4,7/5
Trustpilot 48.868 reviews

Apple iPhone 11 hoesjes

Van goedkope telefoonhoesjes tot luxe smartphonehoesjes om jouw Apple iPhone 11 te beschermen, we hebben ze allemaal in ons assortiment. Hoesjes voor je telefoon zijn nog altijd de populairste accessoires en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je ruim de keuze hebt. Kies het telefoonhoesje dat bij jou en je telefoon past.

De iPhone 11 is een mooi toestel dat je natuurlijk zo goed mogelijk wilt beschermen. Schaf daarom een iPhone 11 hoesje aan. Hoesjes voor dit toestel zijn er is alle soorten, kleuren en maten. Je leest alle informatie over de iPhone 11 hoesjes hieronder. Ter bescherming van je scherm kan je ook een iPhone 11 screenprotector aanschaffen.

Goedkope iPhone 11 hoesjes

Op zoek naar een goedkoop iPhone 11 hoesje? Een goed hoesje hoeft helemaal niet duur te zijn. Ook van de minder dure iPhone 11 hoesjes kan je een uitstekende kwaliteit verwachten. Een goedkoop iPhone 11 hoesje biedt namelijk altijd voldoende bescherming voor je toestel. Het verschil in de prijs zit vaak in de luxe afwerking die de wat duurdere iPhone 11 hoesjes hebben.

iPhone 11 hoesje met pasjes

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig met contant geld afgerekend. De tijd van grote portemonnees lijkt voorbij. Waar voorheen de portefeuille standaard in de broekzak zat, is dat tegenwoordig de telefoon. Hoe handig is het dat je deze twee kan combineren? We bieden diverse iPhone 11 hoesjes met pasjes aan. In de zogeheten iPhone 11 wallet cases heb je plek voor diverse pasjes en is er vaak ook nog plek om contant geld op te bergen.

Doorzichtige iPhone 11 hoesjes

De iPhone 11 is beschikbaar in diverse mooie kleuren. Begrijpelijk als je het zonde vindt dat deze mooie kleur verdwijnt achter een hoesje. Daarom bieden we diverse doorzichtige iPhone 11 hoesjes aan. Deze transparante hoesjes voor de iPhone 11 bieden een goede bescherming en zorgen er daarnaast voor dat de achterkant van het toestel zichtbaar blijft.

iPhone 11 hoesjes en meer accessoires

Naast een groot aanbod qua hoesjes, biedt Mobiel.nl nog een heleboel andere accessoires voor de iPhone 11 aan. Eerder raadden we je al de screenprotectors voor de iPhone 11 aan voor een volledige bescherming van je toestel. Verder passen er diverse oordopjes en koptelefoons bij de iPhone 11 en bieden we veel verschillende iPhone 11 opladers aan.