Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Looptijd van je abonnement
Data
Vanaf 7 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Maandprijs
€ 7 - € 51
€ 7
€ 51
Netwerksnelheid
  • Vanaf 7 GB
  • Vanaf 100 min.
  • 5G

Beste providers voor jou

op basis van je huidige abonnementen en filters
Meest gekozen
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
  • 10 GB voor de prijs van 5 GB
  • 20,- aansluitkosten
12,50
per maand
gemiddeld 13,33p.m.

Alle providers op een rijtje

voordeligste abonnement per provider
Youfone
2 jaar
200 Mbps
KPN 5G
10 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 9,95
9,50
per maand
gemiddeld 9,50p.m.
Meest gekozen
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
  • 10 GB voor de prijs van 5 GB
  • 20,- aansluitkosten
12,50
per maand
gemiddeld 13,33p.m.
Budget Mobiel
2 jaar
5 Mbps
KPN 5G
7 GB in EU
  • 15,- aansluitkosten
6 maanden van 15,- voor:
7,50
per maand
gemiddeld 13,75p.m.
T-Mobile
2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
16,-
per maand
gemiddeld 16,-p.m.
KPN
2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
20,-
per maand
gemiddeld 20,-p.m.
Vodafone
2 jaar
350 Mbps
Vodafone 5G
10 GB in EU
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
20,-
per maand
gemiddeld 20,-p.m.
Tijdelijk geen aansluitkosten

ARTIKEL 1 - ACTIE

1.1 1 Je betaalt geen aansluitkosten of je ontvangt de aansluitkosten retour op je bankrekening bij het overstappen op een sim only-abonnement van KPN, Vodafone, Tele2, Ben, hollandsnieuwe, Budget Mobiel, Simyo, Youfone of Lebara.

1.2 Je komt in aanmerking voor de vergoeding als de aanvraag van het sim only-abonnement is geaccepteerd door de provider en de aankoop volledig is afgerond.

1.3 De actie loopt van 10-10-2022 t/m 20-11-2022 en is uitsluitend geldig bij aankoop van een nieuw sim only-abonnement via Mobiel.nl

1.4 De actie is niet geldig in combinatie met de acties die betrekking hebben op TV & Internet thuis.

1.5 Je ontvangt de eventuele aansluitkosten binnen drie weken retour op je rekening.

1.6 Bij annulering van de bestelling is de actie niet van toepassing en heb je geen recht op het retourbedrag.

1.7 Maandelijks opzegbare abonnementen zijn uitgesloten van deze actie.

ARTIKEL 2 – DEELNAME

2.1 Stel een sim only-abonnement naar keuze samen op de website, klik op ‘Bestel nu’, rond daarna de bestelling verder af.

2.2 Alle stappen op de actielijst van de persoonlijke orderstatuspagina moeten zijn afgerond om in aanmerking te komen voor deze actie.

2.3 Als je problemen ondervindt bij het bestellen van het sim only-abonnement, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@mobiel.nl.

2.4 Na goedkeuring van de provider en afronding van je order ontvang je binnen 3 weken de eventuele aansluitkosten terug op het opgegeven rekeningnummer, of worden deze helemaal niet in rekening gebracht.

2.5 De actie geldt alleen voor personen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland en een leeftijd van 18 jaar of ouder op het moment van deelname.

ARTIKEL 3 – OVERIG

3.1 Je gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacywetgeving.

3.2 Vragen en opmerkingen over deze actie kun je per e-mail sturen naar info@mobiel.nl.

3.3 De organisator is te allen tijde gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.

3.4 De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie voortijdig stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemer. Bij vermoedens van fraude of onterechte inzending, kan de organisator zonder opgaaf van reden besluiten de deelnemer uit te sluiten.

3.5 Door deelname aan de actie bevestigt de deelnemer dat hij de actievoorwaarden zoals vermeld op mobiel.nl/sim-only/geen-aansluitkosten heeft gelezen, begrepen en aanvaard.

Wat is sim only 5G?

Een sim only met 5G-toegang geeft je toegang tot het snelste netwerk in Nederland. Met een sim only ben je voordeliger uit dan bij een abonnement met een nieuwe telefoon, omdat je geen kosten voor een toestellening hoeft te betalen. Hierdoor betaal je alleen voor je data, belminuten en sms'jes en zijn je maandelijkse kosten dus lager.

Het 5G-netwerk in Nederland

De term 5G staat voor de 5e generatie mobiele netwerk. Sinds 2020 kan iedereen in Nederland gebruik maken van het 5G-netwerk, de snellere opvolger van het 4G-netwerk. De vertraging tussen de zender en ontvanger ligt bij 5G een stuk lager dan bij 4G. Hierdoor is het netwerk vooral interessant voor ontwikkelingen als zelfrijdende auto's, virtual reality en het op afstand kunnen bedienen van computers. Je zal daarnaast ook zeker verschil merken bij het eerste gebruik van een sim only met 5G.

Hoe snel is een 5G sim only?

Met een sim only met 5G-toegang kan je gebruik maken van het snelste netwerk in Nederland. De belangrijkste upgrade is dat de downloadsnelheid van 5G tientallen keren sneller is dan bij 4G. Onderweg kan je zo soepel en snel een heel seizoen van je favoriete serie downloaden. Het 5G-netwerk is ook betrouwbaarder op drukke plekken. Hierdoor zal je bijvoorbeeld in stadions en stations nog steeds stabiel internet ontvangen. Je vrienden kwijtgeraakt op een festival? Met 5G kan je ze gewoon bereiken zonder dat het netwerk er constant uitvliegt.

Welke providers bieden 5G aan?

Op dit moment kan je bij KPN, Tele2, T-Mobile, Vodafone, Budget Mobiel en Youfone gebruik maken van het 5G-netwerk. KPN, T-Mobile, Vodafone, Budget Mobiel en Youfone hebben in hun abonnementen standaard 5G-toegang opgenomen. Dit zit dus altijd in je abonnement, ongeacht of je toestel daadwerkelijk 5G ondersteund. Bij Tele2 betaal je bij de meeste databundels een meerprijs voor 5G. Wel zijn bij deze provider vaak acties waarbij je gratis 5G ontvangt. Houd onze website dus goed in de gaten om deze deal niet mis te lopen!

Kan ik met mijn telefoon gebruik maken van 5G?

Inmiddels is 5G alweer een tijd geleden geïntroduceerd in ons land. Vrijwel alle nieuwe toestellen die nu uitgebracht worden, ondersteunen dan ook 5G. Bij Apple zijn vanaf de iPhone 12-serie de toestellen compatibel met het 5G-netwerk. Bij Samsung voegen ze vaak eenvoudig 5G toe aan de naam van het toestel zodat je in één oogopslag kunt zien of het toestel 5G ondersteund. Daarnaast is het natuurlijk ook aan te raden om de specificaties van een toestel goed door te nemen in je zoektocht naar een nieuwe telefoon. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onnodige verrassingen te staan. Ben je in plaats van naar een 5G sim only toch op zoek naar een telefoon met abonnement met 5G-toegang? Vergelijk en bestel dan eenvoudig alle telefoons op onze website.