afm

4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.862 reviews

Simyo abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van Simyo samen.

Telefoon met Simyo abonnement

Simyo aanbiedingen
Bekijk onze geselecteerde aanbod van extra scherpe Simyo aanbiedingen.
Simyo aanbiedingen

Populaire telefoonmerken bij een Simyo abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van Simyo

Alles over Simyo

Simyo is een dochteronderneming van KPN en is ruim 15 jaar geleden opgericht. Het bedrijf richt zich op de verkoop van goedkope sim only-abonnementen en prepaid. Het bedrijf kenmerkt zich door klantgerichtheid en is dan ook al twaalf keer verkozen tot beste mobiele provider van Nederland. Simyo is niet alleen in Nederland werkzaam, ook in België, Spanje, Frankrijk en Duitsland is Simyo te vinden. Bij Simyo heb je alle vrijheid om jouw abonnement maandelijks bij te stellen, óók naar beneden.

Baas over je bundels

Bij Simyo ben jij de baas over je eigen abonnement. Je kan namelijk elke maand je bundels gratis aanpassen, naar boven en beneden. Het maakt hierbij niet uit of je kiest voor een maand- of jaarabonnement. Dus blijkt je verbruik lager of juist hoger te zijn dan je had verwacht? Dan kan je nu nog makkelijker besparen.

Mijn Simyo-app

Via Mijn Simyo beheer je je abonnement en al je instellingen online en ook via de app heb je altijd inzicht in je verbruik en kosten. Vergelijk je verbruikte minuten, sms’jes of MB’s van de afgelopen maanden en besluit of je misschien voordeliger uit bent met een andere bundel. Je kunt je bundel maandelijks gratis aanpassen.

Simyo Compleet

Heb je een abonnement voor internet, tv en bellen voor thuis van KPN op jouw adres? Dan krijg je nu als sim only-klant van Simyo gratis dubbele data én belminuten. Een belbundel van 200 minuten wordt er dus één van 400 minuten, en een internetbundel van bijvoorbeeld 6 GB wordt er één van 12 GB met Simyo Compleet.

Netwerk en internet van KPN

Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk. Dit betekent dat jij met een Simyo-abonnement ook profiteert van de beste dekking en de minste storingen van Nederland. Ook internetten gaat bij Simyo via het KPN 4G-netwerk. De standaard downloadsnelheid is bij Simyo maximaal 256 Mbps, de uploadsnelheid 150 Mbps. Klanten met een geschikte smartphone en een Sim Only-abonnement kunnen bellen via 4G (VoLTE) en via wifi (VoWiFi). Deze functies zijn gratis te gebruiken.

Uitstekende klantenservice

Simyo is er voor mensen die veel waarde hechten aan een goede klantenservice. Simyo zoekt constant naar feedback van klanten, om de dienstverlening steeds verder te verbeteren. De provider is zelfs al 25 keer op rij verkozen tot beste telecomprovider van Nederland.