Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Maximale downloadsnelheid
5 Mbps - 1000 Mbps
5 Mbps
1000 Mbps
Maximale maandprijs
Tot € 50
€ 1
€ 50
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid

KPN sim only-abonnementen

Sorteren op
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • KPN
KPN
12 GB
150 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 25,-
2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
gem. 20,- p.m.
20,-
per maand
gem. 20,- p.m.
KPN
20 GB
150 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 25,-
2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
20 GB in EU
gem. 27,50 p.m.
27,50
per maand
gem. 27,50 p.m.
KPN
Onbp GB
150 minuten / sms
 • Geen aansluitkosten t.w.v. 25,-
2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
50 GB in EU
gem. 31,50 p.m.
31,50
per maand
gem. 31,50 p.m.

Sim only van KPN

KPN is een toonaangevende en leidende provider binnen de Nederlandse telecommarkt. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf is ze er vooral op gericht om kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Een sim only-abonnement van KPN samenstellen is dan ook een fluitje van een cent.

KPN sim only-abonnement in het kort

 • Uitgebreid aanbod in bundels
 • Standaard 5G bij elke sim only
 • Profiteer van KPN Combivoordelen
 • Tijdens je contractperiode al wisselen van abonnement
 • Data-only abonnement ook mogelijk

Aanbiedingen bij een KPN-abonnement

Met een groot aanbod in data en minuten, van klein tot groot, zit er altijd wel een abonnement bij dat perfect bij je wensen past. Bij Mobiel.nl vind je vaak interessante kortingen op sim only-abonnementen van KPN. Naast aantrekkelijke aanbiedingen geniet je ook nog van KPN Combivoordelen bij meerdere abonnementen op jouw adres.

Uitgebreid aanbod in bundels

Ben je nog tevreden met je telefoon? Dan is overstappen of verlengen met een sim only-abonnement de makkelijkste én voordeligste optie. Je hebt bij KPN de vrijheid om zelf te bepalen hoe je je bundel samenstelt. Of je nu veel of weinig internet gebruikt en of je nu veel of weinig belt, KPN heeft altijd het abonnement dat bij je past.

Standaard 5G bij elke sim only

Bij KPN krijg je nu standaard 5G bij je sim only; dit is tijdelijk zelfs gratis. Zo ben je voorbereid op de toekomst en kun je, met een 5G-geschikt toestel, gebruiken maken van het nieuwe innovatieve netwerk. Nog géén toestel met 5G ondersteuning? Ook dan zit je bij KPN goed. Het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN zorgt ervoor dat je ongestoord geniet van je favoriete video’s, muziek en sociale media wanneer je maar wilt. KPN heeft een optimale dekking in heel Nederland, waardoor je altijd en overal goed verbonden bent.

KPN Combivoordeel

Wanneer je naast je sim only-abonnement ook een KPN-pakket voor internet, tv en bellen voor thuis hebt, geniet je van de aantrekkelijke extra’s van KPN Combivoordeel. Je krijgt onder meer tot € 7,50 korting per maand op je mobiele abonnement, gratis onderling bellen en € 5,- entertainmentvoordeel op je Thuis pakket. Heb je twee mobiele abonnementen op jouw adres? Ook dan geniet je van enkele extra’s van KPN Combivoordeel, zoals onderling gratis bellen en MB’s delen met elkaar. Verder kan je ook nog de Kids Sim bestellen; een voordelig Sim Only abonnement speciaal voor kinderen.

Thuis je MB’s delen

Hou je soms MB’s over tegen het einde van de maand, terwijl je huisgenoot juist krap zit met zijn databundel? Of juist andersom? Met KPN heb je de mogelijkheid om je MB’s te delen met je huisgenoten die ook KPN hebben. Dit kan via je persoonlijke account in de Mijn KPN app.

Sim only in het buitenland

Geniet zonder extra kosten van je sim only-abonnement van KPN in de hele EU. Ideaal als je op reis bent en even je mail wilt checken, een Snapchat of een Whatsapp-bericht wil versturen. Ga je buiten je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de EU blijven onveranderd. Op reis buiten de EU? Kies dan voor een extra buitenlandbundel via je MijnKPN app. Betaal je liever per minuut, sms of MB op reis? Dat kan natuurlijk ook.

Data-only abonnement bij KPN

Op zoek naar een data-only abonnementen voor in je tablet of laptop? Ook bij KPN ben je aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit een databundel van 1 GB of 10 GB. Heb je KPN Thuis? Dan profiteer je ook nog eens van € 5,- korting op je abonnement.

Nummerbehoud bij KPN

Overstappen naar een sim only van KPN? Dan kun je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon behouden. Overstappen op een nieuw sim only-abonnement van KPN met nummerbehoud kan als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. Zorg ervoor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is. Je nummer behouden bij een lopend KPN-abonnement kan alleen door het contract te verlengen.

Sim only-actie: Kies je cadeau tot € 130,-

Ontvang tijdens de Slimme keuze-weken een JBL headset of € 100,- accessoiretegoed cadeau.

De actie in het kort:

 • Ontvang een cadeau bij je sim only abonnement. Gebruik in je winkelwagen de code JBLTUNE voor een gratis JBL Tune 760 NC headset in het blauw t.w.v. € 129,95 of de code ACC100 voor € 100,- accessoiretegoed.

Verder belangrijk om te weten:

 • De actie geldt alleen i.c.m. een sim only abonnement van KPN, Vodafone of T-Mobile.
 • De actie geldt alleen bij 2-jarige sim only abonnementen besteld vanaf 16-03-2023 t/m 02-04-2023, zolang de voorraad strekt.
 • Bij annulering van de bestelling is de actie niet meer geldig en heb je geen recht op je cadeau.
 • Kies je voor de JBL Tune 760 NC headset? Deze ontvang je direct van ons bij je bestelling.
 • Heb je gekozen voor de € 100,- accessoiretegoed? Dan ontvang je 3 weken na je bestelling per mail een unieke code van ons. Als je de code hebt ontvangen dan kan je binnen 3 maanden je tegoed gebruiken in onze accessoire shop. Je tegoed dient in 1x volledig gebruikt te worden.

Heb je nog vragen over de actie? Dan kun je per mail contact met ons opnemen via info@mobiel.nl.