Telefoon inruilen

Lever je oude telefoon in, dat is goed voor het milieu.

Milieubewust

Wanneer je je oude telefoon inlevert, kunnen verschillende onderdelen en materialen worden hergebruikt. Zo verminder je de hoeveelheid elektronisch afval, en draag je bij aan een duurzamere wereld. Lever je oude toestel in voor ons recycle-programma!

Je oude telefoon verkopen kan makkelijk via de website van onze partner Recommerce. We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt zodat jij makkelijk je oude telefoon kan inleveren. Zoek eerst op welke telefoon je wil verkopen door dit in te voeren in de zoekbalk. Kies je model die je wil verkopen en beantwoord de vragen in het invulformulier naar waarheid. Vul vervolgens jouw adresgegevens in volg de instructies om het product op te sturen. Print als laatste de verzendlabel uit en stuur de telefoon gratis op naar Recommerce.

Welke telefoons kan ik inruilen?

Wil jij je oude telefoon inleveren bij Mobiel.nl en Recommerce, maar heb je geen idee of je oude telefoon die ergens in een la ligt kan inleveren? Van je iPhone inruilen tot en met je oude Nokia verkopen, bijna alle modellen zijn te vinden op de website van Recommerce als je zoekt via de zoekbalk.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Verkoop je je telefoon via Mobiel.nl en Recommerce? Dan hoef je niet lang te wachten op je uitbetaling. Zo krijg je de toestelwaarde na ontvangst bij Recommerce binnen 7 dagen uitbetaald.

Over Recommerce

Recommerce is een van oorsprong Frans bedrijf die smartphones een tweede leven geeft door oude telefoons in te kopen van consumenten. Deze oude telefoons geven ze een tweede leven door het product te controleren, eventueel onderdelen te vervangen en zelf te verkopen als refurbished telefoons. Mochten de telefoons niet meer te redden zijn, dan kunnen sommige onderdelen wel worden hergebruikt voor nieuwe telefoons. Het hergebruiken van telefoons en onderdelen is goed voor het milieu omdat er niks nieuws voor hoeft te worden gemaakt. Door het verkopen van je oude telefoon draag je bij aan het verminderen van afval in Nederland, iets waar Recommerce naar streeft.

Dit vinden klanten van Mobiel.nl

Met meer dan 50.000 reviews op Trustpilot scoort Mobiel.nl een 4,6 van de 5 sterren op Trustpilot. Zo geeft bijna drie op de vier mensen die een review achterlaat Mobiel.nl een uitstekend en bijna een op de vijf reviewers een goed aan Mobiel.nl.