4,7/5
Trustpilot 48.209 reviews

Exclusieve deals tijdens Black Friday en Cyber Monday

Acties

Black Friday 2020 is weer voorbij. Maar niet getreurd, want het hele jaar door zijn er bij Mobiel.nl scherpe deals! Check snel de beste aanbiedingen van dit moment.

Deze laatste week van november staat ieder jaar in het teken van fantastische Black Friday-deals. Laat de koopjesjager in je los, want je scoort exclusieve kortingen op abonnementen met smartphones, losse smartphones, sim only en telefoonaccessoires.

Black Friday, wat is dat precies?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen vrij hebben en massaal inkopen doen voor de kerstdagen. Winkels geven deze dag, en vaak ook de rest van het weekend, opmerkelijke kortingen op producten. In Amerika is Black Friday al langer razendpopulair, maar ook veel Nederlanders staan tegenwoordig in de startblokken om koopjes te jagen.

Cyber Monday bij Mobiel.nl

Op Cyber Monday is het nog niet voorbij met de gekte en trakteren we je nog één keer op de mooiste aanbiedingen. Deze eerste werkdag na Thanksgiving is je laatste kans om accessoires, abonnementen en smartphones tegen een superscherpe prijs te bestellen.


Black Friday-deals met mobiele accessoires

Accessoires, zoals headphones, autohouders, geheugenkaartjes, powerbanks, smartwatches en speakers komen áltijd van pas. Met Black Friday scoor je ze supervoordelig. Houd onze Black Friday-pagina in de gaten, want er gaan een aantal waanzinnige accessoires voor bodemprijzen weg. Handig voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Black Friday-deals met losse smartphones

Is je toestel aan een upgrade toe? Of wil je gewoon het nieuwste van het nieuwste? Ook voor losse smartphones met indrukwekkende korting kan je bij Mobiel.nl terecht tijdens Black Friday. Kies uit grootse toestellen voor kleine prijsjes tijdens Black Friday. Kies bijvoorbeeld slim voor een toestel uit de Galaxy A-serie, een OPPO of een nieuwe iPhone.

Black Friday-deals met abonnement

Kan je wel een nieuw abonnement met toestel of een sim only gebruiken? Dan is dit het ideale moment om te switchen! Verschillende abonnementen van Tele2, T-Mobile, Vodafone, hollandsnieuwe, KPN, Ben, Simyo en hollandsnieuwe zijn deze week namelijk extra voordelig. Check snel de beste deal voor abonnementen met telefoon!

€ 25- retour op je sim only + geen aansluitkosten

Kies je tijdens de Black Friday-week voor een 1- of 2-jarig sim only-abonnement naar keuze, dan ontvang je naast de scherpe aanbiedingen van de providers ook nog eens de aansluitkosten van € 25,- teruggestort op je rekening. Dat is nog eens makkelijk besparen. Gebruik in het bestelformulier de kortingscode BFSO25. Check snel de beste Black Friday sim only-deals.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 23-11-2020