4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 52.149 reviews

Samsung Galaxy A52 hoesjes

26 resultaten
Sorteren op
  • Galaxy A52
Burga Galaxy A52(s) Hoesje Ubud Jungle - Voorkant
Op voorraad
Nieuw
29,95
Pagina 1 van de 2

Van goedkope telefoonhoesjes tot luxe smartphonehoesjes om jouw Samsung Galaxy A52 te beschermen, we hebben ze allemaal in ons assortiment. Hoesjes voor je telefoon zijn nog altijd de populairste accessoires en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je ruim de keuze hebt. Kies het telefoonhoesje dat bij jou en je telefoon past.

Samsung Galaxy A52 hoesjes

Zorg voor een goede bescherming van jouw fijne Samsung-telefoon met één van onze Samsung Galaxy A52 en Samsung Galaxy A52s hoesjes. Het aanbod van Mobiel.nl is groot, dus we bieden vast en zeker ook jouw ideale hoesje aan!

Wil je ook de voorkant van je Galaxy A52(s) beschermen? Bekijk dan ook eens onze Samsung Galaxy A52 screenprotectors.

Doorzichtig Samsung Galaxy A52 hoesje

Als trotse bezitter van een A52, heb je je toestel waarschijnlijk aangeschaft in één van de mooie kleuren waarin dit toestel beschikbaar is. Begrijpelijk dus als je het zonde vindt wanneer deze kleur in een hoesje verdwijnt. Speciaal voor jou bestaat er daarom een doorzichtig Samsung Galaxy A52 hoesje. Dit hoesje beschermt de achterkant van je telefoon én zorgt ervoor dat de originele kleur van de A52 zichtbaar blijft.

Samsung Galaxy A52 hoesje met pasjeshouder

Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken. Je gaat op pad maar hebt geen idee waar je al je pasjes moet laten. Sinds de portemonnee een flinke stap terug heeft gedaan qua populariteit zwerven je pasjes vaak rond. Dankzij een Samsung Galaxy A52 hoesje met pasjeshouder heb je geen last meer van dit probleem. Een Samsung Galaxy A52 hoesje met pasjeshouder beschermt zowel de voor- als achterkant van je telefoon én je bergt er eenvoudig al je pasjes in op.