Youfone abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van Youfone samen.

Telefoon met Youfone abonnement

Youfone aanbiedingen
Bekijk ons geselecteerde aanbod van extra scherpe Youfone aanbiedingen.
Youfone aanbiedingen

Populaire telefoonmerken bij een Youfone abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van Youfone

Alles over Youfone

Youfone is een Rotterdams bedrijf, opgericht in 2008. Bij Youfone zijn ze altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten die zij voor een scherpe prijs aanbieden in de sim only markt. Youfone biedt abonnementen aan met verschillende contractsduren, zo kun je kiezen uit een maand, een jaar of twee jaar.

MyYoufone

In de gratis MyYoufone app houd je heel eenvoudig je verbruik en facturen in de gaten. Verder kun je hier ook je bundels eventueel wijzigen. Bij Youfone vinden ze het belangrijk dat de klanten zicht thuis voelen, daarom zijn er een hoop leuke extraatjes in de MyYoufone klantomgeving. Daar vind je bijvoorbeeld het loyaliteitsprogramma waarmee klanten met online shoppen kunnen sparen voor Youcoins. Deze gespaarde Youcoins kun je weer gebruiken voor korting op je maandfactuur of extra data.

Gratis Nummerbehoud

Overstappen van je huidige provider naar Youfone gaat heel eenvoudig via de bestelpagina op Mobiel.nl. Geef tijdens het bestelproces aan dat je jouw hudige telefoonnummer wil behouden. Dan zorgen wij er samen met Youfone voor dat de huidige aansluiting kosteloos wordt opgezegd en wordt overgezet naar Youfone. Wanneer de bestelling door Mobiel.nl bij Youfone is verwerkt, krijg je van Mobiel.nl en van Youfone een bevestigingsmail van je bestelling. Zodra je aanvraag voor het nummerbehoud is goedgekeurd ontvang je hiervan bericht van Youfone met per wanneer dit wordt overgezet. Deze datum is ook meteen de einddatum bij je huidige provider.

Supersnel KPN-netwerk

Bij Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. Het 5G-netwerk van KPN heeft in Nederland landelijke dekking. Hiermee heb je een maximale downloadsnelheid 200 Mbit/s en de uploadsnelheid 100 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Om 5G te kunnen gebruiken heb je een geschikt toestel nodig. Heb je geen 5G-toestel? Dan kan je nog steeds gebruik maken van het stabiele 4G-netwerk.

Dataplafond activeren

Via de Extra diensten in MyYoufone activeer je eenvoudig een dataplafond om zo controle over je databundel te houden. Met een databundel blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per SMS en e-mail als je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Youfone in het buitenland

Overal binnen de EU is je bel- en databundel geldig. Binnen je bundel kun je zorgeloos internetten en bellen of sms’en naar Nederlandse nummers. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je bundel? Dan rekent Youfone de Nederlandse tarieven voor bellen en internetten. Buiten de EU zijn verbruikskosten altijd buiten je bundel. Zodra binnen de EU de datakosten buiten jouw bundel oplopen tot € 60,50 dan ontvang je automatisch een waarschuwing per SMS. Ook wordt de verbinding geblokkeerd. Om weer te kunnen internetten volg je de instructies in het bericht. Bedenk wel dat de kosten buiten je bundel dan natuurlijk nog verder oplopen. In MyYoufone of met de Youfone app houd je grip op jouw daadwerkelijke verbruik. Zo voorkom je onaangename verrassingen.