Exclusieve deals tijdens Black Friday en Cyber Monday

Aankondigingen & Geruchten

Black Friday is weer voorbij. In november 2020 staan we natuurlijk weer voor je klaar met fantastische deals. Gelukkig scoor je ook op dit moment scherpe deals op abonnementen met smartphones, losse smartphones en sim only.

Het is weer Black Friday bij Mobiel.nl! Laat de koopjesjager in je los, want deze hele week staat in het teken van exclusieve kortingen op abonnementen met smartphones, sim only-abonnementen, losse smartphones én mobiele accessoires. Van maandag 25 november t/m maandag 2 december hebben we iedere dag nieuwe acties. Vanaf vrijdag 29 november zijn dat er nóg meer. Zorg dat je er snel bij bent, want voor alle Black Friday-deals geldt: op = op. Sommige deals zijn bovendien maar één dag geldig.

Bekijk snel alle deals met abonnementen én de deals met accessoires en losse telefoons

Black Friday-deals met mobiele accessoires

Accessoires, zoals headphones, autohouders, geheugenkaartjes, powerbanks, smartwatches en speakers komen áltijd van pas. Met Black Friday scoor je ze supervoordelig. Houd deze pagina in de gaten, want er gaan een aantal waanzinnige accessoires voor een prikkie de deur uit. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Black Friday-deals met losse smartphones

Is je toestel aan een upgrade toe? Of wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste? Ook voor losse smartphones met indrukwekkende korting kan je bij Mobiel.nl terecht tijdens Black Friday. Welke toestellen dit precies zijn? Houd daarvoor onze website en Instagram in de gaten! Kies bijvoorbeeld slim voor een toestel uit de Galaxy A-serie, de Galaxy S10 of één van de nieuwste iPhones.

Black Friday-deals met abonnement

Kan je wel een nieuw abonnement met toestel of een sim only gebruiken? Dan is dit het ideale moment om te switchen! Verschillende abonnementen van Tele2, T-Mobile, Vodafone, hollandsnieuwe, KPN, Ben, Simyo en hollandsnieuwe zijn in deze week namelijk extra voordelig. Check snel de beste deals!

€ 35.- retour op je sim only

Kies je tijdens de Black Friday-week voor een 1- of 2-jarig sim only-abonnement naar keuze? Dan ontvang je naast de scherpe aanbiedingen van de providers ook nog € 35,- teruggestort op je rekening. Dat is nog eens makkelijk besparen. Gebruik in het bestelformulier de kortingscode BFSO35.

Black Friday, wat is dat precies?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben en massaal inkopen doen voor de kerstdagen. Winkels geven deze dag, en vaak ook de rest van het weekend, opmerkelijke kortingen op producten. In Amerika is Black Friday al langer razendpopulair, maar ook veel Nederlanders staan tegenwoordig in de startblokken om koopjes te jagen.

Cyber Monday bij Mobiel.nl

Op maandag 2 december is het nog niet voorbij met de gekte en trakteren we je nog één keer op de mooiste aanbiedingen. Deze eerste werkdag na Thanksgiving is je laatste kans om accessoires, abonnementen en smartphones tegen een superscherpe prijs te bestellen.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 20-11-2019