4,7/5
Trustpilot 49.583 reviews

Exclusieve deals tijdens Black Friday en Cyber Monday

Acties

Let op: deze actie is helaas afgelopen

Black Friday is afgelopen! Tijdens Black Friday krijg je exclusieve deals op abonnementen met toestel, telefoons, sim only, accessoires en Internet & TV. Houd deze pagina in de gaten voor de beste deals in 2022!

Black Friday, wat is dat precies?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben en massaal inkopen doen voor de kerstdagen. Winkels geven deze dag, en vaak ook de rest van het weekend, opmerkelijke kortingen op producten. In Amerika is Black Friday al langer razendpopulair, maar ook veel Nederlanders staan tegenwoordig in de startblokken om op koopjes te jagen.

Cyber Monday bij Mobiel.nl

Op Cyber Monday is het nog niet voorbij met de gekte en trakteren we je nog één keer op de mooiste aanbiedingen. Deze eerste werkdag na Thanksgiving is je laatste kans om accessoires, abonnementen en smartphones tegen een superscherpe prijs te bestellen.


Black Friday-deals met mobiele accessoires

Accessoires zoals headphones, autohouders, smartwatches, bluetooth trackers, oordopjes en speakers komen áltijd van pas. Met Black Friday scoor je ze supervoordelig. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Black Friday-deals met losse telefoons

Is je toestel aan een upgrade toe? Of wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste? Ook voor losse telefoons met indrukwekkende korting kan je bij Mobiel.nl terecht tijdens Black Friday. Kies uit grootse toestellen voor kleine prijsjes tijdens Black Friday.

Black Friday-deals met abonnement

Kan je wel een nieuw abonnement met toestel of een sim only gebruiken? Dan is dit het ideale moment om te switchen! Verschillende abonnementen van Tele2, T-Mobile, Vodafone, hollandsnieuwe, KPN, Simyo, Youfone, Budget mobiel en hollandsnieuwe zijn tijdens Black Friday namelijk extra voordelig.

Black Friday-deal sim only

Kies je tijdens de Black Friday-week voor een 1- of 2-jarig sim only-abonnement naar keuze, dan ontvang je scherpe aanbiedingen van de providers. Dat is nog eens makkelijk besparen.

Black Friday-deal internet & TV

Profiteer van scherpe acties en cadeaus bij een nieuw Internet & TV abonnement. Voor elk adres hebben wij exclusieve deals klaarstaan van bijvoorbeeld KPN, Ziggo, T-Mobile of Youfone.

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 8/29/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht