Samsung Galaxy A14 5G

Op voorraad
9,2
(29)
Samsung Galaxy A14 5G Black - Voorkant & achterkant
Samsung Galaxy A14 5G Black - Voorkant
Samsung Galaxy A14 5G Black - Aanzicht vanaf rechts
Samsung Galaxy A14 5G Black - Aanzicht vanaf links

Kies je uitvoering

Black128GB
64GB
128GB
Kies voor
Mobiel abonnement
Meest gekozen
Voordeliger dan een losse telefoon
Vergelijk eenvoudig alle providers
Verleng of neem je nummer mee
Los toestel
199,-
Advies 249,-
Alles over de Samsung Galaxy A14 5G

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Helder en groot scherm

 • Pluspunt

  Krachtige batterij

 • Pluspunt

  Uitbreidbaar geheugen tot 1 terabyte

 • Minpunt

  Oplader niet meegeleverd

 • Minpunt

  Toestel is niet waterdicht

Beschrijving

Voor een betaalbare telefoon die veel kan hoef je niet verder te zoeken, want hier is de Samsung Galaxy A14 5G! Deze telefoon kan gebruikmaken van het 5G-netwerk, gaat makkelijk een dag mee zonder op te laden en heeft meerdere camera's. Wie slim kiest, kiest voor de Samsung Galaxy A14 5G.

5G

Het verschil tussen A14 en A14 5G is dat de A14 5G gebruik kan maken van het 5G-netwerk. Dit is fijn als je veel op het internet zit, want het 5G-netwerk is namelijk 100x sneller dan 4G/LTE. Zo laden pagina's sneller, speel je online games veel soepeler en kun je eindeloos streamen zonder bufferen.

Goede camera

Je krijgt waar voor je geld met de camera's van de Galaxy A14 5G. Het toestel heeft aan de achterkant drie camera's, waarvan de 50 megapixel hoofdlens het meeste opvalt. Met deze lens maak je namelijk superscherpe foto's en video's. Naast de hoofdlens vind je op de achterkant ook twee andere lenzen: een macro- en een dieptelens. Deze ondersteunen de hoofdcamera als je foto's heel erg dichtbij wilt maken of de achtergrond wil vervagen. Met de 13 megapixel frontcamera maak je de beste selfies.

Helder scherm

De Samsung Galaxy A14 is iets groter dan zijn voorganger, de A13. De A14 5G heeft namelijk een 6.6 inch scherm, waarop je alles makkelijk kunt zien en volgen. Dankzij het Full HD resolutie zijn teksten altijd scherp en foto's en video's prettig voor de ogen. Het toestel heeft daarnaast een verversingssnelheid van 90 Hertz, waardoor haperingen amper voorkomen en alles vloeiend op het scherm voelt.

Krachtige prestaties

Een ware krachtbron ligt er verstopt in de A14 5G: de batterij. Deze batterij heeft een vermogen van 5000 mAh. Dit betekent dat de telefoon ruim een dag meegaat zonder dat je tussendoor hoeft op te laden.

Samsung kiest bij de A14 5G voor een Dimensity 700-chip. Deze chip ondersteunt 5G-connectiviteit en laat de standaard apps zoals WhatsApp en Instagram zonder haperingen zien. De A14 5G heeft 4 GB werkgeheugen en 64 óf 128 GB opslaggeheugen. Heb je meer opslag nodig? Dan kun je tot 1 TB uitbreiden met een microSD-kaart.

Samsung Galaxy A14 5G vergelijken

Ben je benieuwd naar alle verschillen tussen de Samsung Galaxy A14 5G en andere telefoons? Je leest het in de volgende vergelijkingen:

Populaire specificaties

Introductie
Maart 2023
Formaat
Groot
Grootte
6.6 inch
Camerakwaliteit
Goed
Snelheidsklasse
Erg Snel
Opslagcapaciteit
128GB, 64GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd