Merk van je telefoon
Model van je telefoon

Hoesjes voor je Samsung Galaxy S23

Hoesjes voor je Samsung Galaxy S22

Hoesjes voor je Samsung Galaxy S21

Hoesjes voor je Samsung Galaxy A-serie

Hoesjes voor je Samsung Galaxy A-serie

Hoesjes voor je Samsung Galaxy A-serie

Hoesjes voor je Samsung Galaxy A-serie

Hoesjes voor je Samsung Galaxy Z-serie telefoon

Hoesjes voor je Samsung Galaxy Xcover-serie telefoon

Welke Samsung telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een hoesje is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.

Samsung hoesjes

Zorg voor een optimale bescherming van je toestel en schaf een Samsung hoesje aan. Mobiel.nl biedt diverse hoesjes aan, in alle soorten, kleuren en maten. Zo zorgen we ervoor dat jouw ideale Samsung hoesje bij ons verkrijgbaar is.

Goedkope Samsung hoesjes

Een goed hoesje hoeft helemaal niet veel geld te kosten. In ons assortiment vind je tal van goedkope Samsung hoesjes. Deze bieden een prima bescherming, vooral tegen krassen en wat minder harde stoten.

Doorzichtig Samsung hoesje

Samsung brengt zijn toestellen altijd uit in verschillende mooie kleuren. Begrijpelijk dus als je het zonde vindt wanneer de mooie kleur van je telefoon achter een hoesje verdwijnt. In dat geval brengt een doorzichtig Samsung hoesje de oplossing. Met een doorzichtig Samsung hoesje krijgt je telefoon een goede bescherming én blijft de kleur van je toestel zichtbaar.

Samsung hoesje met pasjes

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig met contant geld afgerekend. De tijd van grote portemonnees lijkt voorbij. Waar voorheen de portefeuille standaard in de broekzak zat, is dat tegenwoordig de telefoon. Hoe handig is het dat je deze twee kan combineren? We bieden diverse Samsung hoesjes met pasjes aan. In de zogeheten Samsung wallet cases heb je plek voor diverse pasjes en is er vaak ook nog plek om contant geld op te bergen.

Maak de bescherming van je Samsung-telefoon compleet door ook een Samsung screenprotector aan te schaffen.

Welke Samsung Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Samsung telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3