4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 52.809 reviews

KPN sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyYoufone sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd

Abonnementsvorm

Mobiel
 • Thuis en op reis in de EU internetten, bellen en sms'en
 • Internet en tv voor thuis van KPN of XS4ALL? Ontvang extra Husselvoordelen
Kids
Data Only
 • Thuis en op reis in de EU internetten
 • Internet en tv voor thuis van KPN, Telfort of XS4ALL? Ontvang extra Husselvoordelen
 • Niet geschikt om mee te bellen en sms'en
Voeg KPN Hussel toe
Nee
Ik heb Internet van KPN of Telfort/XS4ALL Thuis op mijn adres

KPN Snelpakkers: Krijg nu 10 GB + 2 GB extra data en geen aansluitkosten t.w.v. 25,-.

Combineer je mobiele KPN abonnement met KPN Thuis en profiteer van Hussel voordelen.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 04-12-2022. Tariefinformatie

Tariefinformatie KPN

Mobiel 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bellen buiten de bundel
0,23 (per minuut)
SMS'en buiten de bundel
0,07 (per bericht)
Starttarief
Verrekening per seconde en per KB.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina of de app van de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
0 GB
14,00
14,0024 mnd
3 GB
16,50
16,5024 mnd
12 GB
19,00
19,0024 mnd
20 GB
26,50
26,5024 mnd
Onbp GB
31,50
31,5024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
Spotify Premium
9,99
9,9924 mnd
150 min of 150 sms
0,00
0,0024 mnd
5G
0,00
0,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
1,00
1,0024 mnd

KPN Husselvoordelen
Met de nieuwe KPN Husselvoordelen profiteer je van extra's wanneer je mobiel en thuis met elkaar combineert. Je ontvangt:

 • € 5,- korting op geselecteerde entertainmentpakketten
 • Gratis Pluspakket als je TV van KPN hebt
 • Tot € 7,50 korting op je mobiele abonnement
 • Onderling gratis bellen en MB's delen met alle KPN abonnementen op het adres.

Als je mobiel en thuis combineert kan je kiezen voor € 5,- korting per maand op Netflix, Spotify (Family), HBO Max, ESPN, Film1, Viaplay, Disney+ of Xbox Game Pass Ultimate. Daarnaast krijg je op elke mobiel abonnement minimaal € 2,50 korting per maand en bij de Unlimited bundel krijg je zelfs € 7,50 korting per maand op je mobiele abonnement. Als je in aanmerking wil komen voor de Husselvoordelen, moet je je aanmelden via de aanmeldpagina voor KPN Hussel. Zonder aanmelding worden de voordelen niet geactiveerd. Bekijk voor meer informatie de voorwaarden van KPN Hussel.

De tarieven van KPN
Het gebruik van data wordt per 1 KB afgerekend. Als je datategoed op is wordt de snelheid verlaagd, de maximale downloadsnelheid is dan 64 Kbps en de maximale uploadsnelheid 32 Kbps. Je betaalt niet voor dataverbruik buiten je tegoed. Voor de Unlimited data bundel geldt dat je maximaal 10 GB data per dag voor eigen gebruik kan opmaken. Als je meer data nodig hebt kun je ongelimiteerd 2 GB aanvullers toevoegen via een smsje. Je hebt maximaal 25 GB data per maand om te delen met andere mobiele abonnementen op je adres. Er geldt een limiet van 50 GB data per maand voor het gebruik EU roaming.

KPN in het buitenland
Met Roam Like at Home kun je mobiel bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Met het onbeperkt bellen kan je vanuit Nederland onbeperkt bellen naar een land in de EU. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen. Kijk voor meer informatie op de Roam Like at Homepagina.

Betaling
De abonnementskosten worden maandelijks geïncasseerd door de provider. Je betaalperiode start zodra je abonnement bij KPN ingaat. Hierover ontvang je bericht vanuit KPN. Als je bij je bestelling aangeeft dat je je nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra KPN je huidige nummer heeft overgezet.

Tussentijds wijzigen van bundels
Tijdens je contract kun je je Hussel mobiel abonnement 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen. De Kids Sim is niet maandelijks aan te passen op data en/of minuten inhoud. Daarnaast is het niet mogelijk om je abonnement te wijzigen tussen het moment waarop je verlengt en het moment dat je verlenging in gaat. De wijziging gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt telefonisch, online of per post opzeggen bij KPN. Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement per die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Als je tijdens de looptijd van je contract opzegt, dan berekent KPN een afkoopsom.

Het sterke KPN 5G-netwerk
Met een Hussel Mobiel abonnement van KPN ben je voorbereid op de toekomst van 5G. Bij KPN zit KPN tijdelijk standaard inbegrepen in alle abonnementen. In combinatie met een geschikte 5G-smartphone kun je straks sneller, veiliger en betrouwbaarder internetten. De kracht van 5G zit in de stabiliteit van je internetverbinding. Een stabiel hoge gemiddelde snelheid is het belangrijkst om alle diensten goed te kunnen gebruiken. Bij KPN is dit 240 Mbit/s download en 50 Mbit/s upload. Heb je nog geen 5G-smartphone? Dan kun je nog steeds rekenen op het sterke 4G netwerk van KPN. Je hebt dan gemiddelde downloadsnelheden tot 80 Mbit/s en uploadsnelheden tot 15 Mbit/s, afhankelijk van of je 4G, 4G+ of 4G++ gebruikt.

