Screenprotectors voor je Samsung telefoon

Accessoires voor je telefoon

Bekijk alle bijpassende producten

Welk toestel heb je?

Selecteer je telefoon

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy S23

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy S22

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy S21

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy A-serie

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy A-serie

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy A-serie

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy A-serie

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy Z-serie

Accessoires voor je Samsung Galaxy Xcover-serie

Welke Samsung telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een screenprotector is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.

Samsung screenprotectors

Wanneer je net in het bezit bent van je nieuwe Samsung-telefoon ben je daar natuurlijk superzuinig op. Je wilt er alles aan doen om je toestel zo goed mogelijk te beschermen. Dankzij ons ruime aanbod aan Samsung screenprotectors voorkom je krasjes of barsten op het touchscreen van je telefoon. Benieuwd welke Samsung screenprotector het beste bij jou past? Hieronder geven we je meer informatie over alle Samsung screenprotectors.

Glazen screenprotector Samsung

Op zoek naar een glazen Samsung screenprotector? Bij Mobiel.nl hebben we een mooi aanbod voor je. Een glazen Samsung screenprotector geeft je een goede gebruikerservaring en beschermt je Samsung tegen zowel krassen als stoten.

Plastic screenprotector Samsung

In tegenstelling tot een glazen screenprotector, beschermt een plastic Samsung screenprotector niet tegen vallen of stoten. Een plastic screenprotector voor een Samsung-telefoon biedt voornamelijk bescherming tegen krasjes op het touchscreen.

Goedkope screenprotector Samsung

Zoek je een goedkope screenprotector voor je Samsung-telefoon? Dan komt het goed voor je uit. Screenprotectors zijn over het algemeen niet heel duur. Toch zit er wel degelijk een klein verschil in de prijzen. Een glazen Samsung screenprotector biedt iets meer bescherming en is hierdoor iets duurder dan een plastic Samsung screenprotector.

Ga voor een complete bescherming van je Samsung-telefoon en schaf ook een Samsung hoesje aan. Ons ruime aanbod vind je hier.

Welke Samsung Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Samsung telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3