4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.809 reviews

Vodafone sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyYoufone sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd

Abonnementsvorm

Data Only
 • Keuze uit 1 GB, 5 GB of 15 GB
 • Altijd toegang tot snel 4G-netwerk
 • Niet geschikt om mee te bellen en sms'en
Vodafone
 • Keuze uit 2 GB, 5 GB, 15 GB, 50 GB of Unlimited Data
 • Onbeperkt minuten en sms
 • Alle Red-abonnementen zijn geschikt voor 5G
Voeg volop extra voordelen toe
Nee
Ik heb Internet van Ziggo en profiteer daarom van extra voordelen

Vodafone Runners: Tijdelijk hoge kortingen en géén aansluitkosten t.w.v. 25,-.

Combineer Vodafone en Ziggo en ontvang Volop extra voordelen.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 12-12-2022. Tariefinformatie

Tariefinformatie Vodafone

Vodafone 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bellen buiten de bundel
0,23 (per minuut)
Starttarief
Gesprekken worden per seconde afgerekend met een minimum van een minuut. Dataverbruik wordt naar boven afgerond per 1 kb per sessie.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
2 GB + 150 min + Onbp sms
13,50
13,5024 mnd
5 GB + 150 min + Onbp sms
16,00
16,0024 mnd
15 GB + Onbp min + Onbp sms
24,00
24,0024 mnd
50 GB + Onbp min + Onbp sms
29,00
29,0024 mnd
Onbp GB + Onbp min + Onbp sms
32,50
32,5024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
Onbp min
3,00
3,0024 mnd

Volop extra voordelen
Als je een Vodafone-abonnement combineert met je Ziggo internet, dan ontvang je volop extra voordelen, zoals:

 • elke maand dubbele data bij je abonnement
 • Tot € 7,50 korting per maand op je mobiele abonnementskosten
 • gratis een Veilig Online pakket
 • een extra TV-pakket naar keuze uitzoeken wanneer je alles-in-1 met minimaal Internet & TV hebt.

Dit geldt voor zowel sim only als voor een telefoonabonnement. De gratis extra’s ontvang je binnen vier weken na activatie van het abonnement. Zodra de gratis extra’s voor je klaar staan, stuurt Vodafone een bericht. Je ontvangt een sms wanneer jouw dubbele data is geactiveerd. En je krijgt een e-mail of brief van Ziggo over het extra TV-pakket en het Veilig Online pakket. De € 5,- abonnementskorting zie je elke maand terug op je telefoonrekening. Op onze website kun je aangeven of je nu televisie en internet voor thuis hebt van Ziggo.

De tarieven van Vodafone
Je ontvangt standaard 150 belminuten bij de 2 GB en 5 GB bundels. Wanneer deze op zijn betaal je € 0,23 per minuut. Je ontvangt bij de databundels vanaf 15 GB standaard onbeperkt minuten en onbeperkt sms'jes. Je betaalt daarom nooit buitenbundelkosten voor bellen en sms’en. Als het datategoed voor 80% en 100% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd. Buiten de bundel betaal je € 2 per 200 MB. Verbruik je meer dan 200 MB buiten de bundel, dan wordt er automatisch een nieuwe bundel van 200 MB voor € 2,- toegevoegd. Via de app kan je databundels van 500 MB, 1 GB, 3 GB of 5 GB bijkopen. Met het Red Unlimited abonnement kan je mobiel internet onbeperkt gebruiken in NL. Na 10 GB per dag krijgt je automatisch nog 2 GB, waarna deze 2 GB gratis kan worden aangevuld via MyVodafone. Als je met je buiten bundeltarief voor € 100 aan data verbruikt hebt, wordt je internet voor de rest van de maand geblokkeerd zodat je geen hoge rekening krijgt. Je kunt ook kosteloos de Blox Beperkt Internet aanzetten en daarmee je snelheid verlagen naar 64 Kbps; je betaalt dan géén buitenbundeltarief.

Red Together
Met Red Together breng je meerdere personen samen onder één abonnement, waarbij iedereen gebruik maakt van dezelfde databundel. Voor deze groep mensen is er één beheerder. Deze persoon bestelt het Red Together abonnement (de 50 GB bundel) en koppelt de anderen met een maandelijks opzegbaar Red Together Extra abonnement aan de groep. Zitten er 2 of meer mensen in die groep? Dan wordt de 50 GB verdubbeld naar 100 GB. Heb je ook nog eens Internet van Ziggo op je adres? Dan wordt dit verdubbeld naar 200 GB. Je profiteert dan ook van € 5 korting op de 50 GB bundel en € 2,50 korting op alle Red Together Extra abonnementen. Bekijk de Red Together informatiepagina voor meer informatie.

