Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Looptijd van je abonnement
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Maandprijs
€ 7 - € 15
€ 7
€ 15
Netwerksnelheid
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Ben

Alle Ben abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
2 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
7,50
per maand
gemiddeld 7,50p.m.
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
5 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
8,-
per maand
gemiddeld 8,-p.m.
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
15 GB in EU
 • 15 GB voor de prijs van 10 GB
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
10,-
per maand
gemiddeld 10,-p.m.
Ben
2 jaar
100 Mbps
T-Mobile 4G
10 GB in EU
 • 15 GB voor de prijs van 10 GB
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
10,-
per maand
gemiddeld 10,-p.m.

Sim only van Ben

Ben is een dochteronderneming van T-Mobile en maakt gebruik van het snelle 4G-netwerk van die provider. Bij Ben ben je verzekerd van lage prijzen voor je abonnement. Daarnaast is een groot voordeel van Ben dat je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbare sim only. Dit geeft een hoop vrijheid, en hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je voor langere tijd vast zit aan een sim only-contract. Stap dus over wanneer je maar wilt. Vergelijk in no time alle mogelijkheden en prijzen, en kies een deal die het best bij je past.

Ben sim only-abonnement in het kort

 • Razendsnel 4G-internet op het netwerk van T-Mobile
 • Maandelijks opzegbare sim only mogelijk
 • Onverwachte kosten voorkomen met MB Pauze en MB Extra
 • Ook bundels zonder internet mogelijk
 • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen

Razendsnel 4G-internet

Bij Ben maak je gebruik van het snelle en stabiele netwerk van T-Mobile. Dit netwerk werd wederom getest als het beste netwerk in Nederland door P3 Communications. Over je 4G hoef je je met Ben van T-Mobile dus zeker geen zorgen te maken. De snelheden van het 4G-netwerk gaan tot 100 Mbps en met de 4G-Extra snel bundel gaat deze zelfs tot 225 Mbps.

Klantvoordeel

Als je meerdere mobiele Ben abonnementen met elkaar combineert krijg je maandelijks tot 1000 MB extra bij je databundel. Heb je ook T-Mobile Thuis? Dan krijg je € 5,- per maand korting op je Thuis factuur. Je activeert het Klantvoordeel gemakkelijk via de website van Ben of in de Ik Ben omgeving.

Standaard 5G bij elke sim only

Bij KPN krijg je nu standaard 5G bij je sim only; dit is tijdelijk zelfs gratis. Zo ben je voorbereid op de toekomst en kun je, met een 5G-geschikt toestel, gebruiken maken van het nieuwe innovatieve netwerk. Nog géén toestel met 5G ondersteuning? Ook dan zit je bij KPN goed. Het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN zorgt ervoor dat je ongestoord geniet van je favoriete video’s, muziek en sociale media wanneer je maar wilt. KPN heeft een optimale dekking in heel Nederland, waardoor je altijd en overal goed verbonden bent.

Maandelijks opzegbare sim only

Nog niet toe aan een nieuwe telefoon, maar wel graag aprofiteren van de beste prijzen voor je data en minuten? Dan is een maandelijks opzegbare sim only van Ben ideaal. Betaal net iets meer en zit nergens aan vast voor langere tijd. Selecteer hiervoor bij je contractduur ‘1 maand’.

MB Pauze en MB Extra

Bang voor onverwachte kosten buiten je internetbundel? Daar is MB Pauze de ideale oplossing voor. Zodra je internetbundel op is, is het namelijk niet mogelijk om gebruik te maken van internet buiten je bundel. MB Pauze wordt automatisch actief zodra jouw internetbundel verbruikt is. Met MB Extra kun je in Nederland en alle EU-landen voordelig extra MB’s aanschaffen. Ideaal als je een tekort aan MB’s hebt in de lopende maand. MB Extra gaat automatisch in als je internetbundel op is.

Ben in het buitenland

Ga je op reis naar een land binnen de Europese Unie? Dan kan je gewoon internetten, bellen en sms’en uit je bundel, zonder extra kosten. Als je naar een ander land gaat, worden de kosten voor gebruik buiten de bundel in rekening gebracht. Bij Ben zijn alle landen ter wereld verdeeld in 5 zones. De kosten voor bellen, sms’en en internetten verschillen per zone.

Ben app & Ik Ben

Via de Ben-app kun je al je verbruiken en facturen bekijken. Ook het wijzigen van bijvoorbeeld je internetbundel doe je eenvoudig via de app. Weet je je pincode of pukcode niet meer? Deze kun je er ook terugvinden. De Ben-app installeer je gemakkelijk op je telefoon. Nadat je klant bij ons bent geworden krijg je de inloggegevens van Ben per e-mail.

Aanbieding met sim only van Ben

Denk je aan Ben, dan denk je aan lage prijzen. Dus ben je op zoek naar een goedkoop sim only-abonnement waarmee je zo veel kan internetten, bellen en sms’en als je zelf wilt? Dan is een abonnement van Ben het overwegen waard. Doordat er altijd een passende deal voor je bij zit, is het kiezen van jouw ideale sim only extra leuk. Stel meteen jouw meest ideale abonnement samen.

Nummerbehoud bij Ben

Overstappen naar sim only van Ben met nummerbehoud? Dat is bij Ben helemaal gratis. Als het abonnement bij je huidige provider binnen 4 maanden afloopt kan je nummerbehoud aanvragen. Dit moet minimaal één maand van tevoren worden gedaan en het huidige abonnement moet nog actief zijn. Zit je al bij Ben en wil je je nummer behouden? Kies dan voor een contractverlenging bij Mobiel.nl.

Sim only-actie: Kies je cadeau tot € 50,-

Ontvang tijdens de Slimme keuze-weken een Google Chromecast of € 40,- accessoiretegoed cadeau.

De actie in het kort:

 • Ontvang een cadeau bij je sim only abonnement. Gebruik in je winkelwagen de code GOOGLE voor een gratis Google Chromecast t.w.v. € 49,95 of de code ACC40 voor € 40,- accessoiretegoed.

Verder belangrijk om te weten:

 • De actie geldt alleen i.c.m. een sim only abonnement van 50+ Mobiel, Ben, Budget Mobiel, hollandsnieuwe, Lebara en Tele2.
 • De actie geldt alleen bij 2-jarige sim only abonnementen besteld vanaf 16-03-2023 t/m 02-04-2023, zolang de voorraad strekt.
 • Bij annulering van de bestelling is de actie niet meer geldig en heb je geen recht op je cadeau.
 • Kies je voor de Google Chromecast? Deze ontvang je direct van ons bij je bestelling.
 • Heb je gekozen voor de € 40,- accessoiretegoed? Dan ontvang je 3 weken na je bestelling per mail een unieke code van ons. Als je de code hebt ontvangen dan kan je binnen 3 maanden je tegoed gebruiken in onze accessoire shop. Je tegoed dient in 1x volledig gebruikt te worden.

Heb je nog vragen over de actie? Dan kun je per mail contact met ons opnemen via info@mobiel.nl.