Alles over de OPPO A17 (los toestel)

Beschrijving

Ontdek de OPPO A17. Met deze smartphone krijg je waar voor je geld dankzij de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo ziet de telefoon er stijlvol uit dankzij een achterkant die voelt als leer, een goede camera die werkt met AI, een batterij vol met power en een goed display.

Design en display

Het oog wil ook wat, dacht OPPO. Daarom ziet de A17 eruit om door een ringetje te halen. De achterkant van het toestel ziet en voelt als leer, waardoor het prettiger in de hand ligt. De telefoon heeft voor de rest een kunststof behuizing, waardoor het tegen een stootje kan. Het toestel weegt maar 189 gram, dus kun je makkelijk een film lang vasthouden zonder dat het apparaat zwaar aanvoelt.

Het 6.56 inch LCD-display heeft een middelmaat qua scherm. Deze is dus niet zo klein dat je moet knijpen met je ogen, maar ook niet zo groot dat je hem moeilijk kan meenemen. Het toestel heeft een 20:9 beeldverhouding, waardoor het toestel minder breed is, maar wel langwerpiger.

Camera met AI

De OPPO A17 heeft twee camera’s aan de achterkant. Met deze camera’s kun je scherpe en gedetailleerde foto’s maken dankzij kunstmatige intelligentie (AI). Zo kun je met de portretmodus de achtergrond vervagen, heb je dankzij Selfie HDR geen last van tegenlicht en worden kleuren automatisch aangepast, zonder dat je het ziet.

Batterij en volume

Heel de dag verschillende apps, media en camera gebruiken zonder naar je batterij om te kijken, dat kan met de OPPO A17. De telefoon heeft een accucapaciteit van 5000 mAh, waardoor je heel de dag power hebt. Heb je een feestje? Met de Ultra-volume modus kun je het volume tot maar liefst 200% zetten. Ideaal ook als je soms door de wekker slaapt of je beltoon vaak mist.

Populaire specificaties

Introductie
September 2022
Formaat
Groot
Grootte
6.56 inch
Camerakwaliteit
Goed
Snelheidsklasse
Erg Snel
Opslagcapaciteit
64GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Reviews

8,8
op basis van 35 reviews

Beoordeling

(21)
(11)
(1)