Vodafone in het buitenland
Bij Vodafone mag je met alle bundels t/m 15 GB je gehele databundel in de EU gebruiken. Met Red Together en de Unlimited bundel is dit beperkt tot 40 GB. Hierna wordt de gereguleerde EU toeslag van €0.0042/MB in rekening gebracht. Het gebruiken van de databundel is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag van 4 cent per belminuut, 1 cent per bericht en 0,0085 cent per MB in rekening brengen. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven. Hiervoor zijn apart 100 belminuten aan het Red abonnementen toegevoegd. Buiten deze extra belbundel betaald je € 0,23 per minuut voor bellen van Nederland naar Europa en €0,07 per sms. Met de Unlimited databundel kan je onbeperkt van Nederland naar Europa bellen.
Meer weten? Lees hier meer over de tarieven in het buitenland.

Tussentijds wijzigen van bundels
Je kunt bij Vodafone je abonnement wijzigen vanaf 1 maand na de ingangsdatum van het contract. Het wijzigingen van je abonnement naar een grotere databundel is altijd gratis. Ga je van 15 GB of meer naar 5 GB of minder? Dan betaal je éénmalig € 25,- administratiekosten aan Vodafone.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand als je contract is afgelopen. Je kan je abonnement telefonisch of online via een formulier opzeggen bij Vodafone. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Dan berekent Vodafone een afkoopsom.

My Vodafone App
Met de My Vodafone App heb je altijd snel en gemakkelijk inzicht in je tegoed en verbruik, je rekening en tarieven. Zet Blox voordeelbundels aan en installeer Vodafone apps en diensten. Met de App heb je ook 24/7 persoonlijk contact via chat of Twitter.

5G
Alle Vodafone abonnementen hebben standaard 5G. Dit betekent dat je gebruik kan maken van de maximale download- en uploadsnelheid (5G) van het 5G netwerk. Daarnaast heb je ook een telefoon nodig dat het 5G netwerk kan ontvangen en is de snelheid ook afhankelijk van de netwerkdekking en netwerkbelasting. Wanneer je toestel geen 5G ondersteunt, kun je altijd gebruik maken van het 4G en 4G+ netwerk van Vodafone. Zo heb je alsnog een snelle en stabiele verbinding.

Bundel

2 GB + 150 min + Onbp sms
5G
13,50
5 GB + 150 min + Onbp sms
5G
16,–
15 GB + Onbp min + Onbp sms
5G
24,–
50 GB + Onbp min + Onbp sms
5G
29,–
Onbp GB + Onbp min + Onbp sms
5G
32,50
p.m.

2 GB + 150 min + Onbp sms

5G
€ 13,50

5 GB + 150 min + Onbp sms

5G
€ 16,–

15 GB + Onbp min + Onbp sms

5G
€ 24,–

50 GB + Onbp min + Onbp sms

5G
€ 29,–

Onbp GB + Onbp min + Onbp sms

5G
€ 32,50

Extra belbundel

Geen
Onbp min
3,–
Geen
Onbp min3,– p.m.

Vraag 120 dagen voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar Vodafone. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Apple USB-C Thuislader 20W
19,95 17,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95
Mobilize Universele Fietshouder
24,95 22,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Vodafone 2 jaar
13,50
2 GB + 150 min + Onbp sms
13,50
Totaal per maand
13,50

Sim only van Vodafone

Met Vodafone ben je verzekerd van goed bereik, goede service en supersnel 5G bij alle sim only-abonnementen. Vodafone is wereldwijd één van de grootste mobiele providers. Ook in Nederland is het bedrijf een grote speler en beschikt het over een netwerk van miljoenen aansluitingen. Dus ben je op zoek naar een goede aanbieding voor een abonnement zonder telefoon? Vodafone is er voor iedereen. Of je nou vooral bereikbaar wilt zijn of lekker veel wilt bellen en internetten.

