Sony Xperia 1 V

Op voorraad
10,0
(3)
Sony Xperia 1 V Khaki Green - Voorkant & achterkant
Sony Xperia 1 V Khaki Green - Voorkant
Sony Xperia 1 V Khaki Green - Aanzicht vanaf links
Sony Xperia 1 V Khaki Green - Aanzicht vanaf rechts
Sony Xperia 1 V Khaki Green - Achterkant
Sony Xperia 1 V

Kies je uitvoering

Khaki Green256GB
256GB
Kies voor
Mobiel abonnement
Meest gekozen
Voordeliger dan een losse telefoon
Vergelijk eenvoudig alle providers
Verleng of neem je nummer mee
Los toestel
1.295,-
Advies 1.399,-
Alles over de Sony Xperia 1 V

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Kan zware taken aan door de Snapdragon 8 Gen 2

 • Pluspunt

  De telelens heeft een optische zoom

 • Pluspunt

  De telefoon heeft een 3,5 mm audiojack

 • Minpunt

  Er wordt geen thuislader meegeleverd

Beschrijving

Wil jij professionele foto’s en video’s kunnen maken zonder je dure camera mee te slepen? Dan is de Sony Xperia 1 V hét toestel voor jou! Dit toestel heeft namelijk meerdere lenzen en een nieuwe sensor, waardoor je dezelfde beeldkwaliteit hebt als een full frame camera en neem je video’s op in 4K. Naast dit alles heeft de 1 V een grote batterij, een gedetailleerd scherm en een stijlvol design. Een slimme keuze!

Maak foto’s en video’s als een pro

Je camera vergeten is niet erg als je op stap gaat met de Sony Xperia 1 V. Het toestel heeft namelijk meerdere lenzen waardoor je bij elke gelegenheid de perfecte foto kunt maken. De hoofdcamera is een 24 mm groothoeklens met 48 megapixel. Samen met de Exmor T-sensor bij deze lens heb je minder ruis en maak je betere foto’s bij weinig licht.

Naast de hoofdcamera heeft het toestel een ultragroothoeklens van 16mm waardoor je meer kunt vastleggen in je foto of video. De telelens heeft een echte optische zoom van 85 tot 125 mm, zodat jij kan inzoomen zonder kwaliteit te verliezen. Met alle lenzen kun je video’s schieten in 4K 120 frames per second. Slechte opnames schieten wordt dus heel erg lastig met de Xperia 1 V.

Heb jij een Alpha-camera van Sony? De Sony Xperia is samen ontwikkeld met de ontwikkelaars van de α1-camera. Zo werken ze moeiteloos samen en kun je de α-camera vanaf je Xperia 1V bedienen. Ook kun je de telefoon als extern beeldscherm gebruiken en de foto’s binnen een paar seconden delen nadat je ze met je α-camera hebt gemaakt.

Display en design

Beleef alles intens met het 4K HDR OLED-display. Het scherm is 6.5 inch groot en heeft een 21:9 ratio zonder inkepingen op het scherm, waardoor je makkelijk en rustig een video kunt bekijken.

Over het ontwerp heeft Sony ook goed nagedacht. Zo heeft het glas een textuur waardoor het een betere grip heeft en duurzamer is dan ander glas. De camera’s zijn duidelijk te onderscheiden door de stevig uitziende metalen camerabehuizing en je houdt de smartphone makkelijk vast danzij de V-vormige groeven in het metalen frame.

Krachtige prestaties

Zware taken zoals het spelen van grote online games of het bewerken van video’s kan de Xperia 1 V makkelijk aan. De telefoon heeft namelijk 12 GB aan werkgeheugen en een Snapdragon 8 Gen 2 processor. Deze processor is tot 35% sneller dan zijn voorganger en dat met 40% energiebesparing.

Ga heel de dag op pad met je Sony Xperia 1 V zonder tussendoor te moeten opladen. Met een accucapaciteit van 5000 mAh houd je het makkelijk dag en nacht vol. Zo kun je tot 20 uur video afspelen zonder dat je telefoon uitvalt vanwege de batterij.

Populaire specificaties

Introductie
Juni 2023
Formaat
Groot
Grootte
6.5 inch
Camerakwaliteit
Uitstekend
Snelheidsklasse
Zeer Snel