4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.473 reviews

Ben sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only50+ Mobiel sim onlyYoufone sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd
Voeg klantvoordeel toe
Nee
Ik heb al een ander mobiel abonnement van Ben en/of T-Mobile Thuis op mijn adres en profiteer daarom van extra voordelen

Combineer meerdere Ben mobiele abonnementen en/of T-Mobile Thuis en ontvang tot 1000 MB extra data met Ben Klantvoordeel.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 19-02-2023. Tariefinformatie

Tariefinformatie Ben

Ben 24 mnd

Aansluitkosten
20,00
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel
0,31 (per minuut/bericht)
Starttarief
Gesprekken worden op de hele minuut naar boven afgerond.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
0 GB
0,00
0,0024 mnd
2 GB
4,50
4,5024 mnd
5 GB
5,00
5,0024 mnd
10 GB
7,00
7,0024 mnd
15 GB
9,00
9,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
4G-Bundel
0,00
0,0024 mnd
200 min of 200 sms
6,50
6,5024 mnd
Onbp min + Onbp sms
8,50
8,5024 mnd

De tarieven van Ben
Gesprekken worden bij Ben naar boven afgerond en berekend per hele minuut. Voor belminuten en sms’jes buiten de bundel betaal je € 0,31 per minuut/sms. Het gebruik van data buiten de bundel kost € 0,10 per MB. Voor het gebruik van je bundels in het buitenland gelden afwijkende tarieven.

Ik Ben/Ben App
Op je persoonlijke Ik Ben-pagina geef je zelf gemakkelijk wijzigingen door. Naast het doorgeven van wijzigingen kun je op de Ik Ben-pagina ook extra bundels kopen en je simkaart (de)blokkeren of vervangen. Met de Ben App ben je continu op de hoogte van je dataverbruik en beschikbare minuten, sms’jes en/of MB’s.

MB Pauze/MB Extra
Met MB Pauze kun je onverwachte kosten (buiten je internetbundel) voorkomen. Wanneer je MB Pauze aanzet dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet buiten je bundel (of zonder internetbundel). Heb je een internetbundel en MB Pauze aangezet? Dan wordt je MB Pauze automatisch actief zodra je de internetbundel hebt verbruikt. Zodra de nieuwe maand start kun je weer gebruik maken van je internetbundel. Zo ben je optimaal beschermd tegen onverwachte kosten voor mobiel internet. Wil je toch gebruik maken van mobiel internet terwijl je de internetbundel hebt verbruikt? Dan kun je met MB Extra tegen een voordelig tarief extra MB's aanschaffen. Via Ik Ben kan je eenvoudig een 100 MB of 500 MB bundel kopen, zo vaak als het nodig is.

Ben Klantvoordeel
Combineer je meerdere Ben abonnementen op hetzelfde adres? Dan krijg je maandelijks 1000 MB extra data bij je mobiele Ben abonnement (m.u.v. 0 MB abonementen). Heb je ook Internet voor thuis van T-Mobile? Dan krijg je naast de 1000 MB extra ook nog € 5 korting op Internet voor thuis. Bekijk de voorwaarden voor meer informatie.

Tussentijds wijzigen
Bij een bundelwijziging wijzig je al je bundels naar de laatste aanbiedingen van Ben. Indien het volume van al je nieuwe bundels gelijk aan of groter zijn dan je huidige bundels, dan gaat de wijziging direct in. Is het volume kleiner? Dan gaan al je bundels in op de eerste dag van je volgende maand. Als je 24 maanden contract nog niet is afgelopen dan mag je niet onder het totaalbedrag komen waarmee je je abonnement ben begonnen.

Ben in het buitenland
Je Ben-abonnement kun je nu ook gebruiken in de EU. Met Roam Like at Home kun je mobiel bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Voor de 10000 MB bundel geldt een limiet van 8000 MB voor datagebruik binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen.

Ben biedt daarnaast geen speciale bundels aan voor het buitenland of wanneer je op vakantie bent buiten de EU. Ben beschermt wel tegen hoge kosten voor mobiel internet in het buitenland. Ben heeft ingesteld dat er maximaal € 15,- aan kosten kunnen worden doorberekend. Dat is gelijk aan het verbruik van 250 MB. Je ontvangt automatisch een bericht bij 80% en 100% verbruik. Ben je een bewuste gebruiker en wil je toch gebruik blijven maken van mobiel internet buiten Europa, dan kun je contact opnemen met de Ben Klantenservice om de bovengenoemde bescherming te verwijderen. Meer informatie over toestelinstellingen en tarieven in het buitenland vind je terug op de website van Ben. Kijk voor meer informatie op de Roam Like at Homepagina.

Abonnement opzeggen
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt telefonisch opzeggen bij Ben. Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement per die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Als je tijdens de looptijd van je contract opzegt, houdt er dan rekening mee dat Ben de resterende maanden abonnement- en toestelkosten in rekening brengt.

