Exclusieve deals tijdens Black Friday en Cyber Monday

Acties

Black Friday is helaas afgelopen! Houd deze pagina in de gaten voor exclusieve deals op abonnementen met toestel, telefoons, sim only, accessoires en Internet & TV bij Black Friday 2023!

Black Friday, wat is dat precies?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben en massaal inkopen doen voor de kerstdagen. Winkels geven deze dag, en vaak ook de rest van het weekend, opmerkelijke kortingen op producten. In Amerika is Black Friday al langer razendpopulair, maar ook veel Nederlanders staan tegenwoordig in de startblokken om op koopjes te jagen.

Cyber Monday bij Mobiel.nl

Op Cyber Monday is het nog niet voorbij met de gekte en trakteren we je nog één keer op de mooiste aanbiedingen. Deze eerste werkdag na Thanksgiving is je laatste kans om accessoires, smartphones en sim only's tegen een superscherpe prijs te bestellen.


Black Friday-deals met abonnement

Kan je wel een nieuw abonnement met toestel of een sim only gebruiken? Dan was het het ideale moment om te switchen! Verschillende abonnementen van Tele2, T-Mobile, Vodafone, hollandsnieuwe, KPN, Simyo, Youfone, Budget Mobiel en Lebara zijn tijdens Black Friday namelijk extra voordelig. Houd deze pagina in de gaten voor om als eerste op de hoogte te zijn van de Black Friday deals in 2023.


Black Friday-deals met losse telefoons

Is je toestel aan een upgrade toe? Of wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste? Ook voor losse telefoons met indrukwekkende korting kan je bij Mobiel.nl terecht tijdens Black Friday. Zodra de eerste telefoondeals voor Black Friday 2023 er zijn, dan vind je ze op deze pagina.


Black Friday-deals met mobiele accessoires

Accessoires zoals headphones, autohouders, smartwatches, bluetooth trackers en oordopjes komen áltijd van pas. Met Black Friday scoor je ze supervoordelig. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Op zoek naar een Black Friday 2023 deal? Houd deze pagina dan in de gaten.


Black Friday-deal sim only

Kies je tijdens de Black Friday-week voor een 1- of 2-jarig sim only-abonnement naar keuze, dan ontvang je scherpe aanbiedingen en extra's van de providers. Dat is nog eens makkelijk besparen. Houd deze pagina in de gaten voor de Black Friday sim only-deals tijdens Black Friday 2023!


Black Friday-deal internet & TV

Profiteer tijdens Black Friday 2023 van scherpe acties en cadeaus bij een nieuw Internet & TV abonnement. Voor elk adres hadden wij exclusieve deals klaarstaan van bijvoorbeeld KPN, Ziggo, T-Mobile, Budget Alles in 1 of Youfone.

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 11/15/2022

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Mobiel.nl

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

  • Als eerste op de hoogte
  • De beste aanbiedingen
  • Nieuwe smartphones
  • De laatste nieuwtjes
  • Aanmelden nieuwsbrief Mobiel.nl


    Terug naar overzicht