4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.464 reviews

Filters
Merk
Alle opties
Telefoon

Hoesjes voor je Xiaomi telefoon

Welke Xiaomi telefoon heb ik?
Bij het kiezen van een hoesje is het belangrijk dat deze precies past. Lees hier hoe je er snel achter komt welke telefoon je gebruikt.
Merk van je telefoon
Model van je telefoon
Welke Xiaomi Telefoon heb ik?

Controleer welk model je gebruikt in de instellingen app

Je kunt het type van jouw Xiaomi telefoon eenvoudig terugvinden in het instellingenmenu op je toestel.

3 stappen:

  • Open het Instellingen of Settings menu op je telefoon (naar beneden swipen vanaf bovenzijde op homescherm en daarna op tandwiel klikken).
  • Klik op "Over deze telefoon" of "About phone". Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  • Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Accessoires voor je Xiaomi 12-serie

Accessoires voor je Xiaomi Redmi Note-serie

Accessoires voor je Xiaomi 11-serie

Accessoires voor je Xiaomi Redmi 10 2022

Xiaomi telefoonhoesjes

De Xiaomi smartphones zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens hartstikke mooi. Om dit zo lang mogelijk zo te houden raden wij aan om een Xiaomi telefoonhoesje aan te schaffen. Op deze pagina vind je daarom al onze Xiaomi hoesjes. Zo kun jij je Xiaomi telefoon overal mee naartoe nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor krasjes en beschadigingen.

Wil jij niet alleen je telefoon beschermen maar ook je portemonnee thuis laten? Kies dan voor een Xiaomi Bookcover telefoonhoesje. Dit telefoonhoesje beschermt je smartphone aan alle kanten en biedt ruimte aan al je pasjes. Vind jij een zwart hoesje wat saai? Je vindt dit Xiaomi bookcover telefoonhoesje ook in het rood, roze, grijs en donkerblauw. Heb jij je Xiaomi smartphone voor het mooie design gekocht? Dan wil je dat natuurlijk ook gewoon blijven zien. Dit kan met een doorzichtig hoesje. Dit Xiaomi hoesje sluit nauw aan en beschermt de zij- en achterkant van je telefoon.