Alles over de Xiaomi Redmi Note 10S

Beschrijving

Xiaomi Redmi Note 10S

Zoek jij een krachtige middenklasser met een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan zit je met de Xiaomi RedMi Note 10S goed. Deze telefoon heeft een viervoudige camerasysteem en een grote batterij waardoor je makkelijk een dag weg kunt zonder aan je oplader te denken. Ook heeft deze telefoon een groot AMOLED-display van 6.34 inch. En dat alles voor een prima prijs.

4 lenzen camerasetup

De Note 10S beschikt over vier lenzen, waardoor je je mooiste momenten kunt vastleggen. Naast de hoofdcamera met 64 MP heeft dit toestel namelijk ook een ultragroothoekcamera voor foto's waarin je veel tegelijkertijd kunt vastleggen, een macrolens waarmee je de mooiste close-ups kunt maken en een dieptesensor voor portretfoto's.

AMOLED-scherm

Met het spatwaterdichte AMOLED-scherm van 6.43 inch bekijk je alles haarscherp. Zo is zwart ook echt zwart op dit display. Aan je ogen heeft Xiaomi ook gedacht, zo past RedMi Note 10S automatisch de helderheid aan, is er een leesmodus waardoor het lijkt alsof je een papieren boek bekijkt en komt er zacht blauw licht van het scherm af, wat oogvermoeidheid tegengaat. Je ogen zullen je dankbaar zijn!

Snel opladen en grote batterij

De batterij van de Xiaomi RedMi Note 10S gaat dankzij een capaciteit van 5000mAh makkelijk een hele dag mee. Ideaal dus als je een dag van huis bent. Mocht je uiteindelijk toch je Note 10S moeten opladen, dan is dat zo gebeurd dankzij de snellaadtechniek. Binnen één uur opladen is je batterij van volledig leeg weer volledig opgeladen en kan je er weer tegenaan.

Populaire specificaties

Formaat
Groot
Grootte
6.43 inch
Camerakwaliteit
Zeer Goed
Snelheidsklasse
Erg Snel
Opslagcapaciteit
128GB

Standaard meegeleverd

  • Thuislader
  • USB-kabel

Standaard meegeleverd

  • Thuislader
  • USB-kabel

Reviews

9,4
op basis van 9 reviews

Beoordeling

(7)
(1)
(1)