4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 52.691 reviews

Youfone sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyYoufone sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd
Voeg youfone Compleet toe
Nee
Ik heb Youfone Thuis op mijn adres en profiteer daarom van extra voordelen

December Deals: Hoge kortingen en géén aansluitkosten op alle bundels. Vanaf 6GB data gratis onbeperkt bellen.

Combineer je mobiele Youfone abonnement met Youfone Thuis en ontvang extra voordelen met Youfone Compleet.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 30-11-2022. Tariefinformatie

Tariefinformatie Youfone

Youfone 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel
0,30 (per minuut/bericht)
Starttarief
Gesprekken worden afgerond per seconde.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider of via de MyYoufone app.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
1,5 GB
6,00
6,0024 mnd
4 GB
7,00
7,0024 mnd
6 GB
8,00
8,0024 mnd
8 GB
9,00
9,0024 mnd
15 GB
10,00
10,0024 mnd
20 GB
15,00
15,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
200 min of 200 sms
0,00
0,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
1,50
1,5024 mnd

De tarieven van Youfone
Bellen en smsen
Bij een sim only abonnement van Youfone heb je de keuze uit een bel- en smsbundel van 200 minuten/sms of onbeperkt minuten/sms. Bellen en smsen is uit één bundel, waarbij één sms gerekend wordt als één minuut bellen. In MyYoufone kun je een bel-en dataplafond instellen om onverwachte kosten te voorkomen. De kosten van een telefoongesprek worden berekend per seconde in Nederland. Dit geldt ook wanneer je op vakantie bent in de EU en naar een Nederlands of ander Europees telefoonnummer belt. Bel je vanuit Nederland naar de EU? Dan gelden er andere tarieven. Je betaalt dan € 0,23 per minuut en € 0,07 per sms en wordt het gesprek afgerond op de minuut.

Bellen of smsen buiten de belbundel
De kosten van een telefoongesprek worden berekend per seconde in Nederland. Dat geldt ook wanneer je op vakantie bent in de EU. Bellen of sms'en in Nederland buiten de bundel € 0,30 per min/sms.

Mobiel internet
Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. KPN heeft in Nederland bijna 97% 4G-dekking, dus je hebt altijd goed bereik. De standaard 4G snelheid is maximaal 256 Mbit/s. Activeer eenvoudig je dataplafond (€ 0,50 p/m) in MyYoufone om buitenbundelkosten te voorkomen. Wanneer je geen dataplafond activeert en je hebt de volledige bundel verbruikt, betaal je €0,10 per MB. Dataverbruik wordt afgerond op 100 KB.

Youfone in het buitenland
Overal binnen de EU is je bel- en databundel geldig. Binnen je bundel kun je zorgeloos internetten en bellen of sms’en naar Nederlandse nummers. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je bundel? Dan rekent Youfone de Nederlandse tarieven voor bellen en internetten. Bellen vanuit NL naar een ander EU land wordt apart gefactureerd. Voor data geldt een Fair Use Policy (FUP) wat inhoudt dat je max. 10 GB aan data per maand mag verbruiken. Buiten de EU valt bellen, sms’en en internetten altijd buiten de bundel. Voorkom onverwachte hoge kosten en stel in MyYoufone een limiet in voor internetten buiten de EU. Je kunt datagebruik ook helemaal uitschakelen. Heb je een belplafond ingesteld? In de EU is het belplafond niet van toepassing. Het dataplafond is wel van toepassing in de EU.

Youfone Compleet
Heb je Youfone Mobiel en Youfone Thuis op hetzelfde adres? Dan kom je in aanmerking voor Youfone Compleet. Daarmee geniet je van extra voordelen zoals:

  • Gratis ESET Internet Security
  • Tot 2 GB extra bij je mobiele abonnement
  • Gratis ESPN Compleet als je ook TV van Youfone hebt

Bekijk de voorwaarden van Youfone Compleet voor meer informatie.

Supersnel KPN-netwerk
Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Hierdoor krijg je op alle bundels een 4G snelheid. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Via de Extra diensten in MyYoufone activeer je eenvoudig een dataplafond om zo controle over je databundel te houden. Met een databundel blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per SMS en e-mail als je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd en wordt deze maandelijks opzegbaar. Wens je het abonnement vroegtijdig te beëindigen? Dank kan je een afkoopfactuur ontvangen. Je betaalt dan de abonnementskosten van de resterenden contractmaanden + € 25,- administratiekosten. De opzegging moet altijd schriftelijk. Dit kan per mail door een ticket te sturen via MyYoufone, hiermee stuur je een mail naar de klantenservice van Youfone. Je kan de opzegging ook per brief opsturen, het adres vind je op Youfone.nl.

Databundel

1,5 GB
6,–
4 GB
7,–
6 GB
8,–
8 GB
9,–
15 GB
10,–
20 GB
15,–
p.m.

1,5 GB

€ 6,–

4 GB

€ 7,–

6 GB

€ 8,–

8 GB

€ 9,–

15 GB

€ 10,–

20 GB

€ 15,–

Bel- en smsbundel

200 min of 200 sms
0,–
Onbp min + Onbp sms
1,50
200 min of 200 sms0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms1,50 p.m.

Youfone zegt bij het verwerken van de aanvraag nummerbehoud automatisch je oude abonnement op, mits je oude abonnement binnen 6 maanden opgezegd kan worden. Het nieuwe abonnement gaat in op de einddatum van het oude abonnement.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95
Mobilize Universele Fietshouder
24,95 22,95
Apple USB-C Thuislader 20W
19,95 17,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Youfone 2 jaar
6,00
1,5 GB
6,00
200 min of 200 sms
0,00
Totaal per maand
6,00

Sim only van Youfone

Met een sim only van Youfone heb je vrijwel altijd goed bereik, want Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Dit betekent ook een snelle 4G verbinding en met een dekkingsgraad van bijna 99% heb je binnen en buiten bijna altijd een snelle verbinding.

Youfone sim only-abonnement in het kort

  • Kies voor een contract van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden
  • Gebruik van het premium KPN-netwerk
  • Gratis nummerbehoud
  • Alles overzichtelijk in MyYoufone
  • Winnaar Beste Service Award

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Zij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vindt Youfone het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Zo krijg je bij Youfone een top netwerk voor een scherpe prijs.

Snel en betrouwbaar 4G internet van KPN

Bij Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Vrijwel overal heb je 4G internet, binnen en buiten. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

MyYoufone

Je kunt gemakkelijk je verbruik en facturen in de gaten houden met de gratis MyYoufone app. Zo kun je precies zien hoeveel minuten, sms of internet je nog over hebt voor de rest van de maand. Hierin kun je ook eventueel je bundels wijzigen of activeren zoals een data- of belplafond.

Dataplafond

Via de Extra diensten in MyYoufone activeer je eenvoudig een dataplafond om zo controle over je databundel te houden. Met een databundel blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per SMS en e-mail als je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Belplafond

Je kunt bij Youfone ook een belplafond instellen. Je bepaalt dan zelf een bedrag vanaf € 10,- exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie van het belplafond gaat deze in op de eerste dag van de maand. Let op: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers.

Nummerbehoud bij Youfone

Wil je overstappen naar een sim only van Youfone? Dan is het mogelijk om je huidige mobiele nummer te behouden. Je kan overstappen op een nieuw sim only-abonnement van Youfone met nummerbehoud als je huidige abonnement binnen zes maanden afloopt. Zorg er wel voor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is. Heb je al een Youfone-abonnement en wil je het nummer behouden, dan kun je kiezen voor een verlenging en wordt automatisch het mobiele nummer behouden.

Lees verder