Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Looptijd van je abonnement
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Maandprijs
€ 7 - € 22
€ 7
€ 22
Netwerksnelheid
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Budget Mobiel

Alle Budget Mobiel abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel
Budget Mobiel
2 jaar
5 Mbps
KPN 5G
7 GB in EU
 • 15,- aansluitkosten
6 maanden van 15,- voor:
7,50
per maand
gemiddeld 13,75p.m.
Budget Mobiel
2 jaar
5 Mbps
KPN 5G
17 GB in EU
 • 15,- aansluitkosten
6 maanden van 20,- voor:
10,-
per maand
gemiddeld 18,13p.m.

Sim only van Budget Mobiel

Kies je voor een Sim Only van Budget Mobiel, dan maak je gebruik van het KPN netwerk. Hiermee heb je altijd goed bereik, het is betrouwbaar en stabiel. Ook houden ze het graag eenvoudig, met zoveel mogelijk GB's, belminuten en sms'jes voor een zo laag mogelijke prijs.

Sim only van Budget Mobiel in het kort

 • Eenvoudige bundelkeuze: 7 GB of Onbeperkt data
 • Altijd onbeperkt bellen en sms'en
 • Combikorting als je Mobiel met Budget Alles-in-1 of Budget Energie combineert

Combikorting met Budget

Wanneer je kiest voor een Sim Only van Budget Mobiel en je hebt daarnaast nog een ander product van Budget Thuis, dan krijg je Combikorting. Dus heb je op hetzelfde adres ook nog Budget Energie of Budget Alles-in-1, dan profiteer je van elke maand € 2,50 korting op je Budget Mobiel factuur. Je combikorting wordt toegepast nadat eventuele welkomstkortingen zijn afgelopen.

Nummerbehoud bij Budget Mobiel

Wil je overstappen naar een Sim Only van Budget Mobiel? Dan is het mogelijk om je huidige mobiele nummer mee te nemen. Je kan overstappen op een nieuw sim only-abonnement van Budget Mobiel met nummerbehoud als je huidige abonnement binnen drie maanden afloopt. Zorg ervoor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is.

Gebruik in het buitenland

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. In Nederland en binnen de EU kun je de bundels van je Sim Only gewoon gebruiken. Je krijgt van Budget Mobiel gratis een bundel van 100 minuten of sms'jes om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of te sms'en. Ga je buiten je bundel? Dan kun je Extra Tegoed aanschaffen om extra data of minuten te kopen voor gebruik in de EU of zelfs voor daarbuiten.

Sim only-actie: Kies je cadeau tot € 50,-

Ontvang tijdens de Slimme keuze-weken een Google Chromecast of € 40,- accessoiretegoed cadeau.

De actie in het kort:

 • Ontvang een cadeau bij je sim only abonnement. Gebruik in je winkelwagen de code GOOGLE voor een gratis Google Chromecast t.w.v. € 49,95 of de code ACC40 voor € 40,- accessoiretegoed.

Verder belangrijk om te weten:

 • De actie geldt alleen i.c.m. een sim only abonnement van 50+ Mobiel, Ben, Budget Mobiel, hollandsnieuwe, Lebara en Tele2.
 • De actie geldt alleen bij 2-jarige sim only abonnementen besteld vanaf 16-03-2023 t/m 02-04-2023, zolang de voorraad strekt.
 • Bij annulering van de bestelling is de actie niet meer geldig en heb je geen recht op je cadeau.
 • Kies je voor de Google Chromecast? Deze ontvang je direct van ons bij je bestelling.
 • Heb je gekozen voor de € 40,- accessoiretegoed? Dan ontvang je 3 weken na je bestelling per mail een unieke code van ons. Als je de code hebt ontvangen dan kan je binnen 3 maanden je tegoed gebruiken in onze accessoire shop. Je tegoed dient in 1x volledig gebruikt te worden.

Heb je nog vragen over de actie? Dan kun je per mail contact met ons opnemen via info@mobiel.nl.

Extra Tegoed

Zijn de 100 gratis sms’jes of minuten op óf bel of sms je naar andere landen (dan die 45)? Dan heb je Extra Tegoed nodig. Dan zijn er namelijk extra kosten aan verbonden. Wel tegen onze blijvend lage buitenlandtarieven natuurlijk. Extra Tegoed is ook nodig voor het bellen of sms’en naar Nederlandse 0900- of andere servicenummers. Het Extra Tegoed is eenvoudig aan te schaffen via MijnBudget of de Budget app.