4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 50.880 reviews

Google Pixel telefoons

2 resultaten
Sorteren op
Google
Prijs
Beoordeling
Opslag
Schermdiagonaal
Camerakwaliteit
Snelheid
Batterijduur
Extra functionaliteiten
Kleur
Google
Prijs
Beoordeling
Opslag
Schermdiagonaal
Camerakwaliteit
Snelheid
Batterijduur
Extra functionaliteiten
Kleur
Google Pixel 6 Black - Voorkant
Google Pixel 6
opslag: 128GB | grootte: 6.4 inch
Morgen in huis
tot 190,– voordeel met abonnement
613,–
tot 190,– voordeel met abonnement
Google Pixel 6 Pro Black - Voorkant
Google Pixel 6 Pro
opslagcapaciteit: 128GB | grootte: 6.7 inch
Morgen in huis
tot 190,– voordeel met abonnement
859,–
tot 190,– voordeel met abonnement
Pagina 1 van de 1

Google Pixel telefoon kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe Google smartphone? Dan is de Google Pixel telefoon dé telefoon voor jou. Deze Google telefoon is namelijk alles wat je van een Android-smartphone verwacht en meer. Krachtige hardware, de laatste Android versie, een goede camera en ook nog eens een strak design. Je vindt bij Mobiel.nl verschillende Google Pixel telefoons. Denk aan de Google Pixel 6, maar ook de Google Pixel 6 Pro of een refurbished Google Pixel telefoon. Deze refurbished smartphones van Renewd® zijn niet nieuw, maar krijgen voor een scherpe prijs een tweede leven. En dat zonder dat er al te veel aan gesleuteld is. Je vindt bij Mobiel.nl de scherpste Google Pixel- aanbiedingen met de beste prijsgarantie. Of je nu kiest voor een Google Pixel telefoon met abonnement of een los toestel. Wie slim kiest, kiest bij Mobiel.nl.

Over Google

Het welbekende Google neemt een prominente plek in ons leven in. Van zoekmachines tot Google Home- producten. Google is here to stay. De in 1997 opgerichte zoekmachinegigant nam in 2010 een interessante wending. In samenwerking met fabrikanten als Samsung, HTC en LG bracht Google een aantal smartphones op de markt. De partners werden ingezet voor de ontwikkeling van hardware, de ontwikkeling van de Android-software bleef in handen van Google zelf.

Inmiddels is de strategie voor de verkoop van smartphones flink gewijzigd. Google heeft met de Pixel en Pixel XL namelijk smartphones op de markt gebracht die bijna helemaal door Google zelf zijn ontwikkeld. Inmiddels zijn er al meerdere succesvolle generaties van de Google Pixel telefoon en is de zoekgigant ook op de smartphone markt niet meer weg te denken. Bij Mobiel.nl vind je allerlei toestellen van Google voor een scherpe prijs, met of zonder abonnement. Bekijk alle Google Pixels op deze pagina.

A , B , C , D , E , FH , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , #