Black Friday

Black Friday 2023 is helaas afgelopen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Black Friday 2024!

Black Friday voorwaarden

Actievoorwaarden – Black Friday bij Mobiel.nl

Lees deze actievoorwaarden zorgvuldig door. De voorwaarden zijn van toepassing op de acties tijdens Black Friday bij Mobiel.nl.

ARTIKEL 1 - ACTIE

1.1 De actie biedt klanten de mogelijkheid exclusieve aanbiedingen te bestellen via www.mobiel.nl

1.2 De actieperiode loopt van 13 november tot en met 27 november 2023.

1.3 Sommige acties zijn slechts één dag, enkele dagen of enkele uren binnen de actieperiode geldig.

1.4 Alle acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, op = op

1.5 Mobiel.nl heeft het recht om de voorwaarden en looptijd van acties op ieder moment aan te passen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn tegenover de deelnemer.

ARTIKEL 2 – DEELNAME

2.1 Kies een Black Friday-deal naar keuze op de website en rond de bestelling af. De korting wordt automatisch verrekend in het bestelformulier.

2.2 Voor Black Friday-deals met accessoires en smartphones geldt een maximaal aantal van drie producten per adres.

2.3 De korting kan na afloop van de actieperiode niet meer worden verrekend

2.4 De actie geldt alleen voor personen met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland met een leeftijd van 18 jaar of ouder op het moment van bestellen.

2.5 Als je problemen ondervindt bij het bestellen van een aanbieding, kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice via info@mobiel.nl.

ARTIKEL 3 – OVERIG

3.1 Je gegevens worden behandeld conform de van toepassing zijnde nationale privacy wetgeving.

3.2 Vragen en opmerkingen over deze actie kun je per e-mail sturen naar info@mobiel.nl.

3.3 De organisator is te allen tijde gerechtigd en zonder voorafgaande kennisgeving een gelijkwaardig alternatief aan te bieden, dit zonder op enige wijze tot compensatie gehouden te zijn.

3.4 Bij vermoedens van fraude of onterechte inzending, kan de organisator zonder opgaaf van reden besluiten de deelnemer uit te sluiten.

3.5 Door deelname aan de actie bevestigt de deelnemer dat hij de actievoorwaarden zoals vermeld op de actiepagina heeft gelezen, begrepen en aanvaard.

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Black Friday deals bij Mobiel.nl

Black Friday is helaas afgelopen. Bij Mobiel.nl scoor je tijdens Black Friday de beste deals op telefoons, abonnementen, accessoires, sim only's en internet & TV voor thuis. Profiteer van de scherpste aanbiedingen. Wie slim kiest, kiest bij Mobiel.nl!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een groot fenomeen in Amerika en inmiddels is het kortingsfestijn ook al bekend in Nederland. Black Friday is de dag na Thanksgiving, waarop veel Amerikanen traditioneel inkopen gaan doen voor kerst. Dit is de ideale dag ervoor, omdat veel Amerikanen dan nog vrij zijn. Inmiddels wordt het fenomeen in Nederland veel breder getrokken dan alleen de vrijdag. Veel winkels en webshops geven de hele Black Friday-week of zelfs de hele maand al kortingen.

Black Friday deals met mobiele accessoires

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan accessoires zoals hoesjes, koptelefoons, autohouders, smartwatches, oordopjes en speakers. Dit en meer scoor je tijdens Black Friday supervoordelig voor jezelf of voor een ander.

Black Friday deals met losse telefoons

Is je huidige telefoon aan vervanging toe? Of wil je graag het allernieuwste toestel? Ook voor losse telefoons met indrukwekkende kortingen kan je bij Mobiel.nl terecht tijdens Black Friday. Kies slim, vergelijk en bestel de grootste toestellen voor kleine prijsjes.

Black Friday deals met abonnement

Is je abonnement (bijna) afgelopen en ben je wel toe aan een nieuwe telefoon? Dan is Black Friday hét moment om je abonnement te verlengen bij je huidige provider of om over te stappen naar een andere provider. Allerlei abonnementen met toestel van verschillende providers zijn tijdens Black Friday extra voordelig geprijsd. Vergelijk eenvoudig de abonnementen op punten die voor jou belangrijk zijn bij Mobiel.nl.

Black Friday deal sim only

Werkt je huidige telefoon nog prima maar is je abonnement wel afgelopen? Dan kan het aantrekkelijk zijn om een sim only af te sluiten. Kies voor een sim only verlenging bij je huidige provider of stap over naar een sim only-abonnement van een andere provider. Vergelijk, kies en bestel de sim only die het beste bij je past.

Black Friday deal Internet & TV

Profiteer van scherpe deals bij de providers op een nieuw Internet & TV abonnement. Vergelijk hier welke pakketten voor Internet & TV er mogelijk zijn op jouw adres.

Veelgestelde vragen over Black Friday

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben en massaal inkopen doen voor de kerstdagen. Tegenwoordig blijft het al lang niet meer bij één dag korting. Waar er voorheen een heel weekend korting werd gegeven, is dat nu vaak de hele week of zelfs weken.

Wat is Black Friday bij Mobiel.nl?

Tijdens Black Friday scoor je bij Mobiel.nl voordelig een nieuwe telefoon, met of zonder abonnement. Ook de beste deals voor accessoires voor je nieuwe toestel vind je hier. Kan je huidige smartphone nog prima een ronde mee? Kies dan voor een voordelige sim only. Op Internet & TV voor thuis hebben we ook goede deals voor je klaarstaan. Maak een slimme keuze uit alle Black Friday-deals en vind de aanbieding die het beste bij je past.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is de eerste werkdag ná Thanksgiving. Deze dag staat in het teken van hoge kortingen specifiek gericht op online aankopen.

Welke aanbiedingen zijn er met Black Friday?

Tijdens Black Friday scoor je goede deals op telefoons met abonnement, sim only, accessoires of losse telefoons. Bij Mobiel.nl vind je het allemaal!

Kan ik een toestel met korting in combinatie met een abonnement bestellen?

Dat kan zeker. Een groot voordeel van een telefoon in combinatie met een abonnement is dat je zelf kan kiezen hoeveel je per maand aan het toestel wil afbetalen.

Wat is de levertijd tijdens Black Friday?

De actuele levertijd zal per product op deze pagina getoond worden. We doen natuurlijk ons best om ervoor te zorgen dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Het kan wegens extreme drukte toch gebeuren dat je bestelling onverwachts wat vertraging oploopt. Hier word je dan uiteraard van op de hoogte gehouden.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Klik tijdens het bestelproces in je winkelwagen op 'Ik heb een kortingscode gekregen' en vul daar de kortingscode in.

Wat als mijn product is uitverkocht?

Alleen tijdens Black Friday kun je de aanbiedingen bestellen. Achteraf kan de korting helaas niet meer worden toegekend en op is ook écht op. Wacht dus niet te lang!

Bekijk hier de actievoorwaarden van Black Friday 2023.

Slide in titel