Alles over de Apple iPhone 13 Pro Max (los toestel)

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  De batterijcapaciteit is flink verbeterd, hierdoor kan je 28 uur video's afspelen op de iPhone 13 Pro Max

 • Pluspunt

  Met de drie camera's van hoge kwaliteit maak je in elke situatie een passende foto

 • Pluspunt

  De A15 Bionic-chip van Apple levert supersnelle prestaties

 • Minpunt

  Het grote 6.7 inch OLED-scherm kan lastig te bedienen zijn met één hand

 • Minpunt

  Een oplaadblok schaf je zelf los aan

Beschrijving

Zoek jij niets anders dan pure luxe? De iPhone 13 Pro Max biedt het je allemaal. Met een fantastische camera, een groot scherm, een snelle processor en een enorme batterij ben je van alle gemakken voorzien. De iPhone 13 Pro Max biedt de Apple-kwaliteit zoals je die gewend bent.

Prachtig scherm

Hoewel de iPhone 13 Pro Max tal van mooie specificaties bevat, is het touchscreen toch wel één van de parels aan het toestel. Het 6,7 inch grote OLED-scherm heeft een verversingsnelheid van 120 Hz. De voorganger van de iPhone 13 Pro Max, de iPhone 12 Pro Max, had een verversingsfrequentie van 60 Hz. Er heeft dus een verdubbeling plaatsgevonden en dat is vooral te merken tijdens het scrollen en swipen. Dit gaat allemaal veel vloeiender en soepeler. Met zijn grootte is het scherm natuurlijk ook ideaal voor het kijken van je favoriete video’s en het spelen van je leukste games.

Kwaliteitsinjectie camera’s

Ook bij de iPhone 13 Pro Max is de camera weer van zeer hoog niveau. Het is Apple gelukt om ook deze keer een verbetering door te voeren in het camerasysteem. Zo bevat de iPhone 13 Pro Max opnieuw een beeldstabilisator, om bewogen beelden te voorkomen. De ultragroothoeklens heeft bij de iPhone 13 Pro Max een upgrade gekregen. Dankzij een groter diafragma laat de lens meer licht binnen. Dit resulteert in nóg mooiere en scherpere foto’s. Met een iPhone 13 Pro Max maak je haarscherpe en professionele beelden.

Opslag

Het beeldmateriaal dat je maakt is van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat ze veel opslag in gebruik nemen. Gelukkig zijn de varianten van de iPhone 13 Pro Max van een groot geheugen voorzien. Er is te kiezen voor 128GB, 256GB, 512GB en zelfs voor het eerst is er een variant met 1TB.

Grote batterij

De iPhone 13 Pro Max beschikt ook over een grotere batterij. Met een batterijcapaciteit van 4352 mAh heeft de iPhone 13 Pro Max maar liefst zeventien procent meer batterij-inhoud dan zijn voorganger. Zo maak je zonder problemen de gehele dag door gebruik van je iPhone 13 Pro Max.

Supersnelle processor

De iPhone 13 Pro Max is uitgerust met een gloednieuwe A15 Bionic-processor. Deze processor is beduidend sneller dan zijn voorganger. Hierdoor levert de iPhone 13 Pro Max ultra snelle prestaties en kan het zware activiteiten eenvoudig verwerken.

Op zoek naar een ander toestel uit de iPhone 13-serie? Bekijk de iPhone 13 en iPhone 13 mini op onze website.

Populaire specificaties

Introductie
September 2021
Formaat
Heel groot
Grootte
6.7 inch
Camerakwaliteit
Uitstekend
Snelheidsklasse
Zeer Snel
Opslagcapaciteit
256GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Reviews

10,0
op basis van 10 reviews

Beoordeling

(10)