Galaxy S20 Samsung Galaxy S20

Verwacht
Geen reviews
De Samsung Galaxy S20 in het kort
  • Dit toestel wordt in 2020 verwacht
  • Alle specs zijn op basis van geruchten

Alles over de Samsung Galaxy S20

Beschrijving

Geruchten Samsung Galaxy S11/Galaxy S20

Nog maar even geduld en dan kunnen we weer een nieuwe generatie van de Samsung Galaxy verwachten. Spannend! De geruchtenmolen draait alweer op volle toeren. Hier lees je meer over de meest gehoorde verwachtingen en geruchten over de nieuwe Samsung.

Let op: alle informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten en verwachtingen uit de markt. De specificaties van dit toestel zijn nog niet bekend gemaakt door Samsung.

Naam: Samsung Galaxy S11 of Galaxy S20?

Wordt het de Samsung Galaxy S11 of toch de Galaxy S20? Na de Galaxy S10 lijkt de S11 de meest ogische opvolger. Ook zijn er de laatste weken steeds meer geruchten over de naam ‘Samsung Galaxy S20’ als opvolger van de S10. Dit getal zou mooi aansluiten bij het jaartal 2020. Of dit echt zo is, is nog niet bekend. Wat de defintieve naam van het nieuwe Samsung-toestel is, zullen we af moeten wachten tot de onthulling.

Design nieuwe Samsung Galaxy

Verschillende bronnen beweren dat we een langwerpiger design kunnen verwachten dan bij zijn voorganger. Het zou gaan om een 20:9 verhouding, zoals we ook kennen van de Samsung Galaxy A70 en A80. Dit wordt gedacht vanwege ontdekte resoluties die uit benchmarktests zijn opgevallen. Ook wordt er gesproken over afgeronde hoeken. Daarnaast verwachten verschillende experts dat er een witte, zwarte, roze en blauwe uitvoering van de nieuwe Samsung komt.

Vier camera’s

Na de fantastische camera’s van de Galaxy S10 zullen ook de nieuwe toestellen hoogstwaarschijnlijk weer een upgrade krijgen op het gebied van camera’s. Er wordt verwacht dat er maar liefst 4 lenzen achterop aanwezig zijn, met een hoofdcamera van 100 megapixels en de optie om 5x optisch te zoomen. Zo leg je alles haarscherp van veraf én dichtbij.

Releasedatum nieuwe Samsung Galaxy

Doorgaans organiseert Samsung de officiële presentatie van de nieuwe Samsung in de derde week van februari. We verwachten dat Samsung ook dit jaar weer de kans pakt deze datum vast te houden. Begin maart zal dan de officiële releasedatum zijn. Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het al zover.

Schrijf je in voor het laatste nieuws over de nieuwe Galaxy

Kan je niet wachten tot het nieuwe toestel beschikbaar is? Schrijf je rechts bovenin deze pagina in om een e-mail te ontvangen zodra het toestel te bestellen is. Zo vis je niet achter het net!

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit toestel

Toestelspecificaties

Algemeen

Simlockvrij
Ja
Simkaarttype
Dual sim
Sim 2 slot
Garantie

Afmetingen

Lengte (mm)
Breedte (mm)
Dikte (mm)
Gewicht (g)

Systeem

Besturingssysteem
Versie
Processor
Processorsnelheid
Processorkernen
Grafische processor

Beeldscherm

Grootte
Resolutie
Beeldschermtype
Kleuren
Touchscreen

Geheugen

Intern
Uitbreidbaar geheugen
Maximale geheugenkaart
Werkgeheugen (RAM)

Connectiviteit

4G
3G
GPS
Bluetooth
Bluetoothversie
Connector
Wi-Fi type
Wi-Fi
NFC
HDMI-output

Multimedia

Camera
Frontcam
Video
Flitser
Speakers
Audio-out

Beveiliging

Vergrendeling
Spatwaterdicht

Accu

Capaciteit
Vervangbaar
Draadloos opladen
Snelladen
Stralingswaarde (SAR EU)

Inhoud pakket

Oplader
USB-kabel
Hoesje
Headset of oordopjes
Screen protector

Bekijk minder specificaties