Databundel

0 GB
0,-
2 GB
4,50
5 GB
5,-
10 GB
7,-
15 GB
9,-
p.m.

0 GB

€ 0,-

2 GB

€ 4,50

5 GB

€ 5,-

10 GB

€ 7,-

15 GB

€ 9,-

Bel- of smsbundel

200 min of 200 sms
6,50
Onbp min + Onbp sms
8,50
200 min of 200 sms6,50 p.m.
Onbp min + Onbp sms8,50 p.m.

Snelheidsverhoging

4G-Bundel
0,-
4G-Bundel0,- p.m.

Je kunt vanaf 120 dagen voor de einddatum van je huidige contract nummerbehoud aanvragen. Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd wordt je huidige abonnement automatisch opgezegd en betaal je geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Samsung USB-C In-Ear Oordopjes by AKG Zwart
22,95 20,95
Fluqx Atom Draadloze Speaker
24,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Ben 2 jaar
6,50
0 GB
0,00
200 min of 200 sms
6,50
4G-Bundel
0,00
Totaal per maand
6,50

Sim only van Ben

Ben is een dochteronderneming van T-Mobile en maakt gebruik van het snelle 4G-netwerk van die provider. Bij Ben ben je verzekerd van lage prijzen voor je abonnement. Daarnaast is een groot voordeel van Ben dat je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only. Dit geeft een hoop vrijheid, en hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je voor langere tijd vast zit aan een sim only-contract. Stap dus over wanneer je maar wilt. Vergelijk in no time alle mogelijkheden en prijzen, en kies een deal die het best bij je past.

Ben sim only-abonnement in het kort

  • Razendsnel 4G-internet op het netwerk van T-Mobile
  • Maandelijks opzegbare sim only mogelijk
  • Onverwachte kosten voorkomen met MB Pauze en MB Extra
  • Ook bundels zonder internet mogelijk
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen

Razendsnel 4G-internet

Bij Ben maak je gebruik van het snelle en stabiele netwerk van T-Mobile. Dit netwerk werd wederom getest als het beste netwerk in Nederland door P3 Communications. Over je 4G hoef je je met Ben van T-Mobile dus zeker geen zorgen te maken. De snelheden van het 4G-netwerk gaan tot 100 Mbps en met de 4G-Extra snel bundel gaat deze zelfs tot 225 Mbps.

Klantvoordeel

Als je meerdere mobiele Ben abonnementen met elkaar combineert krijg je maandelijks tot 1000 MB extra bij je databundel. Heb je ook T-Mobile Thuis? Dan krijg je € 5,- per maand korting op je Thuis factuur. Je activeert het Klantvoordeel gemakkelijk via de website van Ben of in de Ik Ben omgeving.

Maandelijks opzegbare sim only

Nog niet toe aan een nieuwe telefoon, maar wel graag aprofiteren van de beste prijzen voor je data en minuten? Dan is een maandelijks opzegbare sim only van Ben ideaal. Betaal net iets meer en zit nergens aan vast voor langere tijd. Selecteer hiervoor bij je contractduur ‘1 maand’.

MB Pauze en MB Extra

Bang voor onverwachte kosten buiten je internetbundel? Daar is MB Pauze de ideale oplossing voor. Zodra je internetbundel op is, is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van internet buiten je bundel. MB Pauze wordt automatisch actief zodra jouw internetbundel verbruikt is. Met MB Extra kun je in Nederland en alle EU-landen voordelig extra MB’s aanschaffen. Ideaal als je een tekort aan MB’s hebt in de lopende maand. MB Extra gaat automatisch in als je internetbundel op is.

Ben in het buitenland

Ga je op reis naar een land binnen de Europese Unie? Dan kan je gewoon internetten, bellen en sms’en uit je bundel, zonder extra kosten. Als je naar een ander land gaat, worden de kosten voor gebruik buiten de bundel in rekening gebracht. Bij Ben zijn alle landen ter wereld verdeeld in 5 zones. De kosten voor bellen, sms’en en internetten verschillen per zone.

Ben app & Ik Ben

Via de Ben-app kun je al je verbruiken en facturen bekijken. Ook het wijzigen van bijvoorbeeld je internetbundel doe je eenvoudig via de app. Weet je je pincode of pukcode niet meer? Deze kun je er ook terugvinden. De Ben-app installeer je gemakkelijk op je telefoon. Nadat je klant bij ons bent geworden krijg je de inloggegevens van Ben per e-mail.

Aanbieding met sim only van Ben

Denk je aan Ben, dan denk je aan lage prijzen. Dus ben je op zoek naar een goedkoop sim only-abonnement waarmee je zo veel kan internetten, bellen en sms’en als je zelf wilt? Dan is een abonnement van Ben het overwegen waard. Doordat er altijd een passende deal voor je bij zit, is het kiezen van jouw ideale sim only extra leuk. Stel meteen jouw meest ideale abonnement samen.

Nummerbehoud bij Ben

Overstappen naar sim only van Ben met nummerbehoud? Dat is bij Ben helemaal gratis. Als het abonnement bij je huidige provider binnen 4 maanden afloopt kan je nummerbehoud aanvragen. Dit moet minimaal één maand van tevoren worden gedaan en het huidige abonnement moet nog actief zijn. Zit je al bij Ben en wil je je nummer behouden? Kies dan voor een contractverlenging bij Mobiel.nl.

Lees verder