Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Maximale downloadsnelheid
5 Mbps - 1000 Mbps
5 Mbps
1000 Mbps
Maximale maandprijs
Tot € 50
€ 1
€ 50
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid

Youfone sim only-abonnementen

Sorteren op
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Youfone
 • 2 jaar
Youfone
10 GB
200 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 20,-
2 jaar
200 Mbps
KPN 5G
10 GB in EU
gem. 8,- p.m.
12 mnd van 9,50 voor:
6,50
per maand
gem. 8,- p.m.
Youfone
15 GB
200 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 20,-
2 jaar
200 Mbps
KPN 5G
15 GB in EU
gem. 8,50 p.m.
12 mnd van 10,- voor:
7,-
per maand
gem. 8,50 p.m.
Youfone
20 GB
200 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 20,-
2 jaar
200 Mbps
KPN 5G
20 GB in EU
gem. 16,- p.m.
16,-
per maand
gem. 16,- p.m.

Sim only van Youfone

Met een sim only van Youfone heb je vrijwel altijd goed bereik, want Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Dit betekent ook een snelle 5G verbinding en landelijke dekking. Hierdoor heb je binnen en buiten bijna altijd een snelle verbinding.

Youfone sim only-abonnement in het kort

 • Kies voor een contract van 12 maanden of 24 maanden
 • Gebruik van het premium KPN-netwerk
 • Gratis nummerbehoud
 • Alles overzichtelijk in MyYoufone
 • Winnaar Beste Service Award

Premium kwaliteit voor een lage prijs

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Zij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vindt Youfone het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Zo krijg je bij Youfone een top netwerk voor een scherpe prijs.

Supersnel 5G internet van KPN

Bij Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. Het 5G-netwerk van KPN heeft in Nederland landelijke dekking. Hiermee heb je een maximale downloadsnelheid 200 Mbit/s en de uploadsnelheid 100 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Om 5G te kunnen gebruiken heb je een geschikt toestel nodig. Heb je geen 5G-toestel? Dan kan je nog steeds gebruik maken van het stabiele 4G-netwerk.

MyYoufone

Je kunt gemakkelijk je verbruik en facturen in de gaten houden met de gratis MyYoufone app. Zo kun je precies zien hoeveel minuten, sms of internet je nog over hebt voor de rest van de maand. Hierin kun je ook eventueel je bundels wijzigen of activeren zoals een data- of belplafond.

Dataplafond

Kies tijdens het bestellen eenvoudig voor een dataplafond om zo controle over je databundel te houden. Met een databundel blokkeert je internetverbinding automatisch wanneer je de volledige bundel hebt verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per SMS en e-mail als je 80% en 100% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in rekening gebracht.

Belplafond

Je kunt bij Youfone ook een belplafond instellen. Je bepaalt dan zelf een bedrag vanaf € 10,- exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie van het belplafond gaat deze in op de eerste dag van de maand. Let op: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers.

Nummerbehoud bij Youfone

Wil je overstappen naar een sim only van Youfone? Dan is het mogelijk om je huidige mobiele nummer te behouden. Je kan overstappen op een nieuw sim only-abonnement van Youfone met nummerbehoud als je huidige abonnement binnen zes maanden afloopt. Zorg er wel voor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is. Heb je al een Youfone-abonnement en wil je het nummer behouden, dan kun je kiezen voor een verlenging en wordt automatisch het mobiele nummer behouden.