Screenprotectors voor je OPPO telefoon

Welke OPPO telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een screenprotector is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.

Accessoires voor je telefoon

Bekijk alle bijpassende producten

Welk toestel heb je?

Selecteer je telefoon

Accessoires voor je OPPO Find-serie

Accessoires voor je OPPO Reno-serie

Accessoires voor je OPPO Reno6

Accessoires voor je OPPO A-serie

Accessoires voor je OPPO A-serie

OPPO screenprotectors

Wil jij zorgen dat je Oppo telefoon er als nieuw uit blijft zien? Kies dan voor een Oppo screenprotector. Hiermee voorkom je dat het beeldscherm van jouw Oppo telefoon onverhoopt beschadigd raakt. Een Oppo screenprotector is een dun, beschermend laagje wat je op je beeldscherm plakt. Je kunt je touch screen blijven gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor kleine beschadigingen. Stoot je je telefoon per ongeluk ergens tegen aan? Dan vangt de Oppo screenprotector de ergste klappen op en blijft je toestel onbeschadigd.

Bij Mobiel.nl vind je een ruim aanbod aan verschillende screenprotectors. Wil jij niet alleen je telefoon beschermen maar ook je foto’s verbeteren? Kies dan voor de Striker Nano Protection High Tech screenprotector. Deze onzichtbare nanocoating vormt een verhardende laag en kan op heel je apparaat gebruikt worden. Dus ook op de achterkant! Met het aanbrengen van deze nanocoating beperk je de kans op krasjes op je toestel. De nanodeeltjes van deze Oppo screenprotector zorgen zelfs voor een betere lichtinval, wat de kwaliteit van jouw foto’s en video’s verbetert. Wil je toch een andere screenprotector? De Tempered Glass Screenprotector van Just in Case beschermt je beeldscherm tegen invloeden van buitenaf. Het glas is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op jouw touchscreen.

Welke Oppo Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Oppo telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Scroll helemaal naar onder en klik op "Info over telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3