4,7/5
Trustpilot 49.467 reviews

Screenprotectors voor je Samsung telefoon

Merk van je telefoon

Model van je telefoon

Sceenprotectors voor je Samsung Galaxy S21

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy A-serie

Samsung screenprotectors

Wanneer je net in het bezit bent van je nieuwe Samsung-telefoon ben je daar natuurlijk superzuinig op. Je wilt er alles aan doen om je toestel zo goed mogelijk te beschermen. Dankzij ons ruime aanbod aan Samsung screenprotectors voorkom je krasjes of barsten op het touchscreen van je telefoon. Benieuwd welke Samsung screenprotector het beste bij jou past? Hieronder geven we je meer informatie over alle Samsung screenprotectors.

Glazen screenprotector Samsung

Op zoek naar een glazen Samsung screenprotector? Bij Mobiel.nl hebben we een mooi aanbod voor je. Een glazen Samsung screenprotector geeft je een goede gebruikerservaring en beschermt je Samsung tegen zowel krassen als stoten.

Plastic screenprotector Samsung

In tegenstelling tot een glazen screenprotector, beschermt een plastic Samsung screenprotector niet tegen vallen of stoten. Een plastic screenprotector voor een Samsung-telefoon biedt voornamelijk bescherming tegen krasjes op het touchscreen.

Goedkope screenprotector Samsung

Zoek je een goedkope screenprotector voor je Samsung-telefoon? Dan komt het goed voor je uit. Screenprotectors zijn over het algemeen niet heel duur. Toch zit er wel degelijk een klein verschil in de prijzen. Een glazen Samsung screenprotector biedt iets meer bescherming en is hierdoor iets duurder dan een plastic Samsung screenprotector.

Ga voor een complete bescherming van je Samsung-telefoon en schaf ook een Samsung hoesje aan. Ons ruime aanbod vind je hier.