Samsung Galaxy Z-serie Flex mode

Met de komst van de Samsung Galaxy Z Fold en Flip introduceert Samsung iets nieuws: Flex Mode. Lees hier wat het is en wat je ermee kunt doen per telefoon.

Wat is Flex Mode?

Met Flex kun je het maximale uit de Samsung Z-serie halen. Omdat deze serie bestaat uit vouwbare toestellen, kun je als het ware de schermen apart van elkaar gebruiken. Hoe dit werkt per toestel kun je hieronder vinden

Samsung Galaxy Z Fold4

De Samsung Galaxy Z Fold4 combineert het gemak van een smartphone met de functionaliteit van een laptop. Vouw je foldable half open in Flex Mode en gebruik het bovenste scherm als monitor. Werk dankzij de taakbalk in het onderste scherm en de nieuwe Flex Mode Touchpad even efficiënt als met een reguliere laptop.

Het bovenste scherm kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een videocall met klant, waarbij je je digitale notities erbij pakt op het onderste scherm. Kijk Youtube-video’s op het bovenste scherm en gebruik het onderste scherm om door het menu te scrollen, door te spoelen of het geluid te bedienen. Open met Multi Window verschillende apps in split screen. Met drag & drop sleep je makkelijk een foto uit je e-mail naar je PowerPointpresentatie en bewerk je vervolgens een grafiek in Excel en sleep je deze ook naar je presentatie. Even snel iets regelen? Multitasken was nog nooit zo gemakkelijk op een telefoon. Pas bijvoorbeeld je tekst aan in Word, praat je collega bij via de app en beantwoord even je mail snel tussendoor.

Met de S Pen ga je al helemaal snel door je documenten heen. Ook is deze stylus handig als je onderweg een schets wil maken of om tekst uit een afbeelding te selecteren en in een andere app te openen. Let op: de S Pen zit niet inbegrepen bij de Samsung Galaxy Z Fold4.

Ook kun je in deze stand handsfree selfies maken met de Flex Cam. Gebruik dit in combinatie met Auto Framing, waardoor de Flex Cam je automatisch volgt en je altijd scherp in beeld komt.

Samsung Galaxy Z Flip4

Zet de Samsung Galaxy Z Flip4 in Flex Mode en leef je uit met de Flex Cam voor handsfree selfies. Ook gezellige groepsselfies maak je makkelijk handsfree met de Flex Cam. Door de Z Flip4 in de 90-gradenstand te zetten is een statief verleden tijd. Heb jij een talent wat niemand gelooft? Maak handsfree ground-levelshots of een short-form video waarmee je je talent op beeld vastlegt. Ook is videobellen ideaal met de FlexCam. Zo kun je terwijl je lekker in het gras ligt videobellen met wie dan ook over de gehele wereld. Ideaal dus als je houdt van content maken!