Pixel 5 Google Pixel 5

Verwacht
Geen reviews
De Google Pixel 5 in het kort
  • Dit toestel wordt verwacht
  • Eerste levering nog onbekend

Alles over de Google Pixel 5

Beschrijving

Google Pixel 5

Na een lange periode van geruchten is hij er: de Google Pixel 5. Het toestel heeft een mooi beeldscherm van 6 inch. Het scherm is voorzien van een verversingssnelheid van 90 Hz en is voorzien van stevig Gorilla Glass. Verder kun je op het toestel een vingerafdrukscanner vinden, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslag. Tot slot is het toestel voorzien van een flinke batterij met een capaciteit van 4080 mAh.

Tweevoudige camera

Op de achterkant van de Google Pixel 5 kun je een dubbele camera vinden. Deze bestaat uit een 12,2 MP-hoofdcamera en 16 MP-groothoekcamera. Aan de voorkant van het toestel kun je een 8 MP-selfiecamera vinden. Aan software voor de camera heeft Google ook een aantal nieuwe hoogstandjes: een verbeterde nachtmodus, bewerking van belichting bij portretfoto’s en voor video een speciale feature om extra stabiele beelden te maken.

Flinke accu

De nieuwe Google Pixel 5 is voorzien van een accu met een batterijcapaciteit van 4080 mAh. Deze kun je eenvoudig opladen met een 18 W snellader. De batterij heeft genoeg power om de hele dag door te komen en kan volgens de fabrikant dankzij de spaarmodus tot wel 48 uur mee, terwijl je de smartphone tussentijds niet opnieuw hoeft op te laden.

Google Assistant en Android 11

Op een Google telefoon mag Google Assistent natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast is de Google Pixel 5 standaard voorzien van Android 11, het nieuwste besturingssysteem van Android.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit toestel