Databundel

0 GB
5G
14,–
3 GB
5G
16,50
12 GB
5G
19,–
20 GB
5G
26,50
Onbp GB
5G
31,50
p.m.

0 GB

5G
€ 14,–

3 GB

5G
€ 16,50

12 GB

5G
€ 19,–

20 GB

5G
€ 26,50

Onbp GB

5G
€ 31,50

Bel- of smsbundel

150 min of 150 sms
0,–
Onbp min + Onbp sms
1,–
150 min of 150 sms0,– p.m.
Onbp min + Onbp sms1,– p.m.

5G

5G
0,–
5G0,– p.m.

Spotify Premium

Geen
Spotify Premium
9,99
Geen
Spotify Premium9,99 p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar KPN. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Apple USB-C Thuislader 20W
19,95 17,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95
Mobilize Universele Fietshouder
24,95 22,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
KPN Mobiel 2 jaar
14,00
0 GB
14,00
150 min of 150 sms
0,00
5G
0,00
Totaal per maand
14,00

Sim only van KPN

KPN is een toonaangevende en leidende provider binnen de Nederlandse telecommarkt. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf is ze er vooral op gericht om kwaliteit toegankelijk te maken voor iedereen. Een sim only-abonnement van KPN samenstellen is dan ook een fluitje van een cent.

KPN sim only-abonnement in het kort

 • Uitgebreid aanbod in bundels
 • Standaard 5G bij elke sim only
 • Geniet van de voordelen van KPN Hussel
 • Tijdens je contractperiode al wisselen van abonnement
 • Data-only abonnement ook mogelijk

Aanbiedingen bij een KPN-abonnement

Met een groot aanbod in data en minuten, van klein tot groot, zit er altijd wel een abonnement bij dat perfect bij je wensen past. Bij Mobiel.nl vind je vaak interessante kortingen op sim only-abonnementen van KPN. Naast aantrekkelijke aanbiedingen geniet je ook nog van de voordelen van KPN Hussel bij meerdere abonnementen op jouw adres.

Uitgebreid aanbod in bundels

Ben je nog tevreden met je telefoon? Dan is overstappen of verlengen met een sim only-abonnement de makkelijkste én voordeligste optie. Je hebt bij KPN de vrijheid om zelf te bepalen hoe je je bundel samenstelt. Of je nu veel of weinig internet gebruikt en of je nu veel of weinig belt, KPN heeft altijd het abonnement dat bij je past.

Standaard 5G bij elke sim only

Bij KPN krijg je nu standaard 5G bij je sim only; dit is tijdelijk zelfs gratis. Zo ben je voorbereid op de toekomst en kun je, met een 5G-geschikt toestel, gebruiken maken van het nieuwe innovatieve netwerk. Nog géén toestel met 5G ondersteuning? Ook dan zit je bij KPN goed. Het snelle en stabiele 4G-netwerk van KPN zorgt ervoor dat je ongestoord geniet van je favoriete video’s, muziek en sociale media wanneer je maar wilt. KPN heeft een optimale dekking in heel Nederland, waardoor je altijd en overal goed verbonden bent.

De voordelen van KPN Hussel

Wanneer je naast je sim only-abonnement ook een KPN-pakket voor internet, tv en bellen voor thuis hebt, geniet je van de aantrekkelijke extra’s van KPN Hussel. Je krijgt onder meer tot € 7,50 korting per maand op je mobiele abonnement, gratis onderling bellen en € 5,- entertainmentvoordeel op je Thuis pakket. Heb je twee mobiele abonnementen op jouw adres? Ook dan geniet je van enkele extra’s van KPN Hussel, zoals onderling gratis bellen en MB’s delen met elkaar. Verder kan je ook nog de Kids Sim bestellen; een voordelig Sim Only abonnement speciaal voor kinderen.

Thuis je MB’s delen

Hou je soms MB’s over tegen het einde van de maand, terwijl je huisgenoot juist krap zit met zijn databundel? Of juist andersom? Met KPN Hussel krijg je de mogelijkheid je MB’s te delen met je huisgenoten die ook KPN hebben. Dit kan via je persoonlijke account in de Mijn KPN app.

Sim only in het buitenland

Geniet zonder extra kosten van je sim only-abonnement van KPN in de hele EU. Ideaal als je op reis bent en even je mail wilt checken, een Snapchat of een Whatsapp-bericht wil versturen. Ga je buiten je bundel? Dan betaal je het Nederlandse buitenbundeltarief. De tarieven voor bellen en sms’en náár landen binnen de EU blijven onveranderd. Op reis buiten de EU? Kies dan voor een extra buitenlandbundel via je MijnKPN app. Betaal je liever per minuut, sms of MB op reis? Dat kan natuurlijk ook.

Data-only abonnement bij KPN

Op zoek naar een data-only abonnementen voor in je tablet of laptop? Ook bij KPN ben je aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit een databundel van 1 GB of 10 GB. Heb je KPN Thuis? Dan profiteer je ook nog eens van € 5,- Husselkorting op je abonnement.

Nummerbehoud bij KPN

Overstappen naar een sim only van KPN? Dan kun je het mobiele nummer dat je nu gebruikt gewoon behouden. Overstappen op een nieuw sim only-abonnement van KPN met nummerbehoud kan als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. Zorg ervoor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is. Je nummer behouden bij een lopend KPN-abonnement kan alleen door het contract te verlengen.

Lees verder