4,6/5
Trustpilot 50.036 reviews

Slim kiezen voor een mobiel familie-abonnement

Slimme tips

Met een mobiel familie-abonnement van KPN, VodafoneZiggo of T-Mobile kun je maandelijks een hoop geld besparen. Elk familielid heeft namelijk wel een telefoonabonnement en elk huishouden een internetabonnement. Combineer je verschillende abonnementen bij dezelfde provider, dan krijg je leuke combivoordelen. Lees hier alles over de verschillende familiekortingen.

Mobiel combivoordeel 1: Losse abonnementen combineren

Bij de meeste providers krijg je korting per abonnement dat op een adres ingeschreven staat. Dus: hoe meer familieleden een abonnement bij dezelfde provider hebben afgesloten, hoe hoger de korting voor de hele groep. Ook met sim only-abonnementen kan je profiteren van familiekorting. Vaak kun je de korting ook nog combineren met een ander abonnement op het adres, zoals bijvoorbeeld je internet- of televisieabonnement.

Lees meer over welke korting én leuke extra's je precies krijgt met KPN Hussel, Vodafone Non-stop Gratis Extra's en T-Mobile Klantvoordeel. De combivoordelen die je krijgt je als je Mobiel + Thuis combineert hebben we ook voor je op een rij gezet.

Mobiel combivoordeel 2: 1 grote databundel voor het hele gezin

Vliegen er in jouw gezin heel wat minuten en MB’s doorheen? Bij VodafoneZiggo krijg je 1 grote databundel om met het hele huishouden te delen. Zo kan iedereen lekker zijn eigen gang gaan.

Er is één persoon die het Red Together-abonnement van 50 GB afsluit. Deze persoon, de beheerder, sluit de rest van de familie aan met een Red Together Extra sim-only-abonnement dat maandelijks opzegbaar is (€ 15,- p.m.). Vanaf twee personen in de groep wordt de 50 GB van de beheerder verdubbeld naar 100 GB. Daarnaast kun je met dit abonnement ook onderling gratis bellen. Ook bij Vodafone kun je het mobiele familie-abonnement met een abonnement voor internet of televisie combineren. Dat is niet verplicht, maar het levert je wel extra korting en extra data op.

Kortom: het is een slimme keuze om verschillende abonnementen bij dezelfde provider op jouw adres te combineren. Zo houd je de maandelijkse telefoonkosten binnen jouw huishouden in de hand en pak je extra voordeel. Ben jij er al uit voor welke provider je gaat?

Geschreven door: Redactie
Geplaatst op: 9/14/2020

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht