Filters
Merk
Alle opties
Prijs
€ 0 - € 3000
€ 0
€ 3000
Opslagcapaciteit
Camerakwaliteit
Schermdiagonaal
Beoordeling door klanten
Snelheid
Batterijduur
Extra functionaliteiten
Alle opties
Kleur
Alle opties

Fairphone telefoons

1 resultaten
Sorteren op
  • Fairphone
Fairphone 4 Gray
Op voorraad
Nieuw
6.3 inch • 128GB opslag • 2 opslagopties
529,-
Vergelijk
Pagina 1 van de 1

Fairphone telefoon kopen

Ben je op zoek naar een duurzame smartphone? Zoek dan niet verder, want de toestellen van Fairphone voldoen aan al je verwachtingen. Fairphone focust op het ethisch verantwoord produceren van telefoons met verschillende gerecyclede materialen. Dat begint bij het eerlijk winnen van de benodigde grondstoffen. Daarbij pleiten ze voor fatsoenlijke salarissen en arbeidsomstandigheden voor de fabrieksmedewerkers. De Fairphone 4 heeft een modulair design. Dat betekent dat je zelf eenvoudig onderdelen kunt aanpassen en vervangen zodat je nog langer van je Fairphone kan genieten. Extra duurzaam dus! Ben je overtuigd? Bestel dan snel de Fairphone 4! Of neem nog eens een kijkje bij ons ruime aanbod van Android telefoons als je er nog niet helemaal uit bent.

Over Fairphone

Fairphone is een Nederlandse maatschappelijk verantwoorde onderneming die een beweging op gang brengt voor eerlijkere elektronica. Ze zijn in 2013 opgericht om de eerlijkste en meest duurzame telefoon ter wereld te maken. Door een telefoon te produceren maakt de fabrikant stap voor stap positieve verbeteringen in de productieketen en biedt het zo een alternatief aan mensen die mee willen werken aan een duurzame economie. Fairphone streeft ernaar dat er in de toekomst alleen nog maar smartphones die geven om de mensen en de planeet worden geproduceerd. Met de aankoop betaalt het bedrijf niet alleen de productie van de smartphone maar ook de activiteiten en projecten van Fairphone die bijdragen aan een eerlijkere productieketen. Jij kan dus het verschil maken met de aanschaf van een Fairphone toestel!

Fairphone met abonnement

De verschillende providers bij Mobiel.nl

Wil jij een Fairphone kopen met abonnement? Bij Mobiel.nl kun je eenvoudig een abonnement voor een Fairphone afsluiten bij verschillende providers zoals Vodafone, KPN, T-Mobile of Tele2. Ook is een Fairphone toestel in combinatie met hollandsnieuwe, Ben, Simyo, Youfone, Budget Mobiel, 50+ Mobiel en Lebara mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor het goedkoopste abonnement, verlengen van je abonnement bij je huidige provider of stap over naar een andere provider. Vergelijk abonnementen met verschillende Fairphone toestellen makkelijk en snel bij Mobiel.nl.

Veelgestelde vragen over Fairphone

Zijn de toestellen van Fairphone simlock vrij?

Jazeker. Een Fairphone toestel kan met een simkaart van elke provider gebruikt worden.

Van welk besturingssysteem maken Fairphone telefoons gebruik?

De toestellen van Fairphone draaien op het Android besturingssysteem.

Hoe lang krijgt een Fairphone software-updates?

Fairphone geeft hierin een unieke garantie dat er vijf jaar software-updates blijven komen.

Hoeveel garantie zit er op een Fairphone telefoon?

Je krijgt in totaal maar liefst vijf jaar garantie als je het toestel op de website van Fairphone registreert.

Kan ik mijn oude toestel inruilen voor een Fairphone?

Je kan je oude telefoon gemakkelijk bij ons inleveren. Lees hier alles over het proces van je telefoon verkopen.

Kan ik een Fairphone ook als zakelijk toestel gebruiken?

Ja. Bekijk het zakelijke aanbod van T-Mobile, Vodafone, KPN en hollandsnieuwe op onze zakelijke pagina.

Waarom een Fairphone kopen bij Mobiel.nl

Trustpilot reviews

Een Fairphone telefoon kopen bij Mobiel.nl is een goede keuze. Mobiel.nl scoort met ruim 50.000 recensies een 4,6 op Trustpilot. Daarvan bestaan 90% van de recensies uit 4- of 5-sterren. Klanten zijn dus over het algemeen erg tevreden over Mobiel.nl. Op andere sites heeft Mobiel.nl ook recensies ontvangen. Bekijk hier de recensies van Google, Tweakers en Kieskeurig.

A , B , C , D , EG , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , #