4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 50.879 reviews

Oordopjes voor je telefoon

20 resultaten
Sorteren op

Op zoek naar draadloze bluetooth-oortjes of bedrade oordopjes? Als je fan bent van oordopjes of AirPods vind je hier niet alleen de oortjes met de beste geluidskwaliteit voor bellen en muziek luisteren, maar ook de oordopjes die er gewoon geweldig uitzien.

Draadloze oordopjes voor je telefoon

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van draadloze oordopjes voor je telefoon. Bij de nieuwste telefoons zit er vaak niet eens meer een audio-ingang op het toestel. Draadloze oordopjes zijn razend populair en gelukkig heeft Mobiel.nl een mooi aanbod op het gebied van draadloze oordopje voor je telefoon.

AirPods

Sinds enkele jaren zijn de AirPods van Apple ontzettend populair. Waar het dragen van AirPods eerst vooral een statussymbool was, worden de draadloze Apple-oortjes inmiddels door heel veel mensen gedragen.

AirPods Pro

De nieuwste draadloze oordopjes van Apple zijn de AirPods pro. Een iets luxere en nieuwere versie van de normale AirPods. De AirPods Pro geven iets meer comfort aan de oorschelp.

Galaxy Buds

Ook Samsung biedt draadloze oordopjes aan. De Galaxy Buds zijn vergelijkbaar met de AirPods. Ook bij de Galaxy Buds is er veel aandacht besteed aan het draagcomfort.

Oordopjes voor je telefoon

Natuurlijk biedt Mobiel.nl ook diverse oordopjes voor je telefoon aan met een kabeltje. Deze zijn dus niet draadloos en zijn in te pluggen in een audio-ingang.

Op zoek naar een koptelefoon in plaats van oordopjes? Bekijk dan ons ruime aanbod aan koptelefoons.