Screenprotectors voor je OnePlus telefoon

Welke Oneplus telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een screenprotector is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.

Accessoires voor je telefoon

Bekijk alle bijpassende producten

Welk toestel heb je?

Selecteer je telefoon

Screenprotectors voor je OnePlus 11

Screenprotectors voor je OnePlus Nord

Screenprotectors voor je OnePlus Nord

Screenprotectors voor je OnePlus 10

Screenprotectors voor je OnePlus 9

OnePlus screenprotectors

Wil jij het beeldscherm van je OnePlus telefoon vrij houden van viezigheid en krasjes? Dan is de OnePlus screenprotector de perfecte oplossing. Met een screenprotector plak je een superstevige maar bijna onzichtbare laag op het scherm van je OnePlus smartphone. Je kunt je telefoon gebruiken zoals je gewend bent terwijl je scherm als nieuw blijft. Een slimme keuze dus.

Bij Mobiel.nl vind je o.a. de Striker Nano Protection High Tech screenprotector. Deze onzichtbare nanocoating vormt een verhardende laag en kan op heel je apparaat gebruikt worden. Hiermee beperk je de mogelijkheid van krasjes op je toestel. De nanodeeltjes zorgen zelfs voor een betere lichtinval, wat de kwaliteit van jouw foto’s en video’s verbetert. Toch liever een andere screenprotector? De Tempered Glass Screenprotector van Just in Case beschermt je beeldscherm tegen invloeden van buitenaf. Het glas is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op jouw touchscreen.

Welke Oneplus Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Oneplus telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Over de telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3