Hoesjes voor je OnePlus telefoon

Welke OnePlus telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een hoesje is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.

Accessoires voor je telefoon

Bekijk alle bijpassende producten

Welk toestel heb je?

Selecteer je telefoon

Hoesjes voor je OnePlus 11

Hoesjes voor je OnePlus Nord

Hoesjes voor je OnePlus Nord

Hoesjes voor je OnePlus 10

Hoesjes voor je OnePlus 9

OnePlus hoesjes kopen

De smartphones van OnePlus staan bekend om hun uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. Natuurlijk wil je ook ondanks de aantrekkelijke prijzen zo lang mogelijk van je OnePlus smartphone genieten. Op deze pagina vind je daarom al onze OnePlus hoesjes. Zo kun jij alle functies van je nieuwe OnePlus telefoon uitproberen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

Wil jij niet alleen je telefoon beschermen maar ook je belangrijkste pasjes meenemen? Kies dan voor een OnePlus Bookcover. Deze wallet case beschermt je smartphone aan alle kanten en zorgt dat je zonder portemonnee op stap kunt. Wil jij het mooie design van je smartphone blijven zien? Kies dan voor een doorzichtig hoesje. Dit OnePlus telefoonhoesje is nauwsluitend en beschermt de zij- en achterkant van je telefoon. Heb jij een OnePlus Nord 2 en wil je nog net wat extra bescherming? Kies dan voor de Spigen OnePlus Nord 2 Ultra Hybrid Case. Dit telefoonhoesje is van hoge kwaliteit TPU gemaakt en is voorzien van Air Cushion Technology, waardoor schokken goed opgevangen worden.

Welke Oneplus Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Oneplus telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Over de telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3