4,6/5
Trustpilot 50.091 reviews

Horloges: smartwatches & sporthorloges

Onder de categorie horloges vallen verschillende soorten wearables die je kan verbinden met je telefoon: van smartwatches, tot sporthorloges en activitytrackers. We hebben smartwatches en sporthorloges voor zowel heren als dames en zelfs smartwatches voor kinderen in onze collectie. Ideaal om een oogje in het zeil te houden of om je sportprestaties nauwkeurig in kaart te brengen. Kies jouw favoriete mobiele gadget uit om aan jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Apple Watch

Op zoek naar een Apple Watch? Mobiel.nl biedt diverse Apple Watches aan. Met een Apple Watch blijf je altijd op de hoogte van je dagelijkse activiteiten. In een simpele handomdraai zie je welke berichten er op je telefoon binnenkomen, check je eenvoudig je mails en houd je gemakkelijk je agenda bij. Houd het overzicht over je hartslag, verbrande calorieën, stappen, slaapritme en alle sportieve activiteiten. Door middel van de zogenaamde 'Activiteit-ringen', die je beweging, trainingen en slaap monitoren, hou je makkelijk overzicht over hoe actief je dagelijks bent.

Huawei Band

Mobiel.nl heeft ook een ruim aanbod aan Huawei Bands. De Huawei Band is voornamelijk gericht op het meten van je lichaam. Het kunnen monitoren van je gezondheid is een van de belangrijkste redenen voor gebruikers om een sportband aan te schaffen. Met een Huawei Band gezondheids- en fitnesstracker om je pols beschik je niet alleen over 96 workout modi, maar ook een tracker voor 4 slaapfases, continue SpO2-meting en 24/7 hartslagmeting voor perfecte inzage in een actiever en gezonder leven. Daarnaast toont de HUAWEI Band inkomende telefoongesprekken en berichten, regelt het afspelen van muziek en kan de sluiter van de camera op afstand bedienen.