Hoesjes voor je OPPO telefoon

Welke OPPO telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een hoesje is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.
Merk van je telefoon
Model van je telefoon

Accessoires voor je OPPO Find-serie

Accessoires voor je OPPO Reno-serie

Accessoires voor je OPPO Reno6

Accessoires voor je OPPO A-serie

Accessoires voor je OPPO A-serie

OPPO hoesjes kopen

Wil jij je Oppo telefoon optimaal beschermen tegen val- en stootschade? Bij Mobiel.nl vind je alle OPPO telefoonhoesjes. Van doorzichtige cases tot bookcovers. Voor iedereen en voor elke telefoon is een passend telefoonhoesje te vinden. Welk hoesje heeft jouw voorkeur?

De Mobilize OPPO Gelly case is een neutrale back cover voor je nieuwe Oppo telefoon. Met dit doorzichtige hoesje ga je niet alleen voor optimale bescherming maar behoud je ook het mooie design van je smartphone. Liever een telefoonhoesje waar je ook wat pasjes en kleingeld in kwijt kunt? Ga dan voor de Mobilize OPPO Wallet Case. Dit hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer met een interne flexibele case. Zo blijft je telefoon stevig zitten en wordt hij aan alle kanten beschermd.

Welke Oppo Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Oppo telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Info over telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3