Filters
Telefoon
Selecteer je telefoon
Accessoiremerk
Beschermingskwaliteit
Aantal stuks in verpakking
Eigenschappen
Bundel

Samsung Galaxy S21 screenprotectors

1 resultaten
Sorteren op
  • Galaxy S21
Striker Nano Protection High Tech Standaard
StrikerNano Protection High Tech
Op voorraad
6,4
(28)
Coating • Goed • Standaard
14,95

Wie de Samsung Galaxy S21 aanschaft is vervolgens natuurlijk ontzettend zuinig op zijn of haar toestel. Je wilt er alles aan doen om je toestel zo goed mogelijk te beschermen. Dankzij ons ruime aanbod aan Samsung Galaxy S21 screenprotectors voorkom je krasjes of barsten op het touchscreen van je S21. Benieuwd welke screenprotector het beste bij jou past? Hieronder geven we je meer informatie over alle Galaxy S21 screenprotectors.

Glazen screenprotector Galaxy S21

Ben jij op zoek naar een glazen screenprotector voor je Samsung Galaxy S21? Bij Mobiel.nl hebben we een uitgebreid aanbod voor je. Voor vallen, stoten en krasjes beschermt een glazen screenprotector uitstekend. Daarnaast voelt een glazen screenprotector aan als je originele touchscreen en biedt een glazen screenprotector voor de S21 een optimale gebruikerservaring.

Plastic screenprotector Galaxy S21

In tegenstelling tot een glazen screenprotector, beschermt een plastic screenprotector voor de S21 niet tegen vallen of stoten. Een plastic screenprotector voor de Samsung Galaxy S21 biedt voornamelijk bescherming tegen krasjes op het touchscreen. Bij de Samsung Galaxy S21 wordt standaard een plastic screenprotector door Samsung meegeleverd.

Goedkope screenprotector Galaxy S21

Op zoek naar een goedkope screenprotector voor je Galaxy S21? Dan heb je geluk. Screenprotectors zijn over het algemeen niet heel duur. Toch zit er wel degelijk een klein verschil in de prijzen. Een glazen screenprotector voor de S21 biedt wat meer bescherming en is hierdoor iets duurder dan een plastic screenprotector voor de Galaxy S21.

Screenprotectors Galaxy S21 en meer accessoires

Maak de bescherming van je toestel helemaal compleet door middel van een Samsung Galaxy S21 hoesje. Mobiel.nl heeft een ruim aanbod aan hoesjes voor de Galaxy S21, genoeg keuze dus.

Screenprotector voor je Samsung Galaxy S21

Krassen, barsten, vuil en stof. Daar zit je niet op te wachten als je net een nieuwe Samsung Galaxy S21 hebt. Met een screenprotector plak je een bijna onzichtbare maar superstevige laag op het scherm. Je kunt je telefoon op precies dezelfde manier gebruiken, maar de kans dat je scherm beschadigt neemt flink af. Een slimme keuze dus! Dat is jouw telefoon toch wel waard?

Op zoek naar nog meer bescherming? Bekijk dan onze bijpassende Samsung Galaxy S21 hoesjes.