Vodafone sim only-abonnement in het kort

 • Eerste 5G netwerk van Nederland met snelheden tot 1 Gbps
 • Supersnel 4G met snelheden tot 350 Mbps
 • Handige BloX voordeelbundels
 • Data only abonnementen beschikbaar

Vodafone 5G

Vodafone introduceerde als eerste provider een 5G netwerk in Nederland. Je kunt, met een geschikt 5G-toestel, in héél Nederland gebruik maken van 5G. Je krijgt standaard 5G bij alle Vodafone abonnementen. Heb je geen geschikt 5G-toestel? Dan kun je nog altijd gebruik maken van het stabiele 4G-netwerk.

Ruime bundelkeuze

Kies voor een sim only t/m 5 GB als je vooral bereikbaar wilt zijn en af en toe gebruikmaakt van internetten en bellen. Liever veel genieten van bijvoorbeeld Instagram, WhatsApp en het streamen van video’s en daarnaast veel bellen met je vrienden en familie? Kies dan voor een van de bundels vanaf 15 GB met standaard onbeperkt bellen en sms’en. Nog niet genoeg data? Dan heeft Vodafone ook de Unlimited databundel.

Internetten, bellen en sms’en in de EU

Met Vodafone ben je tegenwoordig net zo mobiel in de EU als in Nederland én maak je gebruik van het grootste 4G-netwerk in het buitenland. Je belminuten, sms’jes en data gebruik je nu dus in alle EU-landen gewoon zoals je gewend bent. Als je buiten je bundel gaat, gelden de buitenbundeltarieven die ook in Nederland gelden. Met een Red Together (50 GB) of Unlimited abonnement geldt er een limiet van 40 GB voor gebruik binnen de EU, daarna betaal je € 0,0042 per MB. Ga je buiten de EU op vakantie? Koop dan een BloX voor op reis. Hieronder lees je er meer over.

eSIM

Bij Vodafone kan je kiezen voor een eSIM. Telefoons met eSIM kunnen tegelijk ook een gewone simkaart gebruiken. Met een eSIM en gewone simkaart kun je bellen, gebeld worden en internetten met twee nummers op één telefoon. Wil je een eSIM? Kies hiervoor in het bestelformulier wanneer je je sim-only bestelt. Zorg er wel voor dat je gebruik maakt van een toestel dat eSIM ondersteunt.

Vodafone data only abonnementen

Bij Vodafone kun je ook data only abonnementen bestellen. Ideaal om ook onderweg online te blijven met bijvoorbeeld je laptop of tablet. Je hebt de keus uit het Basis, Standaard of Extra data only abonnement. Deze bundels bestaan respectievelijk uit 1 GB, 5 GB en 15 GB.

Vodafone BloX voordeelbundels

Vodafone biedt verschillende BloX-pakketten aan voor je sim only-abonnement. ‘BloX’ is handig als je veel internet, veel belt of sms’t en als je vaak in het buitenland bent. Er is altijd wel een BloX die bij je past. Met BloX voor internet kun je bijvoorbeeld je datasnelheid verlagen om kosten buiten je bundel te voorkomen of tegen een lage prijs internetten in zowel Nederland als de EU. Wil je voordelig naar buitenlandse nummers bellen in de hele wereld? Of voordelig bellen of sms’en naar EU-nummers vanuit Nederland? Selecteer dan BloX voor bellen en sms. Met BloX voor op reis kun je over de hele wereld goedkoop bellen, sms’en en internetten tegen een laag tarief.

My Vodafone App

Door in te loggen op de My Vodafone App, zie je in één duidelijk overzicht je verbruik, facturen en de gegevens die bij jouw sim only-abonnement horen. Dus heb je bijvoorbeeld onverwachts een hoge rekening, of wil je een buitenlandbundel activeren? Check dan de app.

Combineer Vodafone met Ziggo

Heb je naast je sim only-abonnement van Vodafone een pakket voor internet, tv en bellen voor thuis bij Ziggo? Profiteer dan van Volop Extra Voordelen zoals extra data en tot wel € 7,50 korting per maand op je mobiele aansluiting, een extra Ziggo TV pakket naar keuze én een veilig online pakket.

Overstappen met je eigen nummer

Overstappen naar een sim only-abonnement van Vodafone? Dan kun je je huidige 06-nummer gewoon behouden. Overstappen op een nieuw Vodafone-abonnement met nummerbehoud kan als je abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Je nummer behouden bij een lopend Vodafone-abonnement kan alleen door middel van een contractverlenging.

Lees verder