afm

4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.598 reviews

Samsung Galaxy A52 5G 128GB screenprotectors

5 resultaten
Sorteren op
  • Galaxy A52 5G 128GB
Pagina 1 van de 1

Krassen, barsten, vuil en stof. Daar zit je niet op te wachten als je net een nieuwe smartphone hebt. Met een screenprotector plak je een bijna onzichtbare maar superstevige laag op het scherm. Je kunt je telefoon op precies dezelfde manier gebruiken, maar de kans dat je scherm beschadigt neemt flink af. Een slimme keuze dus! Dat is jouw telefoon toch wel waard?

Screenprotectors Samsung Galaxy A52

Het laatste waar je op zit te wachten is dat er barsten en krassen in het mooie beeldscherm van je Galaxy A52 komen. Voorkom dit eenvoudig met een dunne Galaxy A52 screenprotector. Een screenprotector is nauwelijks zichtbaar, omdat hij 100% transparant is en over je hele beeldscherm heenvalt. Ook de aanraakgevoeligheid wordt niet aangetast met de screenprotectors voor Samsung in ons assortiment.

Soorten screenprotectors Galaxy A52

Om jouw Galaxy A62-scherm optimaal te beschermen, heb je keuze uit verschillende soorten screenprotectors. Kies voor een glazen screenprotector of een goedkope plastic beschermfolie. Met een glazen screenprotector bescherm je je beeldscherm optimaal bij vallen, stoten en bekrassen. Ook is dit type screenprotector erg makkelijk aan te brengen. Met een beschermfolie bescherm je je Galaxy A52 vooral tegen oppervlakkige krasjes en barsten. Het voordeel van een folie is dat deze iets dunner is dan een glazen screenprotector.