement voor hetzelfde geld. Daarnaast kan je ook een extra Ziggo zenderpakket kiezen, als je ook TV hebt van Ziggo. Wanneer je al Vodafone en Ziggo op je adres hebt, dan maak je al gebruik van het extra Ziggo zenderpakket en kan je deze helaas niet nogmaals kiezen.

Het netwerk van hollandsnieuwe
Bij hollandsnieuwe gebruik je het 4G netwerk van Vodafone, dit betekent super snel en stabiel internet op één van de beste netwerken van Europa. Zo kun je altijd snel foto's en video's bekijken op het 4G netwerk met een maximale downloadsnelheid tot wel 350 Mbps en een maximale uploadsnelheid van 50 Mbps. Daarnaast geeft het 4G netwerk van Vodafone ook een uitstekende dekking.

Betaling
Je abonnement betaal je elke maand vooruit via een automatische incasso. De eerste maand abonnementskosten en aansluitkosten worden door ons geïncasseerd. Als je je tegoed bij hollandsnieuwe wil opwaarderen dan kun je met iDEAL betalen.

Tussentijds wijzigen van bundels
Je hollandsnieuwe-abonnement kun je iedere maand eenvoudig en kosteloos omhoog en omlaag aanpassen onder 'abonnement' in mijn hollandsnieuwe. Dit kan tot vijf dagen voor het einde van de contractmaand. Je nieuwe tarieven gaan in op de eerste dag van de nieuwe maand. De contractduur kun je niet meer wijzigen.

Opzeggen abonnement
Na de contractperiode verlengt hollandsnieuwe je contract iedere maand automatisch met één maand. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. De standaardkorting op je abonnement vervalt vanaf dit moment. Vanaf drie maanden voor het einde van je contract, kun je je opzegging regelen in mijn hollandsnieuwe. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van (minimaal) één maand geldt. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Houd er dan rekening mee dat hollandsnieuwe de resterende maanden van je abonnement in rekening brengt.

Bundel

2,5 GB of 2500 min of 2500 sms
8,–
5 GB of 5000 min of 5000 sms
10,–
7,5 GB of 7500 min of 7500 sms
10,–
10 GB of 10000 min of 10000 sms
14,–
p.m.

2,5 GB of 2500 min of 2500 sms

€ 8,–

5 GB of 5000 min of 5000 sms

€ 10,–

7,5 GB of 7500 min of 7500 sms

€ 10,–

10 GB of 10000 min of 10000 sms

€ 14,–

Extra bel- of smsbundel

Geen
Onbp min + Onbp sms
2,–
Geen
Onbp min + Onbp sms2,– p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar hollandsnieuwe. Nadat je de validatiecode op mijnhollandsnieuwe hebt ingevuld, wordt het nummerbehoud automatisch voor jou geregeld en heb je geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Apple USB-C Thuislader 20W
19,95 17,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95
Mobilize Universele Fietshouder
24,95 22,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
hollandsnieuwe 2 jaar
8,00
2,5 GB of 2500 min of 2500 sms
8,00
Totaal per maand
8,00

Sim only van hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één van de budgetaanbieders in sim only-abonnementen. Voor een goedkope sim only zit je hier dus op het juiste adres. Het bedrijf, dat in 2011 werd opgericht, is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende Vodafone. Waarin hollandsnieuwe zich onderscheidt is de bundels, waarmee je de volledige vrijheid krijgt hoe je deze gebruikt. Vergelijk in een handomdraai alle voordelige sim only-abonnementen van hollandsnieuwe en kies de bundel die het beste past bij jouw verbruik en wensen.

hollandsnieuwe sim only-abonnement in het kort

  • Alles uit dezelfde bundel
  • Niet zomaar buiten de bundel
  • Kosteloos omhoog en omlaag bijstellen

Alles uit dezelfde bundel

Bij hollandsnieuwe bel, sms en internet je uit één bundel. Kies je voor 2,5 GB/ 2500 minuten/ 2500 sms’jes, dan bepaal je dus zelf hoe je dit verbruikt. Een sms versturen staat gelijk aan één belminuut of 1 MB. Je kan bijvoorbeeld 2100 MB aan data, 300 minuten aan bellen en 100 sms’jes versturen. Zodra de hele bundel is verbruikt, is het niet meer mogelijk om te bellen, sms’en en internetten. Tegoed bijkopen kan op ieder gewenst moment.

Niet zomaar buiten de bundel

Met een sim only van hollandsnieuwe ga je niet zomaar buiten je bundel. Je krijgt namelijk op tijd een berichtje dat je maandelijkse tegoed op is. Je bepaalt daarna zelf of je extra tegoed koopt of niet. Kortom: geen zorgen meer over onverwacht hoge kosten.

Nummerbehoud bij hollandsnieuwe

Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van hollandsnieuwe? Dan kan je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon houden. Overstappen op een nieuwe sim only van hollandsnieuwe met nummerbehoud kan als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Je nummer behouden bij een lopend hollandsnieuwe-abonnement kan alleen door middel van een contractverlenging.

Betrouwbaar 4G

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het sterke 4G netwerk van Vodafone. Hierdoor ben je verzekerd van uitstekende 4G dekking in heel Nederland met je hollandsnieuwe abonnement.

Combivoordeel

Heb je Internet van Ziggo op je adres? Dan kom je in aanmerking voor hollandsnieuwe combivoordeel. Je ontvangt dubbeltegoed: dat betekent 2x zoveel MIN/MB/SMS per maand bij je hollandsnieuwe abonnement voor hetzelfde geld. Als je ook TV hebt van Ziggo dan kan je ook een extra Ziggo zenderpakket kiezen.

Hollandsnieuwe in buitenland

Geniet zonder extra kosten van je sim only-abonnement in de hele EU en zelfs extra landen: Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. Ook buiten de EU bel, sms en verbruik je data vanuit je eigen bundel. Hiervoor gelden wel andere tarieven. Hollandsnieuwe biedt geen extra buitenlandbundels aan voor landen buiten de EU.

Lees verder