Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Looptijd van je abonnement
Data
Vanaf 0 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf Onbeperkt min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Maandprijs
€ 8 - € 18
€ 8
€ 18
Netwerksnelheid

  • Data (1)
  • Vanaf Onbeperkt min.
  • KPN of Ben

Beste providers voor jou

op basis van je huidige abonnementen en filters
Meest gekozen
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
0 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
8,50
per maand
gemiddeld 8,50p.m.

Alle providers op een rijtje

voordeligste abonnement per provider
Meest gekozen
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
0 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
8,50
per maand
gemiddeld 8,50p.m.
KPN
2 jaar
0 Mbps
KPN 5G
0 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
15,-
per maand
gemiddeld 15,-p.m.
Tijdelijk geen aansluitkosten

ARTIKEL 1 - ACTIE

1.1 1 Je betaalt geen aansluitkosten of je ontvangt de aansluitkosten retour op je bankrekening bij het overstappen op een sim only-abonnement van KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben, Simyo, Youfone, 50+ Mobiel of Lebara.

1.2 Je komt in aanmerking voor de vergoeding als de aanvraag van het sim only-abonnement is geaccepteerd door de provider en de aankoop volledig is afgerond.

1.3 De actie loopt van 5-12-2022 t/m 21-12-2022 en is uitsluitend geldig bij aankoop van een nieuw sim only-abonnement via Mobiel.nl

1.4 De actie is niet geldig in combinatie met de acties die betrekking hebben op TV & Internet thuis.

1.5 Je ontvangt de eventuele aansluitkosten binnen drie weken retour op je rekening.

1.6 Bij annulering van de bestelling is de actie niet van toepassing en heb je geen recht op het retourbedrag.

1.7 Maandelijks opzegbare abonnementen zijn uitgesloten van deze actie.

ARTIKEL 2 – DEELNAME

2.1 Stel een sim only-abonnement naar keuze samen op de website, klik op ‘Bestel nu’, rond daarna de bestelling verder af.

2.2 Alle stappen op de actielijst van de persoonlijke orderstatuspagina moeten zijn afgerond om in aanmerking te komen voor deze actie.

2.3 Als je problemen ondervindt bij het bestellen van het sim only-abonnement, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@mobiel.nl.

2.4 Na goedkeuring van de provider en afronding van je order ontvang je binnen 3 weken de eventuele aansluitkosten terug op het opgegeven rekeningnummer, of worden deze helemaal niet in rekening gebracht.

2.5 De actie geldt alleen voor personen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een leeftijd van 18 jaar of ouder op het moment van deelname.

ARTIKEL 3 – OVERIG

3.1 Je gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacywetgeving.

3.2 Vragen en opmerkingen over deze actie kun je per e-mail sturen naar info@mobiel.nl.

3.3 De organisator is te allen tijde gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.

3.4 De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie voortijdig stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemer. Bij vermoedens van fraude of onterechte inzending, kan de organisator zonder opgaaf van reden besluiten de deelnemer uit te sluiten.

3.5 Door deelname aan de actie bevestigt de deelnemer dat hij de actievoorwaarden zoals vermeld op mobiel.nl/sim-only/geen-aansluitkosten heeft gelezen, begrepen en aanvaard.

Sim only alleen bellen

Met een sim only alleen bellen kan je, zoals de naam al verraad, ook écht alleen bellen. Hierdoor heb je geen databundel en betaal je dus ook niet voor iets wat je wellicht toch niet gebruikt. Zo bespaar je op je abonnementskosten en houd je geld over voor andere leuke dingen. Sim only alleen bellen moet je niet verwarren met een data sim only. Dat is namelijk juist het tegenovergestelde, daarbij ontvang je een simkaart met alléén internettoegang.

Wanneer is een alleen bellen sim only wat voor mij?

Geen behoefte aan altijd en overal online zijn? Of heb je juist overal waar je komt al gratis WiFi? Dan is een alleen bellen sim only echt wat voor jou. Met deze sim only kan je alleen bellen. Ideaal dus als je geen toegang tot het mobiele netwerk nodig hebt. Toch wel liever een abonnement met data én belminuten? Vergelijk dan eenvoudig alle sim only's op onze website.

Hoeveel belminuten heb ik nodig?

Bij een sim only met alleen bellen is het slim om voor een onbeperkt aantal belminuten te kiezen. Hiermee kan je altijd iedereen die je nodig hebt bereiken en hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder belminuten komt te zitten. Een sim only met onbeperkt bellen bestel je eenvoudig via onze website. Alle providers bieden onbeperkt bellen aan, maar niet alle providers bieden sim only-abonnementen met alleen bellen aan. Welke providers dit wel aanbieden zullen we later voor je op een rijtje zetten.

Hoeveel sms'jes heb ik nodig?

Daarnaast is het bovendien verstandig om voor een onbeperkt aantal sms’jes te kiezen bij een sim only met alleen bellen. Gelukkig is dat erg gemakkelijk doordat de providers tegenwoordig geen onderscheid meer maken tussen een aparte bel- en smsbundel. Kies je dus voor een sim only met een onbeperkt aantal belminuten? Dan ontvang je ook automatisch een onbeperkt aantal sms’jes. Zo blijf je altijd met iedereen in contact staan, wel zo handig.

Welke providers bieden alleen bellen sim only's aan?

Ben en KPN zijn de enige providers die sim only's met alleen bellen aanbieden. Je kan eenvoudig kiezen voor een databundel van 0 GB waardoor je ook niet voor data betaald die je toch niet gebruikt. Profiteer bovendien van extra korting op je abonnement indien je ook een KPN Thuis of T-Mobile Thuis abonnement op je adres hebt.

Red Together Extra

Vodafone biedt ook een sim only zonder internet aan, genaamd Red Together Extra. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je al een Red Together abonnement bij Vodafone nodig waaraan vervolgens het Red Together Extra abonnement gekoppeld kan worden. Met Red Together heb je een gezamenlijke databundel voor het hele gezin om onderling te delen.

Complete bundel

Hollandsnieuwe is hierop een uitzondering. Daarbij kies je namelijk één bundel die je voor zowel internetten, bellen als sms’en kan gebruiken. In theorie zou je dus ook met je sim only-abonnement van hollandsnieuwe alleen kunnen bellen. Wel hoort daar een maximaal verbruik bij en zodra je de limiet hebt bereikt kun je niet meer bellen, sms’en of internetten.