4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.623 reviews

Filters
Telefoon

Accessoires voor je Sony telefoon

Merk van je telefoon
Model van je telefoon

Bescherm je Sony telefoon

Accessoires voor je Sony Xperia-serie

Sony accessoires kopen?

Heb jij een Sony smartphone en wil je Sony accessoires kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Stream je favoriete series met speciale Sony oordopjes en voorkom krassen en barsten met een Sony screenprotector. Wat voor Sony accessoire je ook zoekt: wie slim kiest, kiest bij Mobiel.nl.

Sony telefoonhoesjes

De smartphones van Sony voldoen aan al je verwachtingen. Niet zo gek dus dat je je Sony telefoon tegen krasjes, barsten en andere beschadigingen wil beschermen. Gelukkig vind je bij Mobiel.nl heel wat hoesjes om jouw Sony smartphone te beschermen. Kies voor een Wallet Case Sony telefoonhoesje om niet alleen heel je smartphone te beschermen, maar ook je belangrijkste pasjes en kleingeld mee te nemen. Wil jij een hoesje die geen afbreuk doet aan het design van je telefoon? Kies dan voor een doorzichtig telefoonhoesje.

Sony screenprotector

De Sony telefoons zijn allemaal uitgerust met een prachtig scherm van hoge kwaliteit. Niet zo gek dus dat de Sony smartphones geliefd zijn bij fotografen en gamers. Om je scherm ook na verloop van tijd mooi te houden, kun je een Sony screenprotector aanschaffen. Dit is een heel dun laagje wat je op je telefoonscherm aanbrengt. Dit laagje is bijna niet te zien, maar zorgt voor optimale bescherming tegen krasjes en viezigheid.