afm

4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.809 reviews

Vodafone abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van Vodafone samen.

Telefoon met Vodafone abonnement

Vodafone aanbiedingen
Bekijk onze geselecteerde aanbod van extra scherpe Vodafone aanbiedingen.
Vodafone aanbiedingen

Populaire telefoonmerken bij een Vodafone abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van Vodafone

Volop extra voordeel
Combineer je Vodafone abonnement met Ziggo en profiteer o.a. van dubbele data en tot € 7,50 extra korting per maand.
Volop extra voordeel
Veel data delen
Kies voor een Red Together abonnement en deel tot max. 200GB met tot 4 andere personen overzichtelijk in 1 app.
Veel data delen
5G internet
Met het razendsnelle 5G netwerk van Vodafone ben je klaar voor de toekomst en nu gratis inbegrepen bij je abonnement.
5G internet

Over Vodafone

Vodafone is één van de grootste telecomproviders wereldwijd. Ook in Nederland hebben miljoenen mensen een aansluiting bij deze provider. Door de uitgebreide dekking door heel Nederland ben je met Vodafone overal goed bereikbaar. Goede service, extra deals en een My Vodafone App horen er bij Vodafone standaard bij.

Start of Red

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement waarmee je kunt bellen, sms’en en af en toe kunt internetten? Kies dan een Start-abonnement. Gebruik je je telefoon vaak om bijvoorbeeld filmpjes te streamen en te bellen? Dan is Red een geschikte keuze voor jou. Hiermee kun je onbeperkt bellen en kun je kiezen uit grote databundels.

Het 5G-netwerk van Vodafone

Met 5G van Vodafone heb je nog sneller en stabieler internet, dit zorgt voor ongekende mogelijkheden op het krachtige GigaNet. In vrijwel heel Nederland is het 5G-netwerk al te gebruiken. Kies je voor een Red abonnement en een telefoon die geschikt is voor 5G? Dan maakt je telefoon automatisch verbindingen met 5G. Naast het 5G-netwerk heeft Vodafone het grootste internationale 4G-netwerk. Zo kun je in de hele EU blijven bellen, sms’en internetten met dezelfde snelheden zoals je gewend bent in Nederland.

Vodafone BloX

Vodafone BloX is gemakkelijk voor mensen die veel op vakantie gaan, veel internetten of vaak bellen en sms’en naar het buitenland. BloX zet je eenvoudig uit en aan op ieder moment. Met BloX Beperkt Internet verlaag je je internetsnelheid als je door je databundel heen bent. Zo voorkom je buitenbundelkosten en kun je toch blijven internetten. Met BloX Voordeel buiten de EU profiteer je van de beste tarieven als je op reis bent. Heb je niet genoeg aan je huidige databundel, maar wil je toch voordelig gebruikmaken van internet? Kies dan voor de BloX Extra Data EU.

Internet op Reis Dagbundel Wereld

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. De bundel wordt automatisch geactiveerd als je je telefoon gebruikt in het buitenland. Voor € 5,- per dag krijg je 30 MB data. Gebruik je je bundel een dag niet, betaal je die dag ook niets. Mooi meegenomen. Ga je over je bundel van 30 MB heen, dan geldt er een buitenbundeltarief van € 1,- per MB.

Vodafone NEXT

Bij alle abonnementen van Vodafone kun je al na vier maanden wisselen van telefoon. Je betaalt het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Bij een sim only kun je zelfs al na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel. Dus is je telefoon stuk, ben je je telefoon kwijtgeraakt of ben je gewoon toe aan een nieuw toestel? Wisselen van telefoon wanneer jij wilt, is geen probleem bij Vodafone.

Vodafone en Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo en ontvang de volgende extra’s: - Tot € 5,- korting op je Vodafone abonnement - Dubbele mobiele data - Extra tv-pakket naar keuze - Veilig online pakket

Vodafone in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Sluit dan een extra databundel aan. Telefoontjes en sms’jes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.