4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.193 reviews

Top 4 apps tijdens het festivalseizoen

Slimme tips

Het festivalseizoen is weer begonnen. Fijne muziek, een frisse outfit, wat zonnestralen en een lekker drankje in je hand. De ideale ingrediënten voor een tof festival. Wil jij nu het weer kan alles uit een festival halen? Wij hebben de beste festival apps voor je op een rij gezet en geven je tips om er een onvergetelijke dag van te maken.

De beste app om op de hoogte te blijven van een festival, is natuurlijk de app van het festival zelf. Veel grote festivals zoals Mysteryland , Open Air en Defqon hebben een eigen app waarin je niet alleen het laatste nieuws kunt vinden, maar ook een plattegrond en line-up. Zo weet je precies waar je moet zijn als je favoriete DJ draait.

TicketSwap

Voor je van een festival kunt genieten, moet er natuurlijk eerst een kaartje gescoord worden. Heb jij net naast het net gevist? Geen paniek! TicketSwap biedt uitkomst. Deze app biedt een veilige manier om niet alleen tickets te kopen, maar ook te verkopen als het festival toch net niet lekker uitkomt. Ticket verkopers kunnen slechts 20% bovenop de originele ticketprijs vragen. Hiermee voorkom je dat er massaal tickets tegen een veel hogere prijs worden doorverkocht.

TicketSwap is te downloaden via de AppStore en Google Play

FestivAll

Er zijn inmiddels zoveel festivals dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke festivals mag je echt niet missen? En welke verborgen pareltjes zijn er? In de FestivAll app vind je welke festivals er allemaal worden georganiseerd. In binnen- en buitenland. Blijf jij liever op Nederlandse bodem? Zoek dan naar evenementen in Nederland. Filter op je favoriete DJ of artiest en zie in één oogopslag waar hij of zij optreedt. Handig! Wil jij eerst de line-up checken voor je een keuze maakt? Ook dat kan in de FestivAll app.

FestivAll is te downloaden via de AppStore en Google Play

Buienradar

Doe jij je korte broek en een topje aan? Of toch een lange broek, kaplaarzen en een poncho? Op een Nederlands festival weet je het maar nooit en heb je helaas nooit de garantie dat het mooi weer wordt én blijft. Moeten de zonnestralen helaas toch plaatsmaken voor wolken en regendruppels? Dan ben jij als eerst gewaarschuwd. Dankzij Buienradar kan jij als eerste een plek veroveren bij de overdekte stage. Want als een verzopen kat over het terrein lopen zie jij niet zitten, toch?

Buienradar is te downloaden via de AppStore en Google Play

Appic

Ben jij op zoek naar de ideale wingman? Meet Appic. Met deze app vind je niet alleen de vetste festivals, evenementen en clubs, maar blijf je ook op de hoogte van alle feesten die jij interessant vindt. Stel je eigen timetable samen, hou de line up bij de hand en check de plattegrond van het festivalterrein als je de weg kwijt bent. Zijn je vrienden afgehaakt en ga je alleen naar het festival? Met de meet-up functie leer je nog voor het festival begint de leukste mensen kennen. Ben jij je vrienden na het zoveelste wc bezoekje kwijt geraakt? Met de functie ‘Find Your Buddy’ kun je op de interactieve plattegrond van het festivalterrein precies zien waar je vrienden zijn. Zo raak je ze nooit meer kwijt. Ideaal!

Appic is te downloaden via de AppStore en Google Play


Festivalapp installeren op jouw telefoon

Alle bovenstaande apps zijn te downloaden in de App Store (Apple) of de Google Play Store (Android). Weet je niet hoe je gemakkelijk zelf een app downloadt? Bekijk onze Slimme tips over het installeren van een app op je iPhone of Android-smartphone

Geschreven door: Kelly
Geplaatst op: 6/5/2022

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht