4,7/5
Trustpilot 49.069 reviews

Samsung Galaxy A52s screenprotectors

Krassen, barsten, vuil en stof. Daar zit je niet op te wachten als je net een nieuwe smartphone hebt. Met een screenprotector plak je een bijna onzichtbare maar superstevige laag op het scherm. Je kunt je telefoon op precies dezelfde manier gebruiken, maar de kans dat je scherm beschadigt neemt flink af. Een slimme keuze dus! Dat is jouw telefoon toch wel waard?

Samsung Galaxy A52s screenprotector

Bescherm het touchscreen van je telefoon met een Samsung Galaxy A52s screenprotector. Benieuwd welke Samsung Galaxy A52s screenprotector het beste bij jou past? Hieronder geven we je meer informatie en lichten we de verschillen toe.

Glazen Samsung Galaxy A52s screenprotector

Een glazen Samsung Galaxy A52s screenprotector beschermt het touchscreen van je telefoon tegen meerdere dingen. Zo voorkomt een glazen Samsung Galaxy A52s screenprotector krasjes op het beeldscherm, maar vangt het ook de klappen op bij val- en stootschade. Een glazen Samsung Galaxy A52s screenprotector maakt de kans op een barst in je touchscreen heel erg klein.

Plastic Samsung Galaxy A52s screenprotector

Een plastic Samsung Galaxy A52s screenprotector beschermt voornamelijk tegen krasjes op het touchscreen van je telefoon. Deze plastic beschermlaag voorkomt krassen op je beeldscherm, maar beschermt minder goed tegen barsten. Een plastic Samsung Galaxy A52s screenprotector is hierdoor ook iets goedkoper dan een glazen Samsung Galaxy A52s screenprotector.

Bescherm ook de achterkant van je telefoon en schaf een Samsung Galaxy A52s hoesje aan.