Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 7 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 0 min
0 min
Onbeperkt min
Maximale downloadsnelheid
5 Mbps - 1000 Mbps
5 Mbps
1000 Mbps
Maximale maandprijs
Tot € 50
€ 1
€ 50
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid

Sim only maandelijks opzegbaar

  • Vanaf 7 GB
  • Maandelijks opzegbaar

Scherpe dealsspeciaal voor jou?

Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?

Beste providers voor jou

Meest gekozen
Ben
15 GB
200 minuten / sms
  • € 2,- korting per maand
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
Maandelijks
200 Mbps
Odido 4G
15 GB in EU
gem. 12,- /mnd
12,-
/mnd
gem. 12,- /mnd

Scherpe dealsspeciaal voor jou?

Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?

Alle providers op een rijtje

Simyo
10 GB
200 minuten / sms
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
Maandelijks
256 Mbps
KPN 4G
10 GB in EU
gem. 11,- /mnd
11,-
/mnd
gem. 11,- /mnd
Lebara
10 GB
150 minuten + 150 sms
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 15,-
Maandelijks
75 Mbps
KPN 4G
10 GB in EU
gem. 11,- /mnd
11,-
/mnd
gem. 11,- /mnd
Budget Mobiel
10 GB
200 minuten / sms
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
Maandelijks
100 Mbps
KPN 5G
10 GB in EU
gem. 12,- /mnd
12,-
/mnd
gem. 12,- /mnd
KPN
12 GB
150 minuten / sms
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
  • 25,- aansluitkosten
Maandelijks
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
gem. 24,58 /mnd
22,50
/mnd
gem. 24,58 /mnd
Betaal tijdelijk geen aansluitkosten bij je nieuwe sim only!

Lees deze actievoorwaarden zorgvuldig door. De voorwaarden zijn van toepassing op de actie ‘Betaal tijdelijk geen aansluitkosten bij je nieuwe sim only!’.

ARTIKEL 1 - ACTIE

1.1 De actie biedt klanten de mogelijkheid om de aansluitkosten niet te hoeven betalen of retour te ontvangen op de bankrekening bij een sim only-abonnement van KPN, Tele2, Simyo of Lebara.

1.2 Je komt in aanmerking voor de vergoeding als de aanvraag van het sim only-abonnement is geaccepteerd door de provider en de aankoop volledig is afgerond.

1.3 De actie loopt van 16-1-2023 t/m 31-10-2023 en is uitsluitend geldig bij aankoop van een nieuw sim only-abonnement via Mobiel.nl.

1.4 De actie is niet geldig in combinatie met de acties die betrekking hebben op TV & Internet thuis.

1.5 Je ontvangt de aansluitkosten binnen drie weken retour op je rekening.

1.6 Bij annulering van de bestelling is de actie niet van toepassing en heb je geen recht op het retourbedrag.

ARTIKEL 2 – DEELNAME

2.1 Stel een sim only-abonnement naar keuze samen op de website, klik op ‘Bestel nu’, rond daarna de bestelling verder af.

2.2 Alle stappen op de actielijst van de persoonlijke orderstatuspagina moeten zijn afgerond om in aanmerking te komen voor deze actie.

2.3 Als je problemen ondervindt bij het bestellen van het sim only-abonnement, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@mobiel.nl.

2.4 Na goedkeuring van de provider en afronding van je order ontvang je binnen 3 weken de aansluitkosten terug op het opgegeven rekeningnummer.

2.5 De actie geldt alleen voor personen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een leeftijd van 18 jaar of ouder op het moment van deelname.

2.6 Per ordernummer kan maximaal één keer worden deelgenomen.

ARTIKEL 3 – OVERIG

3.1 Je gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacy wetgeving.

3.2 Vragen en opmerkingen over deze actie kun je per e-mail sturen naar info@mobiel.nl.

3.3 De organisator is te allen tijde gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.

3.4 De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie voortijdig stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemer. Bij vermoedens van fraude of onterechte inzending, kan de organisator zonder opgaaf van reden besluiten de deelnemer uit te sluiten.

3.5 Door deelname aan de actie bevestigt de deelnemer dat hij de actievoorwaarden zoals vermeld op mobiel.nl/actie/simonlyvoordeel heeft gelezen, begrepen en aanvaard.

Wat is maandelijks opzegbare sim only?

Een maandelijks opzegbare sim only is, zoals de naam al verklapt, iedere maand op te zeggen. Ideaal dus als je nergens aan vast wil zitten en de mogelijkheid wil hebben om eenvoudig over te stappen. Ook als je niet zeker weet of je over een jaar nog dezelfde behoeften hebt of als je naar het buitenland gaat, is een sim only maandelijks opzegbaar een slimme keuze.

Voordelen van sim only maandelijks opzegbaar

Een van de belangrijkste voordelen van een maandelijks opzegbare sim only is dat je veel vrijheid hebt en nergens aan vast zit. Hierdoor kan je de netwerken en het bereik bij jou in de buurt van verschillende providers uittesten. Ben je niet tevreden? Dan stap je gemakkelijk over naar een andere provider. Ook als je merkt dat je toch meer of minder data nodig hebt kun je eenvoudig voor een ander abonnement kiezen. Tot slot kan je overigens op elk gewenst moment alsnog overstappen van een maandelijks opzegbare sim only naar een abonnement met toestel. Superhandig wanneer je huidige telefoon bijvoorbeeld ineens stuk is.

Nadelen van sim only maandelijks opzegbaar

Het grootste nadeel van een maandelijks opzegbare sim only is dat de prijs vaak hoger ligt dan voor een sim only met een looptijd van één of twee jaar. Dat is natuurlijk ergens wel logisch, omdat een provider bij een maandelijks opzegbaar abonnement niet de zekerheid heeft dat je daar klant zal blijven. Het risico dat de provider hiermee loopt, wordt doorberekend in de prijs van de sim only. Daarnaast kan het onaantrekkelijk zijn om elke maand over te stappen in verband met de aansluitkosten die providers rekenen. Bij Mobiel.nl zijn er echter wel vaak acties waardoor je bij verschillende providers geen aansluitkosten hoeft te betalen, dus dan komt dit nadeel te vervallen.

Welke providers bieden sim only maandelijks opzegbaar aan?

Een maandelijks opzegbare sim only sluit je af bij Ben, Budget Mobiel, KPN, Lebara en Simyo. De maandelijks opzegbare sim only's zijn te verkrijgen in alle databundels die de bovengenoemde providers aanbieden. Merk je dat je toch meer data nodig hebt of zijn je behoeften veranderd? Dan stap je via Mobiel.nl eenvoudig over naar een andere provider.

Vodafone biedt ook een sim only maandelijks opzegbaar aan, genaamd Red Together Extra. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je al een Red Together abonnement bij Vodafone nodig waaraan vervolgens het Red Together Extra abonnement gekoppeld kan worden. Met Red Together heb je een gezamenlijke databundel voor het hele gezin om onderling te delen.

Betaal je aansluitkosten voor een sim only maandelijks opzegbaar?

Voor een maandelijks opzegbare sim only betaal je in principe altijd aansluitkosten aan de provider om jou op het netwerk aan te sluiten. Wel hebben verschillende providers vaak acties met gratis aansluitkosten. Bekijk in de voorwaarden bij welke providers je op dit moment geen aansluitkosten betaalt.